İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - atila

Sayfa: [1]
1
Caddy, Transporter ve Caravelle / yağ cubuğu
« : 25 Mayıs 2014, 19:49:49 »
s.a  arkaslar  aracim  yağcubugndan  yag  atiyor  brazda  fazla  atyr  ne  yapmam  lazım.       98  t4  2.4


2
Caddy, Transporter ve Caravelle / CHEK-UP
« : 01 Kasım 2012, 21:07:37 »
Merhaba arkadaşalar bir kampanyadan ücretsiz chek-up kazanmıştım götüreyim dedim bakalım ne çıkıcak diye birazcık eksiği varmış aracımın servis öyle söyledi gözüme batan mazot pompası revizyon olması lazım dedi maliyeti yenisi 3 bin tl civarı revizyon en az 1000 tl dedi.birde benim daha yeni değiştirdiğim gergi otomatiği falan da değişicek dedi. bu mazot pompası hakkında bildiklerinizi paylaşmanızı rica edicem bu araçla uzun yola çıkmayı düşünüyodum bir sorun oluştururmu bu mazot kaçağı dediği nekadar kaçırabilir vs.

3
Caddy, Transporter ve Caravelle / bir araçta iki performans
« : 16 Temmuz 2012, 22:38:31 »
s.a ben 98 mdl t4 .24 koltuklu bir vw aldım birkaç ay önce bu benim ilk aracım araç kullanmayıda bunda öğrensim desem yerdir daha önce çok az deneyimi oldu.

 Derdim şu  aracı çalıştırdım yola çıktım herşey normal aracın seriliği çekişi v.s. herzaman olmasada çoğu zaman ne oluyosa aracın performansı kayboluyo seriliği kalmıyo vites atabilmem için çok gaz basmam gerekiyoki vites atncada çok düşüyo zor toparlıyor araç mesele dik bi yokuş çıkıyorum araç normal değilken durmuşsam kalkana kadar motoru indircem sanyorum ama araç normalken gayet normal kalkıyor bu araç boş veya dolu fark etmiyor birde araçta ilk dikkatimi çeken şey motor çok bğrıyor yani 40 km hızda 4. viteste normal bi motor sesi çıkıyor bassam gaza seri bi şekilde 100 de geçyo 4 te ama araç bğrıyo. başka bir sorunumda kayış sesi 2 ustaya götürdüm bunun kronik olduğunu söylediler bu araçlarda gerdirmek için vs bilmem bişeleri yokmuş ses yepomuş sırun çıkarmaz sadece ses yapar dediler iyi bi usta arıyorum bulursa kayış sesine baktrıcam. dğer sorunu ustayada anlatamyrum daha bilgi toplayıp takip ediyorum şimdilik.:)

teşekkür ederim...

Sayfa: [1]