İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - aaa

Sayfa: [1]
1
Golf V / HGS
« : 22 Ekim 2012, 18:32:30 »
meraba arkadaşlar bugün HGS aldım. pttdeki gişedeki amca aynanın arkasına orta alt kısmına yapıştırmam gerektiğini söyledi ama izlemiştim bakan amca cama yapıştırmıştı. birde aynanın arka orta kısmı yapıştırmaya müsait değil. siz aldıysanız nereye yapıştırdınız? son olarak ilk dolumdaki 30tl kullanılabiliyormu?

2
Golf V / tıkırtı
« : 19 Ekim 2012, 23:17:47 »
Arkadaşlar son zamanlarda kasislerden geçerken arabanın torpido gözünün arka tarafından tıkırtı sesleri geliyor. insanı yeterince gıcık eden bir ses. metal iki şey birbirine vuruyormuş gibi, civatamı desem yada metal borunun çarpışması mı desem tam teşhis koyamadım. torpidonun kapı tarafında bir kapak var orayı söktüm ordaki vidaları sıktım ama hala o tıkırtı sesi devam ediyor. siz böyle bir sorun yaşadınız mı? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

3
Golf V / klima problemi
« : 23 Eylül 2012, 17:14:12 »
Arkadaşlar yeni aldığım golf 5 in klima motoru arızalı çıktı (şansızlık) ve 900 tl ye yenisini taktırdım. araba hareket halindeyken klima kapalı olsa bile peteklerden hissedilir şekilde soğuk hava veriyordu. geçenlerde soğutmama problemi yüzünden ustaya gittim. gazı bitmiş kaçağı ararken klima motorunun kapalıyken bile çalıştığını fark etti. klima motorunun üst kısmında bir parça var onun değişmesi gerektiğini söyledi,düzelmezzse motorun değişmesi gerektiğini söyledi. ertesi gün klima motorunu taktırdığım kişiye gittim adama anlattım. adam bana normal bir durum dışardaki havayı verir dedi, yok dışardaki havadan soğuk üflüyor dememe rağmen adam geçiştirdi gitti kontrol bile etmedi. şimdi arkadaşlar ben hangisine inanayım? sizin araçlarda hareket halinde klima kapalıyken hafifce soğuk hava üflüyor mu? böyle binmeye devam etsem klima motoru bir süre sonra tekrar bozulur mu? yakıta çok etki ediyor mudur ki?  

4
Golf V / EPC, ASR vs ?
« : 18 Haziran 2012, 14:45:51 »
merhaba arkadaşlar ben golf 4 satıp 1,6 102 lpgli golf 5 aldım soracağım bir kaç soru var 1- epc ışığı ve altndaki musluk işareti gibi ışık kontağı açınca yanıyor ve arabayı çalıştırmadan sönmüyor çalıştırınca sönüyor acaba bir şey mi anlatmak istiyor? 2- rolantisi düşük çalışıyor (6000 gibi) normal mi? 3- araçta asr sistemi var kapalı olmamasına rağmen araba kalkışlarda patinaj atıyor neden acaba ? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

5
Golf IV / golf IV piyasası
« : 10 Mart 2012, 21:44:34 »
merhaba arkadaşlar bende 2001 comfortline golf var satıp golf V almayı pılanlıyorum ama arabanı ederi konusunda net bir rakam belirleyemedim. malumunuz aracın fiyatına etki eden bir çok değişken var. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. araç gri renkte, 175 binde, sol ön ç. değişmiş, sağ arka ç. ve bağaj k. lokal boya var, tavanda kaputta ve şaselerde sıkıntı yok, tiriğer ve baskı balata yeni değişti, brc marka lpg var ve arabanın genel durumu gayet iyidir. arabamdan memnunum ama golf V ler daha çok hoşuma gidiyor özellikle füme renkte olanlar buyüzden satmayı planlıyorum. Pazarlık yapamıyorum en alt fiyat ne olur, sizce ederi nedir? saygılar!

6
LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri / FSI için LPG kiti
« : 10 Şubat 2012, 15:47:54 »
meraba arkadaşlar hani fsı için benzinsiz çalışacak plg kiti üretilmişti 2012 de piyasaya sürülecekti daha ekonomik olacaktı ama henüz bir ses seda yok. sizlerin bilgisi varmı ? golf 5 almayı planlıyom ama tüptakılabilenler piyasada az bulunuyor benzin fiyatları malumunuz el yakıyor. bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

7
Golf IV / baskı balata
« : 17 Aralık 2011, 18:09:05 »
merhabalar bugün arabamın debriyaj balatasını değiştirttim ustama. sachs marka balata takmış, şanzuman yağını değiştirmiş işçilik dahil 350 tl aldı. değişince baskı balata araçtada değişmeler oldu tabiki öncelikle debriyajı pamuk gibi oldu önceki haline nispeten sonra araba kalkışlarda daha atik hale geldi, dahası performansıda arttı yokuşlarda daha iyi gaz yiyor artık. yakıttada bir azalma olur herhalde. bu site ve sizlerin paylaşımları sayesinde çabuk uyandım yoksa aldırış etmeden biner dururdum. boşu boşuna sıkıntılı bir şekilde kullanmışım arabayı aylarca.

8
Golf IV / motor sesi
« : 31 Ekim 2011, 21:49:48 »
arkadaşlar benim araç 40.000 deviri geçince bağırmaya başlıyor daha fazla bağıracak diye gazdan ayağımı çekiyorum aracı performansı için aldık daha 140 km yi geçemedim. motor gürültüsünü hiç sevmem daha önce polo vardı 1.4 motoruyla bukadar rahatsız etmiyordu yüksek hızda. bu golf 4 ler böyle midir. sizin araçlarda böyle bir durum varmı? bu gürültü normal değilse neyden kaynaklana bilir. fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim

9
Golf IV / çalışmama ve devir problemi yardım!
« : 16 Ekim 2011, 23:07:26 »
arkadaşlar bende 2001 golf 4 1.6 comfort var benim arabanın devir göstergesi dalgalanıyordu ve arada bir gazı takılı kalıyordu ustaya götürdüm gaz kelebeğini temizlediler laptop ile adaptasyon yaptılar sonra tüpüne ayar yaptırdım şimdide bazen arabanın devri rölantide kendiliğinden yükseliyor araba bağırmaya başlıyor stop edip çalıştırmayı denediğimde ise birkaç denemeden sonra bazen bir iki dakikada  anca çalışıyor çalıştıgında ise etrafı benzin kokusu sarıyor ilk etapta gaz yemiyor stop edicek gibi oluyor hareket etmeye başlayınca ise arada bir sanki arabayı biri tutup çekiyormuş ve bırakmış gibi bir hal oluyor arabayı park ediyom geri gelip çalıştırmayı deneyince yine aynı çalışmamazlık motordan pek anlamam forumu taradım benzer konular var ama benim sorunum biraz farklı gibi Gaziantep' te yaşıyorum servisler randevulu çalışıyor ve aracı bırakmamı istiyorlar ben her gün araba ile okula gittiğim için aracı bırakamıyom sizce neyden kaynaklanabilir bu konuda fikilerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sayfa: [1]