İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - wroxyy

Sayfa: [1]
1
Polo 6R / Polo 6R'lerrr ;)
« : 15 Kasım 2011, 20:46:18 »
Arkadaşlar öncelikle merhaba, geçen gün pazar sabahı bi işim olduğu için erken saatlerde yani saat 10:00 gibi ankamall'e gitmiştim bir baktım 15-20 tane opel insignia, toplanmış abiler, amcalar, gençler vs.. ellerinde bezler garabaları hem parlatıyorlar hemde arabalarını Trük bayrakları ile süslüyorlar.. Merak ettim bu neyin nesidir diye dayanamadım sordum.. Meğer insigniateam diye bi grup kurmuşlar ve o günde o saatte orada toplanma planlamışlar, toplanmayı müteakip fotoğraf çakimi, anıtkabir ziyareti ve çay içip muhabbet planlamışlar.. Bende merak ettim acaba böyle bi girişimde bulunsak, Ankara veya Türkiye çapında böyle bi grup kurabilir miyiz veya var mıdır?
Son olarak Ankarada böyle bi toplanma yapacak olsak gönüllü, meraklı, hevesli arkadaşlar olur mu acaba? Teşekkürler... :)

2
Karşılaştırmalar / polo mu astra mı desem?
« : 17 Ekim 2010, 14:13:37 »
merhaba arkadaşlar benim emektar 2000 model poloyu sattım ve şimdi ilginç farklı segmentler ama yeni kasa 1.4 comfortline polo düz vites (2.el) ile astra 1.6 benzinli 2006-2007 enjoy arasında kaldım. çıkabileceğim maksimum miktar 27000-28000 civarı. sizce hangisi daha mantıklı tabiki ilk düşüncem golf 2005 üzeri 1.6 benzinli tour, midline yada goal du ama temiz bulamadım ve benim canımı sıktı bu durum. bende bu 2 alternatife geçtim.

3
arkadaşlar otomatik kararan dikiz aynam bir süredir kararmıyor. ben bozulduğunu düşünmüyorm  çünkü aynada sararma, akma kokma yok :D ön cam değişmişti değiştikten sonra yağmur sensorundede sorun vardı o hallodu ama aynada halen problem var gece gunduz hep beyaz hiç değişiklik yok. acaba bunun sigortası falan ayrı mıdır?

4
Polo 6N / Arabanın virajdaki yol tutuşu
« : 13 Ekim 2009, 20:28:51 »
merhaba arkadaşlar, son günlerde araba ile virajlara girdiğimde araba sanki virajın dışına doğru kaymaya başaldı, direksiyon etkilerime geç tepki verir oldu, birde ufak bi çukura girsem rogar kapağı üzerinden geçsem arabanın sağa sola kayıyor. bunun sebebi sizce ne olabilir? lastiklerin havasıyla veya lastiklerin aşınması ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. özellikle virajlardaki kayma olayı abartı geldi herzaman döndüğüm virajı aynı hızda dönüyorum ama araba hafif hafif virajın dışına oğru kayıyor.

5
Sohbet / Araç muaynesi hakkında bilgisi olan var mı?
« : 16 Mart 2009, 23:43:18 »
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçen hafta aracıma lpg takdırdım fakat henuz işletmedim. aynı zamanda nisan 15 de ise muaynem bitiyor amacım ikisini bir arada çıkarmak. şimdi merak ettiğim konu. lpg'yi ruhsata işletmek için ek-1 diye bir belge doldurtuyormuşuz sanırım. bunu muayneden önce mi doldurtuyoruz yoksa sonra mı? ayrıca benim muaynenin işletilmesi için sayfada yer kalmamış onun için ne yapmam gerekiyor? o sayfayı nereden alıcam? birde  1 ay içinde tüpü işletmedim muayne esnasında gittiğimde işlettim cezası var mı? yada muayne tarihi geçtikten sonra muayne yaptırmanın cezası varmı?

6
Polo 9N / Jant Konusunda yardım..
« : 05 Nisan 2008, 14:09:45 »
öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim anlamadığım daha doğrusu yabancı olduğğum ve merak ettiğim bir konu vardı oda bu jelik jant konusu.
öncelikle arabaya kaç inch jantın uygun olacağını ve bijon aralığını nereden biliyoruz? mevcut lastkleri değiştirmeden hangi jantlar takılabilir? veya jant değiştirmek istediğim zaman lastikler değişmek zorunda mıdır?
sonrasında baktığım bir sitede jant fiyatları 200 ytl ile 4000 ytl arasında değişyr bu nasıl oluyor? 200 ytlye aldığın jantın ne gibi bir dezavantajı var ?
son olarakta jantlarda çelik-krom-full krom gibi tabirler var bunlar arasındaki far nedir?
yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler. bu soruların cevabının birtek bana değil benim gibi bu konuda yeni olan diğer arkadaşlarada yardımcı olacağını düşünüyorum.

Sayfa: [1]