İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - orkunQ

Sayfa: [1]
1
Golf II / Ynt: Eski Dizel Beni ne Kadar Batırır?
« : 29 Nisan 2010, 12:59:20 »
teşekkürler bilgi için...arkdaşlar,açıkçası böyle bilgilere ihtiyacım olduğu içinbu konuyu açtım.ama tabi ki bütün mesajları zevkle okuyorum,sonuçta hepinizin tecrübesine ve her türlü fikrine ihtiyacım var.herkese teşekkür ederim...bakımlarınız ne sıklıkla,ne maliyetle yaptıryorsunuz,bu konularla ilgili de beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...herkese teşekkürler tekrar...

2
Golf II / Ynt: Eski Dizel Beni ne Kadar Batırır?
« : 27 Nisan 2010, 23:23:41 »
Dizel kadar ekonomik olmasa da benzinli motorların bakımı çok daha ekonomik oluyormuş.Turboları hakkında pek de bilgim yok,bir de onun masrafı olursa mazotla yaptığımız ekonomiyi oraya yönlerdimiş olmaz mıyız,lostys arkadaşın dediği gibi br durum çıkıyor o zaman. :) böyle bir durumda da Lpg'li motor daha ekonomikmiş gibi geldi bana.ama ben oturduğum yerden fikir yürütüyorum,siz durumun içinde yer alıyorsunuz,saygım sonsuz...:)

3
Golf II / Ynt: Eski Dizel Beni ne Kadar Batırır?
« : 27 Nisan 2010, 22:10:44 »
yapma ya! LPG'den niye korkuttun şimdi beni.ben de benzinli alıp LPG taktırsam diyordum.gerçi araba alabileceğim de bir muamma oldu ama hani olursa yani. :)

4
Golf II / Ynt: Eski Dizel Beni ne Kadar Batırır?
« : 26 Nisan 2010, 16:08:42 »
ercijuana ve crank; ikinizin de arabasına gelip gidip bakıyordum açıkçası.ercijuana'nın profil resminden tahmin ediyordum oldschool'a sahip olduğunu ama crank'inki süpriz oldu. :) teklifleriniz için teşekkür ederim. :) evdekileri ikna çabasındayım,herkesin gönlü olsun istiyorum.malum,geç de olsa,askere gidince onlara emanet edicem.:) iki araç da düşündüklerimin arasında,tabi ercijuana benim bütçeye düşmek için hangi aksesuvarları sökecek bilemiyorum...:)

5
Golf II / Ynt: Eski Dizel Beni ne Kadar Batırır?
« : 26 Nisan 2010, 15:00:57 »
:) açıkçası 7000-7500 falan.ama masraf çıkarabilir düşüncesiyle ona da 1000 lira ayırsam diyorum.ben de o mezarcılardan olmak istemediğimden sana hiç teklif getirmedim.değerini veren alsın,keşke 10000 ayırabilseydim de seninki gibi bireşey alabilsem.ileride inşallah hele bir başlayalım bu yolda yürümeğe. :)

6
Golf II / Ynt: Eski Dizel Beni ne Kadar Batırır?
« : 26 Nisan 2010, 14:38:32 »
arkadaşlar teşekkür ederim desteğinizden ötürü.bu hızla giderse bu konuyu çıktı alıp evin,odanın,banyonun kapılarına asabilirim gün sonunda.böylece amaca giden yolda çok büyük bir adım atmış oluruz.herekese yaptığı ve yapacağı samimi yorumlardan dolayı teşekkür ediyorum. :)

7
Golf II / Ynt: Eski Dizel Beni ne Kadar Batırır?
« : 26 Nisan 2010, 14:10:01 »
:) şahane!.elde var 1... bu arada pek çok kez sizin mk1'e de bakmışlığım var satılık olarak.aksesuarlı da aksesuarsız da ayrı güzel.maşallah.

8
Golf II / Eski Dizel Beni ne Kadar Batırır?
« : 26 Nisan 2010, 13:45:34 »
Merhaba arkadaşlar,öncelikle bana bu fırsatı verdiğinden ötürü vwtr.net'e teşekkür ederim. ;) lafı fazla uzatmadan hemen konuya geçiyorum.öncelikle Golf virüsünü korkatım ben de kapmış bulunmaktayım. mk1 veya mk2 dizel motorların bana ne sıklıkla ve ne bütçeyle sorun çıkardığını sahiplerinden öğrenmek niyetiyle bu konuyu açtım.çünkü,her dizel golf baktığımda çevremdekilerin "Eski dizel alma,bitirir seni.Sürekli sorun çıkarır.Başedemezsin." gibi yıldırıcı cümlerlerine,tecrübe eksikliğimden dolayı,cevap veremiyorum,ve her defasında almaktan vazgeçiyorum.pek fazla bütçem olamadığından ve çıkaracağı masrafa pek para ayıramayacağımdan dolayı sürekli erteliyorum.sizlerin tecrübeleriyle tamamen bu işten vazgeçebilirim ya da onların korkularının üstüne gidebilirim.son olarak da lpg'li mk2 ya da mk1'ler hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız bendeki virüsü çevremdekilere de yaymamda yardımcı olabilrsiniz...şimdiden herkese teşekkür ederim...

Sayfa: [1]