İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - revelation

Sayfa: [1]
1
Merhabalar.. Araç eniştemin aracıdır. Ve internetten fazla anlamadığı için ben yayınlıyorum.. 2006 model 2.0 TDI comfortline yarı otomatik (TRPTONIC) Buz mavisi renkte .. Orjinal 173.000 km dedir. Hiç bir şekilde oynama yoktur aracımızda.. Bir parçasında lokal boya vardır. oda kazadan hatta sürtmeden bile değildir. Fiyat olarak 44.750 TL.. aracın diğer özellikleri için link vermek zorundayım.. Araç sahibinden satıllıktır.

email: [email protected]
Tel: 0 532 675 57 00





Volkswagen / Passat / 2.0 TDi Comfortline / 2006 Model PASSAT 2.0 TDI Orjinal KM Full Bakımlı sahibinden.com'da

2
Golf IV / 2003 Golf Primeline Hakkında Bilgi. 1.6 16 Valf
« : 25 Kasım 2009, 23:53:36 »
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır aranızda yoktum. 98 GOLF comfortline ımı sattım ve yni bir araç almayı düşünüyorum. tabiki yine golf 4 olacak. ama pasific isterken o kadar şimdi gayet uygun bir rakama bir araç buldum.. (borç olayı) 2003 primeline 100 bin de bir iki yerinde boya var başka bi sorunu yok kaportada.. LPG li... Ama primeline hakkında fazla bir bilgim yok.. bana bu konuda biraz yardımcı olur musunuz? Bu arada araç beyaz.. nasıl yakışır mı? :D

3
Golf IV / Egzost Yardım!!
« : 25 Temmuz 2009, 21:01:29 »
Arkadaşlar bu aralar başımızdan bela eksik olmuyor. 4 gündür servis servis geziniyorum. bugün bir çukur sonrası egzost tamamen haşat oldu. öle tuhaf ses varki anlatamam. ve egzost un orta kısmında sorun olduğu açık. bir ustaya gösterdim katalizatör - spiral ve de katalizatörün altındaki bölümlerin değişmesi gerektiğini söyledi. Sizlerden öğrenmek istediğim aracımın orta egzost bölümü değişecek ama nasıl bir işlem takip etmem lazım. Katalizatör ölü zaten boru falan çekenler falan warmış veya buna benzer şeyler yapan ben ne yapmalıyım bir fikir verebilir misiniz bana?

4
Golf IV / Antifiriz Suyu Neden eksilir?
« : 21 Temmuz 2009, 20:27:05 »
Arkadaşlar son 3 haftadır. yaklaşık 3 defa antifiriz suyum tamamen bitti. Ve aracım ikaz verdi. Anlayacağınız z<or durumda kaldım. Bugün izmir yolunda yine bitti sağa çektim biraz bekledim sonra antifiriz kapağını açtım bir de baktım hiç kalmamış. Sonra dan bir anda su hortumlardan tekrar dolmaya başladı. bunu 3. kez yapıyor. bunun nedeni ne olmuş olabilir. LPGli comfortline AKL motor. Yardımlarınızı bekliyorum.

5
Golf IV / İlk çalışmada Alttan Gelen Vurma Sesi !!
« : 21 Haziran 2009, 19:44:13 »
Arkadaşlar aracımı bir yere parkettiysem ve aradan 4-5 saat geçtiyse çalıştırmamla birlikte alttan bir vurma sesi geliyor ve araç sanki gaz bitecekmiş gibi çalışıyor. Bunun nedenini bilen varmı? Sadece ilk çalıştırmalarda oluyor!!! Sabah işe giderken veya bir yere ziyaret veya iş için gidip 4-5 saat sonra geldiysem. Aracım 98 GOLF 1,6 SR Comfortline.  

6
Golf IV / Yaz Bakımı fiyat Listesi (Normal Bakım)
« : 09 Haziran 2009, 23:23:22 »
Arkadaşlar. Bugün aracıma bakım yaptırdım. Rutin diye adlandırabiliriz ama sizlerde bir fiyatlara bakın. Bana biraz uçuk geldi ama yaptırdık artık. Galiba Servis değiştirme zamanı geldi. Yağ değişimi nedeniyle gidip bu masrafla dönmek baya bir sinir etti beni...

Motor yağı: Castrol 10/40      67,50
Yağ Filtresi :                           15,00
Hava Filtresi:                          20,00
Benzin Filtresi:                        20,00
Polen Filtresi:                         10,00
Aks Körüğü (1 adet):             25,00
Terazi Kol Lastiği (2 adet)      15,00
Buji (4*Bosh)                          35,00
İşçilik:                                     30,00


TOPLAM:                                237,50 TL

Szice bu fiyatlar normal mi?
Yetkili serviste nasıl bir fiyat çıkardı?                   

7
Golf IV / Araç Plaka Nakil İşlemleri Nasıl Yapılır?
« : 10 Mayıs 2009, 21:24:47 »
Arkadaşlar. Aracımın plakasını 66 iken 06 veya 42 yaptırmayı düşünüyorum. İkametgahım normalde Yozgat ta. ama ben trafikte çektiğimiz sıkıntıdan dolayı plakanın mümkünse 42 veya 06 olmasını istiyorum. Bunun için yapmam gerekenler neler ve benden istenen belgeler nelerdir? Tabi bu işin bize maliyeti de önemli. bu konu hakkında herhangi bir fikri olan arkadaşlar varsa bilgilerini bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. Bu arada Ankara da plaka seçebiliyormuşuz. Ama diğer bilgileri öğrenemedim.

http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=12

bu siteden haftaiçi boş plakaları 24 saatliğini rezerve edebiliyoruz ama ne gibi belgeler gerek?

8
Golf IV / Katalizatör! Susturucu?
« : 18 Şubat 2009, 20:46:23 »
Merhaba arkadaşlar. Bugün aracımı çalıştırdığımda alt taraftan şıngır şıngır sesler geldiğini ve de aracım ısındıktan sonra bu sesin kesildiğini farkettim. Hemen ders çıkışı bir ustaya danıştım. Katalizatör bitmiş. Aracım 140 000 olunca tahminen içinin baya bir tıkandığını düşünmüyor deildim. Şimdi aklımda kalan şey bu katalizatör ne işe yarar. Susturucu takmamın daha iyi olacağını çünkü katalizatörün hem pahalı olduğunu hem de susturucu nun da yeterli olacağını dile getirdi Volkswagen Servisi (AMS ANKARA). Lütfen bana bilgi verebilir misiniz? Katalizatör mü? yoksa Susturucu mu? ve susturucu takılması daha iyi ise hangi markalar ve nerelerden bulurum? Bana kaça patlar? :( Şimdiden çok teşekkürler. İyi akşamlar.

9
Golf IV / Golf IV lere uyumlu CD + Radyo + Navigasyon
« : 21 Aralık 2008, 01:27:19 »
Arkadaşlar uzun zamandır navigasyon ve de müzik olayı için uygun orjinal birşeylere bakıyordum internette ve en sonunda aracımızın kompakt CD radio ve de navigasyon özellikli aletini buldum. Gerçi Türkiye de bulmak zor ama neyse. Ben paylaşayım dedim. İşte fotolar.
98/2002 model VW GOLF MK IV -PASSAT - JETTA ve Eurovan T4 ler için.









söylemeyi unuttum fiyatı 600$ kargo dahil.


10
Golf IV / BBS CH 16" nereden bulunur?
« : 11 Aralık 2008, 15:12:04 »
Arkadaşlar birkaç gündür baya internette BBS ch 16 inç jant bulmaya çalışıyorum.. tabi uyumun nasıl olacağı konusunda bir bilgi sahibi değilim aracımda şuan RS4 jantlar var. 18" janttan 16" jantlara indirecem aracımı. Tabi siz arkadaslarımın fikirleri benim için çok ama çok önemli. Nereden bulacam ben bu jantları ve de bu jantların ebatı nasıl oluyor. tamam 16" istiyorum ama bijon aralığı falan nasıl oluyor. Geçenlerde BBS nin bir jantını denedik bijon aralığı uymadı. bizim araçların bijon aralığını bilen var mı?

Bu arada bir sorunda eğer jantları 16" BBS ch haline getirirsem ne tür ve ne ebatta lastik takmamı önerirsiniz? Gerçekten çok ama çok acil fikirlerinizi bekliyorum. İyi bayramlar.

11
Golf IV / Kasko Önerileri
« : 29 Kasım 2008, 23:38:15 »
Arkadaşlar 2 gündür aracımın etrafında dolanan bazı tipler vardı. Bugün en sonunda işe koyuldular iyi bir yokladılar. Allahtan tam da üzerlerine geldim üç tane tipsiz meymenetsiz vede ş....fsiz hırsızı kovaladım. Ve şuan sinirden ayaktayım dolanıp duruyorum. Polis arkadaşlarda sağolsun hiç kimseyi bullamadılar. 3 dakika da geldiler meğersem. Neyse şimdi konuya geçeyim. Kasko olayı nedir? tam bir bilgim yok. Bir iki yerden fiyat almak istedim birisi yok olmaz dedi diğeri ise 1.500 YTL olur hocam dedi. Forumdaki kardeşlerimden kasko yaptıran olup olmadığını merak ettim. Acaba bana bilgi verebilir misiniz? Ne kadara yaptırdınız ve ne tip ehemniyetlerde kullanabiliyoruz? Ve hangi firma? gerçekten çok acil lazım. Şimdiden teşekkür ediyorum. Eğer haddimi aşarak edepsiz sözlerde bulunduysam admin ve de modoretör arkadaşlardan özür dilerim

12
Golf IV / 18" Jant Sorunu
« : 18 Kasım 2008, 23:58:22 »
Arkadaşlar aracımda 18" RS6 Audi jant ve 225 lik lastikler var. aracım baya tosun gibi duruyor. buraya kadar sorun yok ama aracımda ilerleyen zamanlarda herhangi bir sorun meydana gelir mi? beni bu konuda aydınlatır mısınız? ve de jantı eğer değiştirmek zorunda kalırsam sizin önereceğiniz jant ve lastikler warsa bana bilgi verir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.

13
Otomobilim / Şimdi sıra bizde )
« : 16 Kasım 2008, 10:35:23 »





14
Golf IV / Golf IV Airbag İkaz Lambası
« : 15 Kasım 2008, 23:19:18 »
merhaba arkadaşlar... Üç gün önce ben de artık hayallerimdeki arabama kavuştum...Siyah olması nedeniyle çok toz tutuyor ama olsun :D Bugün öğlen yıkattırdım ama bir sorunla karşılaştım. Yıkama sonrası aracımı çalıştırdım. Fakat airbag ikaz lambası sürekli yanmaya başladı. Toyotalarda olduğu gibi emniyet kemerini takınca kapanacak zannettim fakat hiç bir türlü kapatamadım.şuan airbag ikaz lambası yanıyor. Bildiğim kadarıyla yıkamacı arabayı çalıştırdıktan sonra koltuk ayarını oynamış bu da o lambanın yanmasına neden olmus. acaba bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim. İyi geceler. Bu olayı sadece servisler de yapıyolarmıs aman ne olur beni su servisin eline düşürmeyin dünyanın parasını aldılar.

Bir de arkadaslar bu sorunu kendim çözdüğüm zaman ki tahminen küçük bir hatadır... ikaz lambasının yanma olayı devam edecek mi yoksa bir servis mi çözecek tekrar bu sorunu?

Sayfa: [1]