Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: cabrio63 - 31 Ocak 2009, 17:24:30
-
malumunuz artık samsundayım.burda ya da yakın kara deniz illerinde vw ci arkadaşlar burda toplanalım.sanırım samsun dan gri mkIV ü olan bi arkadaş vardı.haydi samsun-karadeniz deki vw ciler buraya :)
-
ben varım gri mkIV ama samsun merkezde değilim ilçesindeyim hafta sonları genelde samsun dayım...
-
Polo Classic şimdi sanayide çıktığında yine efsane:)
-
malumunuz artık samsundayım.burda ya da yakın kara deniz illerinde vw ci arkadaşlar burda toplanalım.sanırım samsun dan gri mkIV ü olan bi arkadaş vardı.haydi samsun-karadeniz deki vw ciler buraya :)
BULDUM ABİ BULDUMM CİHAN ABİ:)) TOPLANSIN TÜM VW TR Cİ KIZLARR HADİİ :tamamdir
-
:) evet samsun olarak buraya yazabiliriz artık kimler olur bilemem bakalım :tavkiss:
-
yok abi kimse kaç gündürya :)) CİHAN ABİİ DUYUYONMUU BENİİ:) YOK KİMSE YOKK
-
mehmetim sen varsın ben varım yetmez mi :)
-
YETTİİ ARTIIKK zatenn :) :)
-
Bir toplantı falan olursa ben de gelmeyi çok isterim.
-
Bir toplantı falan olursa ben de gelmeyi çok isterim.
BEKLERİZ DOSTUM BAŞIMIZLA TELEFON MSJ AT BANA HABERDAR EDERİZ ORDUDAN GELİCEKSİNZ SANIRIM SİZ
-
BEKLERİZ DOSTUM BAŞIMIZLA TELEFON MSJ AT BANA HABERDAR EDERİZ ORDUDAN GELİCEKSİNZ SANIRIM SİZ
Evet, Ünye'de yaşıyorum.
-
cihan dün arabayı gördüm classisin orada
düğün arabası olarak süslenmişti
hayırdır, mutlu haber mi var?
yoksa cabrio yu düğünlere kiraya mı veriyorsun? >:D
-
abi sen samsun a geliyosun beni niye aramıyosun?1 evet dün fotoğraf çekimi vardı ama düğün 17 eylülde 2 eğer hala burdaysan görüşelim bişeyler yapalım 3 saygılar sevgiler 4 :)
-
ABİ 5 :) :tamamdir
-
5 nedir mehmetim?
-
Bir hafta buradayim. 56larda goruduruz
-
ok o zaman 56 atakum farketmez abi :saygılar
-
meraba ben de unyelıyım yenı uye oldum oyle bı gorusme olursa bende gelmek ısterım
-
[email protected] face adresım
-
Bir hafta buradayim. 56larda goruduruz
mete amca tlfn numaranı kaybetmişim kaç gündür burayada yazamadım eğer hala burdaysan pm den mesaj atıyorum tlfn numaramı :saygılar
-
cıhan abıı bulusma patlatalım artk kıs gırmeden :)
-
meraba ben de unyelıyım yenı uye oldum oyle bı gorusme olursa bende gelmek ısterım
başımızla ABİ BUYUR GEL İLLA BULUŞMA OLMASI GEREKMİYOR.. HOŞ GELDİN ARAMIZA MEMNUN OLDUM
-
bende memnun oldum sagol kaerdes gelemk mesele degıl onemlı olan hep beraber bı arada olmak haberleselım bı tarıh ayarlayalım bulusalım
-
AYNEN ABİİ KIŞ GİRMEDEN YAPALIM DİYORUM BEN 55 TİME :)
-
tamam ıste sen ayarla bı gun burdan haber ver toplanalım
-
arkadaşlar kurban bayramına memlekete giresun a geliyorum antalyadan geçerken yanınıza uğrayıp tanışıp bir çayınızı içmek isterim
-
tamam ıste sen ayarla bı gun burdan haber ver toplanalım
TAMAM BAŞLATICAM KARDEŞİM DÜĞMEYE BASICAM İLANDA WERİRİM ETKİNLİK HAFTA SONUNA AYARLAYIM BİRDE DEMİ
-
arkadaşlar kurban bayramına memlekete giresun a geliyorum antalyadan geçerken yanınıza uğrayıp tanışıp bir çayınızı içmek isterim
ABİ 8 YILDIR ANTALYADA YAŞADI BABAM KEMERDE TATLICIYDI:) UĞRA HEM TANIŞTIRIM SİZİ BABAMLADA:) HEMDE ÇAYIMIZI ÇORBAMIZI İÇERSİN ABİM NE DEMEK YOLUN ÜSTÜNDE EWİMİZ ZATEN SAMSUNA GİRMEDEN SAYGILAR KESİN BEKLERİM 5313857650
-
valla benım hafta tatılım carsamba ama hafta sonunada b ı ayar cekerız once tarıhı belırleyelım sonra herkez tabı gelmek ısteyen kendını ayarlar
-
valla benım hafta tatılım carsamba ama hafta sonunada b ı ayar cekerız once tarıhı belırleyelım sonra herkez tabı gelmek ısteyen kendını ayarlar
tamam dostum hemen bu pazar değil diğer pazar başlatalım mı buluşalım olurmu uyarmı,,
-
ABİ 8 YILDIR ANTALYADA YAŞADI BABAM KEMERDE TATLICIYDI:) UĞRA HEM TANIŞTIRIM SİZİ BABAMLADA:) HEMDE ÇAYIMIZI ÇORBAMIZI İÇERSİN ABİM NE DEMEK YOLUN ÜSTÜNDE EWİMİZ ZATEN SAMSUNA GİRMEDEN SAYGILAR KESİN BEKLERİM 5313857650
inş kardeşim mutlaka uğrayacam yanına tanışacaz bende manavgat tayım
-
:saygılar
-
hobaaa biri SAMSUN mu dedi bende varum yawwww :bekleriz: :tamamdir
-
Samsun da yiğenim asker gelebilirsem onun yanına geleceğim...
-
Samsun da yiğenim asker gelebilirsem onun yanına geleceğim...
gelmesende yardımcı oluruz dostum yeğnin yeğnimzdir
-
gelmesende yardımcı oluruz dostum yeğnin yeğnimzdir
saol kardeşim alakan işin başı dara düşerse gönderirim yanına.. onun izinlerde parça transferi amaçlı kullanırız :D :D :D betaqu vardı oğuzhan kocaelinden onunda samsuna çıktı daha yeni asker .. sıhhiyede.. ;)
-
samsun'da jantlarımı değiştirebileceğim bir dükkan önerirmisiniz? 16 jantımı verip 15 jant almak istiyorum.
-
samsun'da jantlarımı değiştirebileceğim bir dükkan önerirmisiniz? 16 jantımı verip 15 jant almak istiyorum.
ayın 25 inden sonra gelirsen sana yardımcı olabilirim :saygılar
-
ayın 25 inden sonra gelirsen sana yardımcı olabilirim :saygılar
çok iyi olur. sana uygun olan bir gün gelirim.
-
ATATÜRK'ÜN ŞEHRİ SAMSUNA bekliyoruz şu toplantıyı ne zman düzenlicez yaaa :bekleriz: :bekleriz:
-
samsun daki arkadaşlar bu pazar küçük bi buluşma yapalım diyorum.gelmek isterseniz buraya yazın ya da telefon numaram 532 636 03 28 yer olarak amazon heykelinin orada buluşalım diyorum önerilere açığım :)
-
saat 12 de arkadaşlar yanlış olmasın herkes gelsin bak:))
-
arkadaşlar bugün saat 12 de amazon heykelinin önündeki açık park alanında buluşuyoruz mümkün olduğunca çevrenize haber verin lütfen...çok uzun uzadı bi buluşma olmaz tahminimce fotoğraf çekimi yaparız çay içer sohbet ederiz :saygılar
-
Abİ buLuŞmA sÜpErDi 2. DaHa KaPsAmLı YaPalIMMM..
-
2. buluşmayı yaz ayında yapında bende geleyim. Hem memleketi ziyaret, hem sizinle muhabbet :D
-
bi daha ne zaman toplanırız şu an bi plan yok ama daha sıcak bi havada olacağı kesin ;)
-
toplantı filan düşünüyorsanız ,,, GİRESUNDAN gelirim valla :)
-
bi dahaki buluşmayı burdan haber veririz önceden :tamamdir