İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - plavioci

Sayfa: [1]
1
Aranıyor / golf mk1 için parçalar arıyorum..
« : 08 Şubat 2010, 12:38:15 »
iyi günler arkadaşlar;

benım araca bıraz masraf yapma zamanı geldı:)
aksarayda bır yedek parcacı oldugu soylenıyor fakat kımse nerede oldugunu bılmıyor bılen varsa tarııfını mesaj olarak atarse sevınırım ayrıca su parcalar lazım bana:

*karbüratör
*ön-arka tampon ve sınyalleri
*torpıdo
*bagaj kaplaması ve amortisörü
*orjınal pedallar(gaz-debriyaj-fren)
*orjınal dıreksıyon

bunları bulabılecegım yerler mumkunmu yada sıtede elınde bulunan kısılerden temın edebılırım tesekkurler.

2
Merhaba arkadaşlar herkese selamlar, 1977 Golf 1'imiz var 2 arkadaş beraber kullanıyoruz, arabamızla ilgili zaman zaman bazı problemler yaşamaktayız, kimilerini giderdik kimilerini çözemiyoruz açıkçası çokta fazla bilgi sahibi değiliz ama özellikle bu modeli ve tarzı ikimizde çok seviyoruz. İstanbul anadolu yakasında özel olarak Golf serisi ile ilgilenen atölyeler ve parça konusunda önerebileceğiniz yerler varmıdır?
Araçta yaşadığım problemler genel olarak şu şekilde:
1. Araç aldığımda Benzin ve Lpg dönüşümü yapılmıştı, Lpg ile çalışırken giderinde herhangi bir problem yok  ancak benzinde zor çalışıyor ve neredeyse her birkaç saniyelik gaz kesmede motor stop ediyor, bu sebepten mecbur gazda kullanıyoruz. Bununla ilgili problem ne olabilir ve çözümü ne olmalıdır.
2. Kısa farlar zaman zaman çalışmıyor, çalışmıyor dediğim farlar yanıyor ama sadece yanıyor hiçbir şekilde aydınlatmıyor, bir çukura girdiğimde yada rampada  normale dönebiliyor, yada tam tersi zayıflıyor, akü değişti problem devam ediyor.
3. Araba belli bir hıza ulaştıktan sonra ayağı gazdan çektiğimde anlık bir teklemeye benzer bir durum oluşuyor motordan tak diye bir ses geliyor, sanki bir parça bir parçaya çarpıyor gibi.
4. Yağışta camlar buğulanıyor, kaloriferi açsamda pek fayda etmiyor.
5. Suya girdiğimde eğer fazla su sıçrarsa motor stop edebiliyor, kısa bir süre sonra tekrar çalışıyor.

Ne olursa olsun seviyorum bu arabayı :)
Herkese selamlar, Kerem.

Sayfa: [1]