İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - muradk2

Sayfa: [1]
1
Polo 6K (Classic) / Ynt: Bende Artık Bir Polo sahibiyim
« : 07 Ağustos 2008, 13:22:35 »
merhaba arkadaşlar bende yeni bi polo aldım genel olarak memnunum yolda tokatlıyorum kralını ama tek sıkıntı konfor ama bu sanırım volkswagenlerin genel sorunuymuş. bi arkadaşım 2007 golf aldı önceki arabası astraydı ama konfor oarak çok fark var dedi he gidiş sürat serilik sağlamlık konusunda Volkswagen tek olur ama bide biraz konforlu olsa keşke. aracımın resimlerini ekleyeceğim ama nasıl yapılacagını bilmiyorum. aslında aracı alalı 5 ay oldu ama işte ufak tefek oynamalar haif modifiye ve aksesuar anca bitti şimdi koyacagım resimlerini. siteyi kuran ve buradaki tüm Volkswagen kullanıcılarına teşekkürler.bu arada aracım polo 1.6 98 model 6n.

2
Polo 6N / Ynt: Polo 6N Satın Alma Rehberi!
« : 07 Ağustos 2008, 13:15:10 »
merhaba arkadaşlar. bende yeni bi polo kullanıcısıyım. gerçi 5 ay kadar oldu alalı ama anca tamamladım aksesuar falan filanını araçta genel olaak memnunum tek memnuniyetsizliğim ki bu memnuniyetsizlik tüm wolksvagenlerde var konfor. 2007 golf 2007 astra mesela konfor olarak çok farklı.neyse gelelim konumuza baya ugraştım araçla elimden geldiği kadar güzelde para harcadım oldumu derseniz oldu çok seviyorum arabamı bide biraz daha konforlu olsa çok iyi olurdu da neyse resimleri ekleyeceğim aranıza hoşgeldim :)

Sayfa: [1]