İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - redbullah

Sayfa: [1]
1
arkadaşlar sorun sadece 4'ten 5'e geçerken oluyor. düzgünce geçiriyorum vitesi, debriyaj tam basılı, vitesi acele etmeden en sağa yaslayarak geçiriyorum. anlamadığım bir şekilde bazen garçç diye ince bir ses, sanki iki dişli birbirine sürtermiş gibi ses geliyor, bazen tamamen sorunsuz ve sessiz... bunun nedeni ne olabilir?

bir de yaz ayında olmamızın da etkisi vardır ama, vitesin dibinden şanzımanın olduğu yerden çok ısı geliyor elime, özellikle de uzun yolda. şanzımandan mı kaynaklanıyordur? yağ değişimine gerek olur mu?

2
Polo 6N / 1.4 sportline'ım yüksek devirde yavaş kalıyor
« : 08 Mayıs 2012, 12:54:22 »
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. katılmama da yeni aldığım 1998 model 1.4 16v afh motor 101ps polo sportline sebep oldu :)

başlıktaki konudan mustaribim çünkü maalesef benim aldığım araç 3000 devirde 90 km/h ancak yapıyor. lastik-jant ebadım orijinal, baskı balata ve triger seti yeni değişti. araçtan bir sıkıntım yok aslında zevk alarak sürüyorum ancak bu durum uzun yolda beni rahatsız ediyor.

aklıma gelen ihtimaller göstergelerin ve sayaçların bozuk olması. sorun sadece buysa neyse de, bazı yerlerde şanzımanı vakti zamanında dağılan araçlarda yanlış dişli takılabildiğini yazan arkadaşlar gördüm. böyle bir ihtimal beni korkutuyor çünkü orjinalini taktırmak masrafını göze alamıyorum. ancak aracın vites aralıkları ve hızlanması da çok rahatsız etmiyor beni. ama aracı da yeni aldığım için yabancıyım ve normali nedir hiç bilmiyorum, belki bir anormallik var, o yüzden emin de olamıyorum.

bir de anket yaptım sonuçları toplu halde görebileyim diye. katılırsanız sevinirim. sportline kullanan ya da kullanmış arkadaşların yorumları da benim için çok değerli olacaktır. iletişime geçmek isteyen arkadaşlara telefon numaramı ve msn adresimi verebilirim. şimdiden çok teşekkürler :tamamdir

3
Sohbet / "aliis" nickli arkadaşı arıyorum
« : 08 Mayıs 2012, 12:25:07 »
merhaba arkadaşlar. denizli'de yaşıyorum ve forumda aliis nickli arkadaşın da denizli'de yaşadığını ve benim arabamın aynısından bir tanesine sahip olduğunu öğrendim. profili bu:

http://www.vwtr.net/forum/profiles/aliis-u1761.html

msn adresini eklemeye çalıştım böyle bir kayıt yok dedi, mail atmaya çalıştım mail gönderme başarısız dedi, siteden özel mesaj atayım dedim özel mesaj atamazmışım (nedenini bilmiyorum :() her gün işe servisle gidip gelirken arabasını da görüyorum (şans eseri plakasını forumdaki bir fotoğrafından gördüm:)) arkadaşı evine arabasına kadar buldum ancak birebir iletişime geçemedim bir türlü :D foruma da son giriş tarihi çok eski. kıssadan hisse kendini tanıyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim :)

bu arada bu mesajı atacak en uygun yer olarak burayı bulabildim umarım sorun olmaz :)

Sayfa: [1]