İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mert98

Sayfa: [1] 2
1
Golf VI / Ynt: Rot Balans Ayarı
« : 25 Haziran 2012, 16:48:40 »
1 ay icinde hersey parasiz sonra ücretli ama doğuşa şikayet ederseniz servis parasiz yapar. Haa servisin yaptığina güvenme disarda ii bir ustaya yaptir. Servisler bu konuda bilgisiz ve de kazikliyorlar. Disarda 20 tl ye yaptiracagin ise servis 65 tl istiyor. Yeni arabada rot balans bozuk olmaz yoldan yada mekanik bir problemden kaynaklanir. Düz bir otobanda dene disarda rot balansi kontrol ettir sonsa servise başvur.

2
Golf VI / Ynt: Ön tavan aydınlatma sorunu
« : 20 Haziran 2012, 23:22:38 »
Diotun iki ucunu bir telle kisa devre et lamba yanarsa diotu degistir ama yenisini takarkn üzerindeki siyah cizginin söktügün diotunki ile ayni tarafta olmasina dikkat et.

3
Golf VI / Ynt: Ön tavan aydınlatma sorunu
« : 20 Haziran 2012, 23:16:37 »
Resimlerden net birsey anlasilmiyor ama yol yanmis olabilir. O lambaya ait bir sigorta olup atmis olabilir cünki anladigim kadari ile sokette kablo sayisi fazla buda her ampulün ayri hatti dolayisi ile ayri ayri sigortasi olduguna delalet eder. Ayrica led takacaksan lamba ile azami ayni gücte olmasina ayni watta olmasina dikkat et tesisati yakarsin. Aşırı akim ceker zarar verir. Son resimde diot a benzer birsey var yanmis olabilir ölcmen lazim. Kolay gelsin bu tür seylerde işini bilen birine yaptirman daha doğru olur.

4
Golf VI / Ynt: servisler yeteri kadar deneyimlimi ?
« : 17 Haziran 2012, 13:03:16 »
Volvo almadigima pisman oldum vw genin liderligi ve kalitesi dogus ve servisleri sayesinde Türkiyede bitmistir. 5 para etmez bir servis anlayisi var onlara göre arac hatasiz hep müsteri ve dış etkenler suçlu. Almanya bunu bilse heralde pazari dogustan alir. Satarken 1 lira inmez mal bu der havaya girerler sattiktan sonra ariza olunca birsürü takla atarlar. Hele jetta alacaklar iice bir düşünsün meksikada üretiliyor jetta. Alman üretiminde bu kadar hata cıkarsa meksika malini düşünemiyorum bile.

5
Golf VI / Ynt: golf 6 şanzuman arızası
« : 17 Haziran 2012, 12:48:53 »
Dogusa sikayet etmene gerek yok hic olumlu birsey yapmiyorlar aracin degisimini talep et kabul etmeyecekler zaten ve dogrudan yargi yoluna git. Dogusun servisleri yetersiz teknik olarak bilgi sifir ustalarda. Bendeki titreşim arizasini cözemediler 4 kez gittim. Sonunda sanayide rotbalans yapan komsum çözdü ve düzeldi. Almanyaya bile sikayet ettim sonuc yok. Bosa ugraşma sanayide ii bir usta bul. Garanti uzatmayi düsünen arkadaşlar sartlari ii okuyun tuzaği görün ilk 2 yil ki şartlari kapsamiyor. Aldatmaca var.

6
Golf VI / Ynt: Golf 6 Süspansiyon Sistemi
« : 17 Haziran 2012, 12:32:12 »
Servise gidip kendini üzme zaten anladiklari yok zamanini calarlar hic birsey bulamazlar bende golf6 kullaniyorum sert bi araba yol kötü olunca konforsuz avrupa yollarina göre ayarlı. Fazla oynattirma servise sinir hastasi olur arabadan sogursun.

7
bu arızadan dolayı iki kez gittim birinciden güncelledik deyip gazladılar ikincisinde hem doğuş otoya şikayet edip hem ısrar edince 7 günlük bir çalışma ile arızayı buldular enjektör değişti ve arıza düzeldi. arıza sadece sabah sıfırın altındaki sıcakta bir  kez görülüyordu başka görülmüyordu. sıcaklık sıfırın üzerinde ise sorun olmuyordu. ilk marşta çalışmıyor gaz pedalına basarsam çalışıyordu.ve EPC lambası ile Motor kumanda lambası yanık kalıyor rölanti düşük kalıyordu motor boğularak tekleyerek çalışıyordu hafiften gaza basınca normale dönüyordu.

8
Golf VI / paslanma
« : 24 Şubat 2012, 16:27:43 »
yeni golf 6 alanlar aracınızın görünmeyen yerlerinde paslanmalar oluyor kontrol edin ve servise başvurun özellikle ön amortisor başları ön cam havuzunu altında kalan kısımlar görünmez yer,arka bagaj kapağı tutucu kol sabitleme vidaları,ön teker aks sağ, sol birleştiği yerdeki topuz, buralar çok çabuk paslanıyor servis garantisinden gidince servis dış etken deyip başından savıyor ısrarcı olun gerekirse doğuş a şikayet edin ve pas önleme işlemi yaptırın.garantiniz bitince elinizde patlar.

9
Golf V / Ynt: Belirsiz bi ses..
« : 04 Ocak 2012, 21:56:35 »
usta sallamış asla su sesi gelmez sürahiden bardağa su mu döküyor. belli rölantide geçiyorsa baskı bilyası sadece soğukta yapar.sıcakta yapmaz. farklı metal genleşmesinden dolayı aynısı benim renault clio da da var yıllardır.gaza basınca ses artıyor hafif debriyaja basınca kesiliyor. takma kafana zaten sabah ilk çalıştırmada yapar gün içinde yapmaz. aşırı soğuk yoksa.

10
Golf VI / Ynt: golf vı 1.4 tsı ARAÇTA TİTREŞİM
« : 04 Ocak 2012, 21:42:28 »
continental var üzerinde nasıl test yaptırılır rot balansa götürdüm.lastiklerde sorun varsa continental bunu değiştirir mi garantiden.7 ayda bu problemi yapar mı.ön arka çapraz değiştireyim diye düşünüyorum bakalım bjr sonuç verecek mi.

11
Golf V / Ynt: TSİ MOTOR SORUNUM YARDIM LÜTFEN
« : 01 Ocak 2012, 21:41:00 »
tüketici mahkemesine git en çok 20 liran gider paranı geri al ağzına sürülen balla yetinme kardeş beyinin hatalı olduğunu bilmek onların görevi.  önceden bilmeleri lazımdı sonradan anladılarsa da ödeyecekler hasarı. kaderci olma üstüne git ki başkasına da yapamasınlar.geçmiş olsun.

12
Golf V / Ynt: FSI ve TSI hakkında soru
« : 01 Ocak 2012, 21:30:39 »
tsi twin charger "s" ve"ı" sı kırmızı olanlarda var turbo + kompresör var o twin charger sadece ı sı kırmızı olanlar turba charger biri 122 hp diğeri 150 hp tfsı, fsı den tsı ye geçis aşamasında denenen ve çok yakıt tüketen bir motor tercih edilmedi.yani fsı zaten çok yakıyordu birde turbo eklendi beygir gücü arttı ama yakıtta arttı.tsı bu serinin son hali.

13
Golf V / Ynt: Belirsiz bi ses..
« : 01 Ocak 2012, 21:18:50 »
debriyaja basınca geçiyor mu ses geçiyorsa baskı balata kavrama bilyası soğuk havalarda yapar hareket edince geçer

14
Golf VI / Ynt: golf vı 1.4 tsı ARAÇTA TİTREŞİM
« : 01 Ocak 2012, 21:12:44 »
kasiste önden gıcırtı yapıyor bundan olabilir mi acaba servise gittim şöyle bı hızlandı agresif bir şekilde hız yaptı titreşim yok dedi kısa mesafede anlayamadı  tabi iş açtır arabayı bırak inceleriz dedi lastikler bozuk ise garantiye girer mi acaba?

Sayfa: [1] 2