samsun vwtr.net

Baþlatan cabrio63, 31 Ocak 2009, 17:24:30

« önceki - sonraki »

cabrio63

mcsahan

Bir hafta buradayim. 56larda goruduruz

cabrio63

ok o zaman 56 atakum farketmez abi  :saygılar

myhir

meraba ben de unyelıyım yenı uye oldum oyle bı  gorusme olursa bende gelmek ısterım

myhir

cabrio63

Alýntý yapýlan: mcsahan - 30 Aðustos 2011, 01:53:20
Bir hafta buradayim. 56larda goruduruz
mete amca tlfn numaranı kaybetmişim kaç gündür burayada yazamadım eğer hala burdaysan pm den mesaj atıyorum tlfn numaramı :saygılar

GTİ MEHMET

cıhan abıı bulusma patlatalım artk kıs gırmeden :)

GTİ MEHMET

Alýntý yapýlan: myhir - 02 Eylül 2011, 18:45:57
meraba ben de unyelıyım yenı uye oldum oyle bı  gorusme olursa bende gelmek ısterım
başımızla ABİ BUYUR GEL İLLA BULUŞMA OLMASI GEREKMİYOR.. HOŞ GELDİN ARAMIZA MEMNUN OLDUM

myhir

bende memnun oldum sagol kaerdes gelemk mesele degıl onemlı olan hep beraber bı arada olmak haberleselım bı tarıh ayarlayalım bulusalım

GTİ MEHMET

AYNEN ABİİ KIŞ GİRMEDEN YAPALIM DİYORUM BEN 55 TİME :)

myhir

tamam ıste sen ayarla bı gun burdan haber ver toplanalım

profoto07

arkadaşlar kurban bayramına memlekete giresun a geliyorum antalyadan geçerken yanınıza uğrayıp tanışıp bir çayınızı içmek isterim

GTİ MEHMET

Alýntý yapýlan: myhir - 09 Eylül 2011, 18:09:50
tamam ıste sen ayarla bı gun burdan haber ver toplanalım
TAMAM BAŞLATICAM KARDEŞİM DÜĞMEYE BASICAM İLANDA WERİRİM ETKİNLİK HAFTA SONUNA AYARLAYIM BİRDE DEMİ

GTİ MEHMET

Alýntý yapýlan: profoto07 - 10 Eylül 2011, 00:18:05
arkadaşlar kurban bayramına memlekete giresun a geliyorum antalyadan geçerken yanınıza uğrayıp tanışıp bir çayınızı içmek isterim
ABİ 8 YILDIR ANTALYADA YAŞADI BABAM KEMERDE TATLICIYDI:) UĞRA HEM TANIŞTIRIM SİZİ BABAMLADA:) HEMDE ÇAYIMIZI ÇORBAMIZI İÇERSİN ABİM NE DEMEK YOLUN ÜSTÜNDE EWİMİZ ZATEN SAMSUNA GİRMEDEN SAYGILAR KESİN BEKLERİM 5313857650