İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - rager007

Sayfa: [1]
1
Arkadaşlar  araçla ilgili vag aparatı alıp kontrolleri kendim yaptım hata olarak  resimde yer alan uyarı söz konusu.  yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.

http://imageshack.us/photo/my-images/846/img0693zq.jpg/[/img]

Herkese teşekkürler.

2

Öncelikle araç 2004  tdi polo  3 silindir . 75 hp 195 nm tork genelde şehir içinde kullandığımdan az kullanıldığından dolayı fazla önemsemedim ama  cumartesi pazar yoğun kullandım. Araç resmen sürünüyor sıkıcı bir durum  115 bin km lerde   araçta kısmen yağ sorunu yaşadım  turbo etrafında yağ sızıntısı var beyaz dumanda atıyor.  geçenlerde  çam açık gaza bastıgımda motordan  türbin sesine benzer sesler duydum  bu sorunlarla  alakası olabilirmi bilmiyorum ama .

3000 devirde takılıp kaldı cumartesi günü
1 viteste  kaltıktan sonra yokuşta kalma gibi sıkıntı yok  ama 2. vitese atarsanız resmen bayılıp kalıyo . sonra 1 yapıp bayağı bağırttıktan sonra çıkıyo .
düz yolda  tam  yüklü iken  gayet seri  yokuşlarda yığılıp kalıyo   ben 65 binlerde aldım 110 binlere kadar sıkıntım olmadı.

Yardımcı olabilecek olamayacak herkese  öncelikle degerli zamanlarını  ayırdıkları için çok teşekkürler. inş sizde böyle sıkıcı sorunlarla  problemlerle karşılaşmazsınız.

Sayfa: [1]