İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - gurbey_16

Sayfa: [1] 2 3
1
Arkadaşlar aracı sattım. 23.400 e helalleştik. İleride tekrar golf 4 alırsam umarım yine kendi aracım gibi temizini bulurum...  :(

2
teşekkür ederim golf435

4
teşekkür ederim saolasın faconxtc

5
Arkadaşlar resimler yükleniyor ama sayfada göstermiyo, anlayamadım....

8
Resimlerde bunlar...

9
Arkadaşlar birde kafanızda ki soru işaretlerini gidermek amacıyla söyleyim, aracımı 14 ağustos'ta siteye koyduğumda çok acil olarak satmak değildi niyetim. Eğer satılsaydı,çok uygun fiyata çok temiz ve daha yüksek model golf denk gelmişti tanıdıktan satılık. Eğer istediğime yakın fiyat verilseydi satıp onu alacaktım ama olmadı ve bende aracımı kullanmaya devam ettim.Eğer askere gidene kadarda satılmazsa duracak,sıkıntı yok. Zaten kısa dönem yapıcam askerliği,hayırlısıyla mayıs'ta gelicem. Geldikten sonrada binmeye devam ederim.

10
Hayır arkadaşlar aracımı 14 ağustos'ta sahibinden e koyduğum doğru. Fakat ilanımı güncelleyeyim derken yanlışlıkla sildim ve tekrar yayınlamak fakat site 30 günden önce ilan yayınlayamazsınız diye uyarı verdi.Bende yeni bir üyelik açıp öylelikle yayınladım ilanımı. Yanı Bir süre önce yayınlanan ilanda benim yayınladığım ilan. Ayrıca aracı bir ay önce değil mayıs ayında aldım. Aracımı 23.500'den aşağı olmamak üzere vermeyi düşünüyorum.

11
23.000 veren kişiler oldu fakat vermedim. Çünkü aracım resimdekilerden daha güzel,piyasadaki nadir temizlikte bulunan golf 4 lerden.

12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2001-model-golf-iv-1-6-comfortline-102373292/detay/

Arkadaşlar aracım kazasız,değişensiz ve 1 lira masrafsızdır. Askere giedeceğimden dolayı satıyorum ve değerini bilen birine gitmesini isterim.

İrtibiat için: 0554 754 11 44

14
Merhaba. Aracınızın boğaz kelebeğini iyi bir seviste söktürüp temizletin ve adaptasyonunu yaptırın (bilgisayara bağlatıp). Bu işlemlerden sonra muhtemelen aracınız eski haline döner. Benim golf'te de sizinkinin benzeri bir sorun vardı,bu işlemleri yaptırdım,hiç bir sıkıntı kalmadı.

Sayfa: [1] 2 3