İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - oOo ARDA oOo

Sayfa: [1]
1
Selamın Aleyküm Şimdi Benim Büyük Bir Sorunum Var .. Aracımızın Direksiyon Pompası Arızalandı Atf 3 gün dayanmıyor Kaçırıyor .. Biz Emaneten Bi Direksiyon pompası Aldık (Yan Sanayi) Direksiyon Olduğu Yerde Zor Dönüyor Vs Vs Saçma Sapan Birsürü Sıkıntımız var orjinalleri Ne Kadardır Bulabilirmiyiz Çıkması Varmıdır ? Tanıdık Bildik Birinde ? Uzun Zamandır Foruma Giremiyordum bu Arada Yeni Katılan Arkadaşlar Hoş geldiniz :)

2
Öncelikle Herkeze Merhabalar .. Hayırlı Ramazanlar .. Görüldüğü Gibi Yeni Üyeyim .. Forumu Baştan Sona Okudum .. Siz Değerli Abilerim .. Ve Kadeşlerimin Bana Yardımcı Olacağını Düşündüm .. Aracımız Görüldüğü Üzre 1998 Model 2.4 Düz motor Camlı Van dır .. Alalı 1 yıl oldu ve Gayet Memnunuz .. Aracımın Fotolarınıda Attım .. İşimizi Hayli Görüyor .. Fakat Hedefimiz T5 .. Arabayla Fazla Uğrasan Biriyim .. Babam Ve Ben Elimizden Geldiğince Yapmaya Çalıştık Bişeyler .. App Plaka .. Cerceve iptal .. Beyaz Far .. Sis Farı ..Ses Sistemi.. Jant .. (Lastikçi Olduğumuz için Jantlar Resimlerde Farklı olabilir Yadırgamayın  ::)  ) Daha Yapmak istediğim Cok şey Var .. Ama Amerikan Park olayını Çözemedim ..  Cok Güzel Duracağına inanıyorum .. yaşadığımız Yer Antalya/kaş olunca .. Açıkcası Ürün Bulma Konusu başlıca Sıkıntı .. Bu Amerikan Park olayında Yardımcı Olabilecek Birini Bulabilirsem Çok Makbule Geçecek Hayırlı Günler :)










Sayfa: [1]