İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - alpersari

Sayfa: [1]
1
Çok teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler verdiniz. Bu parçaları bir kontrol ettireyim.
İyi günler ...

2
Dizel motorlardan iyi anlayan bir tanıdığınız var mıdır? Lütfen yanıtlarınızı bekliyorum.

3
Bir başka konu başlığında benzer bir sorun için, "stop muşuru" bu hataya sebep olabilir denmiş. Bu konuda fikri olan var mıdır?

4
Golf III / Ynt: Motor çalışma sorunu... (DİZEL)
« : 04 Eylül 2011, 12:41:26 »
Aynı sorun bemin Caddy TDI da da oluyor.
Çözüm nedir, Stop muşuru mu?
Bunu biz değiştirebilir miyiz?

5
Caddy, Transporter ve Caravelle / 4-5. marşta çalışıyor
« : 04 Eylül 2011, 11:21:40 »
Merhaba,
2007 Model 1.9 TDI Caddym var. 100.000 bakımından sonra sabahları zor çalışma problemi çıktı.

İlk marşta çalışmaya başlayıp hemen stop ediyor (1-2 saniye). Daha sonra 4-5 defa uzun uzun marşa basıp zorla çalıştırıyorum. çalıştıktan sonra gün içinde stop start sorun olmuyor, ancak uzun süre beklerse (7-8 saat) yine çalışma sorunu oluşuyor. Önceleri haftada bir iki kez bu sorun oluyordu şimdi her sabah aynı sorun oluşuor. Bir de seyir halinde ıslık gibi bir ses geliyor. Yetkili servise götürdüm sorun bulamadılar. Yakıt pompasından olabilir isterseniz değiştirelim dediler (750 TL deneme için vermek istemedim, ama açıp kapamaya bile 170 TL para aldılar). Servise her gidişinde daha kötü oldu araba.

Sanki yakıtı geriye kaçıran birşey var motor girişindekiyle çalılşmaya başlayıp stop ediyor gibi. Yakıt gelene kadar da marş istiyor gibi. Ne dersiniz ne yapayım bilen anlayan var mıdır? İzmit, Adapazarı, İstanbul anadolu yakası anlayan usta var mıdır?

Teşekkürler,
Alper Sarı

Sayfa: [1]