İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - x-emre

Sayfa: [1]
1
Merhaba arkadaşlar

araç viteste, ayağım gazda iken devir saati sıfıra düştü hemen boşa attım araba çalışıyor ama devir göstergesi sıfırda.
Yine tiz bir sesle birlikte yağ lambası yanıp sönmeye başladı.sonra arabanın devirine bir düzensizlikler olmaya başladı.
devir 2000 de takılı kalıyor gaza basıp çekince düşmeye başlıyor..eskiden 900 civarında dururdu devir şimdi 1200 civarında duruyor rolantide ve sürekli stop ediyor
araç gaz yemiyor.tam stop etcekken gaza köklüyorum 3 4 saniye sonra algılıyor.böylece eve kadar gelmeyi başardım.ertesi gün tekrar test etmek için aracı çalıştırdım.araç çalışrken bir sorun yok gitmeye başlar başlamaz yağ lambası 1 dk kadar yanıp sönüyor sonra  tamamen sönüyor. vitesde giderken gaza basıyorum 4 5 saniye sonra araç gitmeye başlıyor gaza tepki süresi çok uzun.sorun neden olabilir? böyle giderse bu lanet arabayı satıp kurtulcam yardımlarınızı bekliyorum :(

2
Polo 6N / Motor Yıkama Sonrası Oluşan Sorun...
« : 28 Ağustos 2011, 15:32:12 »
Merhaba arkadaşlar.Dün bir oto yıkamacıya gittim aracımı yıkattım.Daha sonra motor aksamını temizliyordum.
Yıkamacıya motor yıkama yapıyor musunuz şeklinde sorduğumda yaptıklarını söyledi.Bende çok pis bir görüntüsü olduğu için motoru da yıkamasını söyledim.
Bazı parçalarını sarıp özel bir şekilde yıkanacağını sanıyordum.
Fakat yıkamacı köpüğü doldurdu motora.O an birşeylerin ters gideceğini anlamıştım.Sonrasında motoru tarzikli suyla gelişi güzel bir şekilde yıkadı.

Ardında bir sprey ile parlatıcı gibi hafif yağlı bir sıvı seperek güzelce parlattı.Ardından kontağı çalıştırdığımda araç çalışmadı.buji kablolarına araçtan pek anlamadığım için sanırım bobin denen parçaya( kablosu distribütöre bağlanan parça) hava tutu.ardından araç çalıştı.
Bende aracımın çalıştığı sevincine kapılarak yıkamacıdan ayrıldım.yolda ilerlerken araçta aşırı derece tekleme başladı.ben ilk başlarda kuruyunca geçeceğini düşünerek evime kadar geldim.
Araç seyir halindeyken dışarıdan bile anlaşılacak şekilde tekleme yapıyor ve devir saati sürekli oynuyor,bazen stop ediyor.sanırım aracın 1 pistonu çalışmıyor çünkü öyle hissediyorum ve çekişten de çok düştü gaza basıyorum fakat bir hızlanma olmuyor.
Bu olanlardan sonra aşırı derece moralim bozuldu.eve geldiğimde tekrar bezle sildim bazı parçaları ama septiği sprey çok yağlı bir hale getirmiş parçaları.sürekli ıslak bir günümü var.Ardından 1 gün bekledim biraz önce tekrar baktığımda düne nazaran biraz daha düzelmiş teklemeler ama hala devam ediyor.

Sayfa: [1]