İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - sedat3434

Sayfa: [1]
1
eyvallah beyler çok teşekür ederim fikirleriniz için.

2
parçaya garanti wermiomuş işciliğe sormadım.çok teşekür ederim arkadaşlar biraz daha bakıp uygununu yaptırmak lazım doğru.birde bişey daha soramak istiorm arkadşlar motor yağına bor koymak böle bişeyden bahsetmişti geçenlerde bi abi denemdm daha bi bilgisi olan warmı acaba bu konuda yeni bi konumu açsam bunla ilgili.

3
garantide vermiyoruz demişti bende saoln dedim çıktım açıkcası.

4
ewt ayağımı kaldırdıkdan sonra kawrıomuş gibi oluo motor sekio çoğu zman yani vites geçişlerini hissettiro.kaldkdan sonra arabayı sanki bişey tutuo bide yakıt baya yakıo baskıyla alakası var sanırım bununda.

5
vallahi bilmiom ne marka olduğunu ama bi kaç yere daha gösteririm heralda kartal sanayide biyerdi profesyoel die bakalım aybaşı gelsinde :D

6
230 dio :D + işcilik 120 + 75 alt şanzıman kolu dio flan filan böle gidio işte :D yanlız abi baskıyı dio rampada ufak bi zorlamayla bile yakarsın dio e hiçmi rampa trafiğinde kalmıcaz ozman :D

7
abi usta baktı avastdan yapıo dio kasa ağır geliomuş motora o yüzden yapıomuş o sesi bi sorun diil bu dio ama baskı yanıkmış bide alt şanzıman kolu problemliymiş vites ileri geri oynuo bize epey masraf çıkarcak sarırım.

8
teşekür ederim nizam kardeş baktırıyım çok geçmeden inş. anlarlar.

9
gırmala wardı ön takıma girdi araba o sesi kesti ama bunu kesmedi ya. gaza yüklendiğim anda oluyor dün kaputu açtım motor kulaklarımı acaba gevşebi die bakım dedim sağ kulağın oluduğu yeri elimle çok rahat esnetebiliorm acaba gaza basınca motor çokmu esnio biyerleremi çarpıo die dşünmeye başladım olabilrmi sence nizam kardeş saol.

10
arkaşlar kimsenin bi fikri yok sanırım bu konuda bi benm başımamı geldi bu :S

11
merhaba arkadaşlar benim 2002 1,6 16v comfortline boram var sorunum 1 de gaza yüklenip kalkış yaparken yada 1 den 2 ye geçtiğimde yine yüklenirsem motordan tıkırtt tıkırttt die rahatsz edici bi ses gelio motorcunun biri devirsiz kalkarsan olur flan dedi ama 2. vitese 4bin devirde de geçcem yapıyor. herkezede elletmek istemiorm bi çoğu yeni yetme bide kazıklanmakdan korkuorm lütfen arkadaşlar yardım edermisiniz şimdiden teşekürler!

Sayfa: [1]