İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - SeRJaN

Sayfa: [1]
1
Otomobilim / Golf Mk3 Gtı
« : 12 Haziran 2012, 15:40:57 »
Arkadaslar öncelikle hepinize merhaba keyifli forumlar :melek:.Üyeliğim çok önceden beri olmasına rağmen kendimi bir türlü forum takip etmeye alıştıramadığım için çok fazla aranızda bulunamadım  :D Daha önce mavi birtane 9n highline'ım vardı onuda sizinle paylaşmıştım. Şimdide mk3 gti ımı paylaşmak istedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim  :sevgi:








2
Otomobilim / Herkeze merhaba arkadaşlar
« : 29 Aralık 2010, 21:42:50 »
Öncelikler forumun en yeni üyesinden herkeze merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum. :melek: Aracımı yeni aldım ve görüş ve fikirlerinize çok ihtiyacım olucak lütfen yorumlarınızı ve görüşlerinizi esirgemeyin :) şimdiden teşekkürler.

Şimdide aracıma gelelim 2002 model 1.4 16v bir 9n polo highline'a sahibim.Aracım henüz 80.000 km de aldıgımdan bu yana ilk işim eksiklerini gidermek ve bakımlarını yapmak oldu.Modifikasyon işlemlerine henüz başlıyamadım anlıycağınız.Burada yapmak istediğim işlemleri sizlerin beğenisine sunup öyle karar vermeyi düşünüyorum şimdilik fotoğrafları ekliyorum.Yorumlar için şimdiden teşekkürler... :melek:











Sayfa: [1]