İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Caddyman

Sayfa: [1]
1
Caddy, Transporter ve Caravelle / Karlı Hava Şartları
« : 13 Şubat 2008, 18:47:21 »
Merhaba arkadaşlar benim bi caddy var karlı havada silecekler cama yapıştığında ne yapmamız lazım?

2
VW 2008 model Touranda Park Asistanını keşfetti.

Kolay park etmenin yolu
Park asistanı sürücüye fark edilir bir konfor yaşatır ve yükünü azaltır. Park asistanının seri çalışma şekli ile park etme süresi 15 saniyeye düşer. Bu durum stressiz yaşamanız demek, özellikle de arkanızdaki trafik açısından. Ayrıca lastiğe zarar veren kaldırım teması riski azaltılır. Bu şekilde tüm park manevrası son derece kolay gerçekleşir.
Nasıl çalışır?
Park asistanı, otomatik olarak optimum direksiyon manevraları yaparak, aracı tek manevrada düzgün bir çizgi halinde park etmek amacı ile sizi destekler. Size sadece gaz veya fren pedalına basmak düşer. Sistem park alanını otomatik olarak ölçer. Uygun park alanı bulduğunda yol bilgisayarı ekranında gerekli uyarıyı yapar ve geri vitese takmanızı ister. Ardından otomatik direksiyon manevrasını başlatır. Park manevrası esnasında yaya gibi ani bir engelle karşılaşıldığında direksiyon manevrasına yapacağınız manuel bir müdahale, asistan tarafından gerçekleştirilen direksiyon desteğini hemen kapatır. Bu nedenle tüm park işlemi boyunca araç sorumluluğu sürücüdedir.

Sayfa: [1]