İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - mc_serkan_126

Sayfa: [1]
1
far düğmelerinin olduğu kısmın ışıkları uzun zamandır yanmıyodu.. sökmeye karar verdim ve patlamış olan ampülünü değiştirdim..

öncelikle park ve farları yakmaya yarayan düğmeyi kendimize doğru çekerek çıkarıyoruz.. daha sonra düğmenin altında komple gövdeyi tutan yaylı bir tırnak var.. onu yukarı doğru ittirerek alttan tornavida yardımıyla gövdeyi çıkarıyoruz..



arkadan fişlerini çıkardıktan sonra gövde söküme hazır hale geliyo.. gövdenin yan tarafında üçer tane tırnak var . onları da tornavida yardımıyla çıkardıktan sonra üst kısımdan çekerek üst kapağı çıkarıyoruz ve karşımıza iç kısım çıkıyo..



iç kısımdaki elektronik kartı da yukarı çekerek çıkarıyoruz.. burda iki adet led var.. birisi sadece  far düğmesini aydınlatıyo.. diğeri komple gövdeyi.. daire içine aldığım ampülü alt tarafa doğru çevirip çıkararak çıkarıyoruz.. ampülün ayakları alttan lehimli. ayakları söktükten sonra elektronilçiden aynısından bi ampül aldıktan sonra tekrar alttan lehimliyoruz ve yerine takıyoruz ve söktüğümüz gibi takıyoruz..



takarken ampülün dışına geçen ve ışığın yeşil olmasını sağlayan klıfı takmayı unutmuşum. bu yüzden benim ışıklar sarı oldu.
sonuç

sonuç.

2
Otomobilim / eskişehirden bir polo
« : 27 Eylül 2008, 00:30:42 »
araç 98 model olup 120.000 km dedir. abs + çift hava yastığı bulunup
motoru 1.4 60BG APQ dur













3
Polo 6N / Distribütör
« : 23 Temmuz 2008, 22:18:32 »
öncelikle herkese selamlar
bir kaç gün önce 98 polo ma buji aldım ve servis değiştirdi bir iki kontrolden sonra distribütörün değişmesi gerektiğini söyledi ve bende soluğu parçacıda aldım. sorduğumda çin malının 100 ytl orjinalinin 500 ytl olduğunu söyledi ;D. fiyatlar abartılımı acaba ?? başka şehirlerde fiyatlarla ilgili bilgisi olan varsa ve de paylaşırsa sevinirim...

4
Polo 6N / Bagajdaki "polo" yazısının değişimi(resimli)
« : 26 Mayıs 2008, 21:55:04 »
bundan iki hafta önce (ismini vermek istemiyorum) eskişehir in tek vw parçacısından bagajdaki polo yazısı karardığı için yenisini almayı düşünmüştüm. fiyatı sorup "35 yeni türk lirası" cevabını aldığımda hayırlı işler deyip çıkmıştım. aksesuarcılardan tek tek harf olarak aldım. eskisini sökmek için fön makinesi, kalan izleri sökmek içinse aseton kullandım. tam düzgün yapıştıramasakta kararmasından iyidir. olayı sizinle paylaşmak istedim. (resimleri ben çektim. uygulamayı bilader yaptı)








5
Genel / motor numarasıyla motor kodu aynı sey mi?
« : 24 Mart 2008, 22:04:00 »
slm arkadaşlar benim ruhsatımda motor no AR 0131 013 yazıyor
ön motorda plastik kısımda APQ 0131 013 yazıyor
arka bagajda görünmeyen bir yerde APQ yazıyor
 numaralar farklı mı yoksa bunlar başka şeyler mi
 yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Sayfa: [1]