İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ikayip

Sayfa: [1]
1
Golf I / Aracınızın Kronik Arızaları Nelerdir?
« : 11 Mart 2014, 10:34:23 »
Merhaba arkadaşlar.
Aracımızın modeli düşük biliyorsunuzki.Sizlerde benim gibi klasik hastası olduğunuzu bildiğimden sormak istedim.Acaba aracımızın kronik hastalıkları nelerdir?
Eğer bunu paylaşırsak en azıdan arıza çıkarmadan önce tedbirimizi alabiliriz.
Başına gelen deneyim etmiş yada bunu bi şekilde öğrenmiş arkadaşlar deneyimlerini ve arıza tespitlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Saygılar..


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2
Golf I / Ön Lastikler Kafasına Göre Takılıyor
« : 23 Şubat 2014, 15:32:22 »
Dün sanayiye götürdüm beyaz incimi.Ön şasede çatlak vardı.Kaporta boya yaptırıcam komple diye bekletiyordum.Baktılar dedilerki o çatlaklar büyümüş lastikler ayrılmış birbirinden.Hassiktir dedim.Sorun sol önde.Şimdi baktım sol ön amortüsör hiç kımıldamıyor basık kalmış.Arabayı elimle kaldırdım kalktı.bastım indi.Sizce bu sorun sol ön süspansiyon ile ilgili olabilirmi?Acaba sanayideki elemanın acemiliğimidir?Başına gelen varsa bilgisini paylaşsın.Hafta içi kaportacıya gidicem yoksa.Sorunu bilelim opna göre bi çözüm önereyim ekstra bişey varsa.Bu arabanın hastalığı galiba bu.Sahibinden de bi ilan vardı biri alt şase için ektra gergi hazırlamış satıyordu.Neden olduğunu anladım şimdi.Şu iş bitsin alıcam onu daha bu sorunu yaşamamak için.

Sayfa: [1]