İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - muratkus

Sayfa: [1]
1
Golf I / Ynt: golf cabrıo tente bakımı
« : 09 Şubat 2008, 08:37:24 »
merhabalar..
cihan beyle daha önce telefonlar görüşmüktük tente yapımı konusunda. geçen yazdı sanırım kendisi hatırlar mı bilmem. ben cihan beyin yaptırdığı tenteyi çok beğenmiştim. ve nerede yaptırdığını sormuştum. marmariste bir ustanın telefonunu verdi bana. Adını hatırlamıyorum ama ustaya benim arabamı da yaparmısın diye sordum. o da bana cihan bey komşumuzun oğlu olduğu için yardımcı olduk ama siz almanyadan getirtirseniz daha iyi olur demişti. ben de ısrar etmedim.

benim tentemin üzerinde de bir iki sigara deliği var. aynen silikonla kapattık. ama arabayı satma kararından vazgeçersek ben de tenteyi yenilemek isterim.  komple değişeceğini hesap ettiğinde 800 YTL uçuk bir rakam değil. (hatta belki iki adet yaptırısak fiyat kırılabilir, ne bileyim üst üste koyar keser falan) yeterki yapılan iş iyi olsun.. cihan beyin de dediği gibi küçük ayrıntılar çok önemli.

(buluşma eğer yaz aylarına denk gelirse katılmayı isterim. İşte 3 üç cabrio yaptı :)

kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.. 

2
Golf I / Ynt: golf 1 cabrio
« : 09 Şubat 2008, 08:16:55 »
haklısın... ben 2002 yılında aldım bu arabayı ve 6 yıldır kullanıyorum. heme hemen tüm türkiyeyi gezdim arabayla.güçlü olduğu kadar ekonomik de. sanırım enjeksiyonlu olmasının payı var.  bekar ve yeni evli olduğum zamanlarda "asla satmayalım" diye düşünüyordum. çok keyifli ve güvenli bir araba gerçekten de. Ama şu an bir oğlumuz var ve bir ay sonra ikincisi doğacak. arabanın bağajı o kadar küçük ki, bebek arabasını bile sığdıramıyorum. bu yüzden malzeme taşoyacağımda üstünü açıp pikap gibi kullandığım çok oldu. yamaçparaşütü sporuyla ilgilendiğim için bir de paraşüt taşıma gibi bir sorunum var.

her neyse. baktım ki ihtiyaçlar daha öncelikli. o yüzden satmaya karar verdim. Ama satamadım. benim hikayem bu.. :))

3
Golf I / Ynt: golf cabrıo tente bakımı
« : 07 Şubat 2008, 09:10:52 »
cihan bey merhaba... golf 1 cabrio tente bakımı, onarımı, değişimi ve fitilleri konusunda siz deneyimlisiniz. deneyim ve önerilerinizi bizimle paylaşırmısınız.

5
Golf I / Ynt: golf cabrıo tente bakımı
« : 04 Şubat 2008, 11:52:03 »
mete bey "biraz araştırsaydınız keşke" derken ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Belirttiğiniz linkteki forografları inceledim. Ama kimin yaptığı konusunda bir bilgi göremedim. Biraz açarmısınız..   

6
Golf I / Ynt: golf cabrıo tente bakımı
« : 04 Şubat 2008, 09:43:30 »
 merhaba serkan bey..
 ben de sizin gibi bu sitede yeniyim. ve golf cabrio kullanıcısıyım. ve hatta tente ile ilgili ufak tefek sorunlarım var. ben kendi sorunumu çözemedim ama (tentenin en üst katmanını değiştirmeyi düşünüyorum, bir de kapı ve ön cam üstü fitillerim hasarlı) size kendi araştırmalarımı sunabilirim. Tabi sizin bulduğunuz başka bir çözüm varsa ben de haberdar olmak isterim.

Komple tenteyi veya herhangi bir parçasını eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerstücke, Sportartikel und mehr – alles zu günstigen Preisen adresinde bulabilirsiniz. Burası sürekli değişiyor ve genelde her türlü golf parçası burada bulunuyor. Uzantısından da anlayacağınız gibi almanya sitesi bu. Burada herşey müzayede ile satılıyor. Ama kötü tarafı Türkiyeye posyta yapmıyorlar. Dolayısıyla buradaki bir ürünü alabilmeniz için Almanyadaki birine rica etmeniz gerekiyor. (tente  "verdeck" fitil de "dichtung" demek. aramayı bu şekilde yapabilirsiniz. Örneğin Golf 1 cabrio verdeck diye yazdığınızda onlarda ilan gelecektir önünüze...

Ankarada ivedik organize sanayi bölgesinde sunroof ve tente tamiri yapan bir yer buldum. bana uzak olduğu için gidemedim. ama belki siz görüşebilirisiz. sitelerinde her türlü cabrio aracın tente bakımının ve tamirinin yapılabildiği yazıyor. web adresileri : http://www.sunrooftamiri.com/cabriotente.htm

Benim önerilerimin dışında sizin ulduğunuz başka bir çözüm bulusanız paylaşmak isterim. iyi günler keyifli sürüşler dilerim...   

7
Golf I / Ynt: golf 1 cabrio
« : 30 Ocak 2008, 15:52:41 »
bir de mk1 , mk2 ne demek. golf1, golf2 de farklı birşey mi... 

8
Golf I / Ynt: golf 1 cabrio
« : 30 Ocak 2008, 15:50:26 »

hoşbulduk arkadaşlar. ilginize teşekkür ederim.. evet satılık ilanı verdim. hala duruyor. vw caddy almayı düşünüyorum. ama vw bayii 5 yaşından büyük arabaları almıyor. takas yapamadım  bu nedenle satmayı düşünmüştüm. ama satamadım. bu gidişle bir altı yıl daha bineceğim sanırım.:))  yine de ilanı kaldırmadım.

şimdiye kadar parkettiğim hemen her yerde arabamın sileceğine iliştirilmiş kartvizitler bulurdum. satıyormusun diye. hatta yolda beni durdurup soranlar bile oldu. ben hiç birine cevap bile vermedim. ama şimdi satmaya kalktım, satamıyorum. sanırım bu da arabanın spesifik bir özelliği... :))

9
Golf I / golf 1 cabrio
« : 29 Ocak 2008, 13:30:10 »

herkese merhabalar...

nasıl oldu da bu siteyi daha önce farketmemişim. 6 yıldır golf cabrio kullanıyorum ama yurtdışındaki kulüp sitelerini izlediğim halde kendi ülkemdeki siteyi kaçırmışım..

Bizim için "golf" ailemizin bir üyesi gibi. şimdiye kadar vazgeçmeyi hiç düşünmemiştik ama tek kapı olması ve bagajının küçük olması son zamanlarda "satalım" fikrini gündeme taşıdı. Bakalım, belki de hiç satmadan ikinci bir araba edinebilirmiyiz diye de düşünüyoruz...
 
Herkese keyifli sürüşler ve kazasız günler diliyorum..

Sayfa: [1]