İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - serkankny

Sayfa: [1]
1
Golf IV / Ynt: sis ızgarası kenarına led
« : 12 Mart 2010, 20:51:46 »
değişik olmuş.gülegüle kullan.yeni model mercedes ve audiler gibi olmuş.hava katmış arabana..

2
Golf IV / Ynt: WEGFAHRSP AKTİV nedir?
« : 15 Şubat 2010, 22:59:17 »
arkadaşlar:

arkadaşımın 2001 golf 4 aracı var.Kontağı sokuyAracı ilk çalıştırırken marşa basmadan önce WEGFAHRSP AKTİV bu uyarıyı veriyormuş.Sonrasında marşa basıyor ve araç çalışıyor.Bu ikazı çok nadiren veriyormuş.

Başınıza böyle bir olay geldi mi?

Bu nedir?
benim elimde 2 adet anahtarımda var her ikisinde de ara ara aynı hatayı veriyor.araştırdım anahtarın yere düşmesinden kaynaklanan immobilizer hatası.tek çözüm değişmesi.ama ben sıkıntı yapmıyorum o hatayı verince kontağı kapatıp açınca düzeliyor.

3
Golf IV / Ynt: Hız gösterge paneline krom çerçeve???
« : 15 Şubat 2010, 22:38:33 »
Hız gösterge paneline sonradan krom çerçeve takılır  mı? Taktıran, bilen duyan var mı?
krom çerçeve takılmıyor komple gösterge paneli değişiyor.

4
ya arkadaşlar ben bişi sorucam. benim golf de (2001 comfotline 1.6 SR motor benzinli) anahtarı dışardan takıp sağa doğru çevirip bekleyince camlardan açık olan varsa kapatıyon tamamen ve kilitliyor. sola doğru çevirip bekleyince camları kapalı olsalar dahi tamamen açıyor ve kilitliyor. bu nasıl bi iş. çok gereksiz. sadece kumandadan kilitlediğimizde camları açık ise kapatma özelliği olsaydı olmaz mıydı? bunu kumandadan olacak şekildel ayarlatabiliyor muyuz acaba? bilgisi olan arkadaş varsa yol gösterebilir mi. Burada özel servise sordum pek bu tür inceliklerden anladıkları söylenemez doğrusu.
benimde aynı model comf. golf var.bende o sorunu yaşadım.servise gittim progam attırmak için,almanyayı arayıp soralım falan dediler çok akılcı gelmedi söyledikleri.bende bi forum sitesinde otomatik kapatmaya yarayan bi devre gördüm onu yapacağım.umarım olur.en azından camları kapatsın sunroof için bişeyler düşünürüz.

Sayfa: [1]