İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - mefata

Sayfa: [1]
1
Golf IV / Hararetle ile ilgili
« : 30 Ağustos 2014, 13:06:17 »
Arkadaşlar selam.
Hararet ile ilgili kafamı karıştıran bir durum var. Aracımda hararet göstergesi 90'ı hiç geçmiyor. Bunun olması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Fakat 1 saate yakın trafikte dur kalk yaparsam yine gösterge 90 olmasına rağmen gaza bastığımda sanki benzin kokusu geliyor. Ne kokusu bilmiyorum ama ağır bir koku. Arabadan inince de etrafta o o koku oluyor. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama bu sorun sadece uzun süre dur kalk sonucunda oluyor. Bunun nedeni nedir anlayamadım. Yine uzun süre dur kalktan sonra gaza basında egzosttan beyaz dumanda görüyorum. Sorun ne olabilir ? Teşekkürler.

2
Golf IV / Ön cam silecek boyutları ve değişimi
« : 26 Ağustos 2014, 21:54:54 »
Arkadaşlar merhaba,
Ön cam sileceklerimi değiştirmek istiyorum. Daha önce değişim yapanlar varsa silecek boyutları hakkında bilgi verebilirler mi? 45 ve 60 cm almayı düşünüyorum. Ayrıca daha önce değişim işlemi yapan varsa nasıl değiştirildiğini anlatabilirler mi? Teşekkürler.

3
Golf IV / manuelden otomatiğe geçiş
« : 08 Temmuz 2014, 15:45:23 »
Arkadaşlar selam.
İstanbul'da yaşadığımdan dolayı trafiik sorun oluyor.Bu yüzden otomatiğe geçmek istiyorum.Ve olursa yine golf alma düşüncesi oluşmaya başladı ama karar veremiyorum..Otomatik mk4 lerle ilgili şanzıman arızaları var mıdır?Tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum.Ayrıca bu manuelden otomatiğe geçiş düşüncesine ne dersiniz?Mantıklı olur mu?Teşekkürler şimdiden.

4
Golf IV / rotil de boşluk ?
« : 30 Haziran 2014, 12:14:28 »
Arkadaşlar selam,
Hafta sonu aracımı muayeneye soktum. Ön sol rotilde boşluk var dediler ve ağır kusurdan kaldım.Ne kadar öndemli bir durumdur bilemiyorum? Sanıyorum rotiller değişecek. 1 ay içinde tekrar gitmem gerekiyor muayeneye.Rotil değişimi yaptıran var mı daha önceden? internetten baktım 25-30 lira gibi bir şey tanesi.İşçilikle beraber 100 lira falan tutar sanıyorum.Bir de değiştirdikten sonra rot-balansçıya götürmem gerekir mi? Teşekkürler.

5
Golf IV / Suya girdim yardım
« : 02 Haziran 2014, 20:04:24 »
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 saat önce iş çıkışında neredeyse tekerin üst seviyelerine kadar su olan yolda ilerlemek durumunda kaldım.Bir kamyon üstümden 100 lt su attı resmen :) Neyse ilerlerken araba çekişten düşü ve stop etti. Önce çalıştırdım biraz daha gittim yine durdu. Daha da çalıştıramadım.Daha sonra çekici falan ararken (ara ara çalıştırmayı deniyorum tabi.çalışıyor fakat rolanti de kalamadan stop ediyor tekrar) 20 dk sonra bir daha denedim.Bu sefer çalıştı devri 6000 lere falan çıkardım.Düzgün gibi göründü.Eve kadar geldim.Hemen ustamı aradım. Bujilerin olduğu kapak ıslanmıştır transform kapağı gibi bir şey dedi orası.Neyse sabah çalıştır bir şey olmazsa ok dedi.Başına daha önce gelen varmı.Bir sormak istedim?

Sayfa: [1]