İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - zlothann

Sayfa: [1]
1
Merhabalar

Arkadaşlar haber bültenlerinde sıksık bahsedilen 01/01/2010 da yürürlüğe girecek kanun şahıslar a ait yük taşımacılığı yapmayan ticarileri etkiliyormu. Bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilirmi. 1 ay önce 2006 caddy aldım kullanamayacakmıyım ?

2
Golf IV / Orjinal Blaupunkt Teybinize Mp3 çalar
« : 25 Mart 2008, 09:26:25 »
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay önce aldığım golf mk4 ümün orjinal teybine müdahale etmeden dijital ortamda müzik dinlemek istiyordum ama bunun tek çaresi servisten alacağınız uyumlu cd changer ve ya ara kabloyla uydurulacak cd changer idi.

Ama internette dolanırken bulduğum Üstün bir zekanın ürünü mükemmel bi aletle karşılaştım. Alet üzeirnde bir tane usb port bulunduruyor, ve kendisi orjinal teybin cd changer çıkışına bağlanıyor. Sonrasında ise cihaz üzeirndeki usb portuna takacağınız flash diskin üzeirndeki mp3 leri orjinal teybin üzeirndeki cd control düğmelerinden, cihaz aynı bir cd changer e bağlı gibi mp3 lerinizi dinleyebiliyorsunuz hemde çok hızlı geçişlerle.

cihazın ismi xcarlink pekçok orjinal oto teyibine uygulanabiliyor. link vermek istemiyorum yazım reklam amaçlı değildir. Kullanımı harika bir cihaz. Şiddetle tavsiye.

Sayfa: [1]