Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: cgty.ank - 03 Aralık 2011, 22:09:36
-
selam arkdaşlar ya benim aracımda 260 kadran var ama ben cidden inanmıyorum 260 yapsın en son optimumdan cevreyoluna geldim ve etliğe kadar 240 km gördüm oda arabayı ilk aldığımda hiç lpg takılmamıştı benzinde 15 jant vardı ve aşağı doğru eğim vardı peki siz en son kaç km gördünüz ?
-
Kendi arabamda 200 Km :) Passat kullanmıştım 1,8 T 230... mersoların bir çoğunda 200-220 :) bikaçkezde Boing ve airbus bindim Onların muhtemelen hızlarıda 950 km civarındaydı :)
Ama hız felakettir
-
Benim aracım tüpte düz yolda 17"jantlarla 220 ila 230 arasında gidip geliyor...
-
benim araba yıkıkk mııı yaa :) :)
-
Benim aracım tüpte düz yolda 17"jantlarla 220 ila 230 arasında gidip geliyor...
Emrah senin kadranın jantlardan dolayı yanlış gösteriyor,muhtemelen %10 sapma var. Çağatay senin arabanda yıkık değil,1600cc 102 hp araba daha ne yapsın. Düz yolda 200'ü görünce öpüp başına koyacaksın :D
-
Kendi arabamda 200 Km :) Passat kullanmıştım 1,8 T 230... mersoların bir çoğunda 200-220 :) bikaçkezde Boing ve airbus bindim Onların muhtemelen hızlarıda 950 km civarındaydı :)
Ama hız felakettir
Şu bizim boınglerden mı hanı ucak olanlardan :D :D :D :D :D :D
-
Emrah senin kadranın jantlardan dolayı yanlış gösteriyor,muhtemelen %10 sapma var. Çağatay senin arabanda yıkık değil,1600cc 102 hp araba daha ne yapsın. Düz yolda 200'ü görünce öpüp başına koyacaksın :D
düzde 200 ü görüyorum ya onda sıkıntı yok :) sevindim vallahi okadar bakıyoruz yürüsün biraz :)
-
fabrıka verılerı 215 falan dıye bılıorm maksımum 1.6 8 v srlern 240ları nasıl goruosunuz arkadas tupte düz yolda 210 gecmıyor benzınde 220 gordum duzenlı bakımları yapılmıs benzındekı hafıf egımlı yoldu ama yeterlı bu araclara gore maksımum gordugum hız m3 de 270 gordum vectra da 245 gordum mercedesde300se dede 225 gordum arkadasn:D dedıgı gıbı ucakları saymassak
-
benim aracta 260 gördüm ayağımı gaz dan cektim ama lpg de denemedim daha yollar bozuk malesef :(
-
Arkadaşlar bu hızları kaç beygirle görüyorsunuz.
Benim araç 105 beygir düz yolda 190 yaklaştı ancak...
-
valla ben ilk aldıgımda denedim hiç lpg takılmamıs hafif egimli ankara dakiler bilir bahsetigim yolu 15 lerle 240 ı gördümm aracımda bildiğim kadarıyla 102 hp olsa gerek 2001 8v
-
benim araçgolf 3 vr6 185 beygir 260 gördüm ama yol bozuk acıkcası tırsdım cektim ayamı gaz pedalın dan
-
benim araçgolf 3 vr6 185 beygir 260 gördüm ama yol bozuk acıkcası tırsdım cektim ayamı gaz pedalın dan
sizin araba çok rahat yapar ya zaten sanırım bu 260 gtı ve sizin arabalara göre felan yapılmış dizeller 220 diye hatırlıyorum
-
passat :D 1.9 tdı 2004 le 245 gormustum unutmsm golf 4 lerle 230 oda jantdan kadran yanılması yokus asagı zorlama falan vr 6ya laf etmıyorm.D bıle
-
evet doğrudur ama içimde uhde kaldı arkadasın biri aklıma girdi ibresi 260 ı geciyor dedi ama bidaha basmaya cesaret edemedim acıkcası anca otobana cıktığımda deniycem artık :D :D
-
ben polo da 175 flan gordum pederin carisma 1.8 gdi ile 240 gordum olsa gidcekti daha
-
artık heryer mbs aman dikkat et ilk girdiğin mobese ile ikinci arasındaki mesafeyi kaç dk da aldıgına göre ortalama hızını bulup cezayı yapıştırıyolar :)
-
Bilecik-Bursa otobanı 200 KM/H :)
-
evet ya ankara felaket olmus o yönden bizim buralar biraz seyrek ama burda da yol yok malesef kös kös gidiyorum :) :) :)
-
(http://img259.imageshack.us/img259/8520/33747958mbl.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/259/33747958mbl.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ben bu fotoyu daha önceden sahibinden.com bi golfde gördüm vee araç 2000 model siyah 1.6 comford
-
(http://img259.imageshack.us/img259/8520/33747958mbl.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/259/33747958mbl.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ben bu fotoyu daha önceden sahibinden.com bi golfde gördüm vee araç 2000 model siyah 1.6 comford
Aynı kadranı kendi aracımda gördüm janttan dolayı sapma olurmu olmazmı bilemem ama inanmayan varsa buyursun gelsin.
Tekirdağ'dayım. 230 çok rahat görüyor.
-
1.6 8V 102 hp Golf Mk4 6500 dd'de 250 görsün,sahibi gelsin beni öpsün ;D diyorum başka bişey de demiyorum zaten... arkadaşlar ben ufak tefek oynanmış Mk3 GTI ile (ki benim arabamı bilen herkes nasıl baktığımı ve VYJ'nin nasıl gittiğini bilir) 15 jantla,orjinal ölçüsünde lastikleriyle kadranında sıfır hata varken (teste girmişti oradan biliyorum kadran hatası %0 diyordu) 100 oktan benzinle o up uzun şanzumanla 6800 dd'de falan ancak görüyordum 240 km/h sürati. Aşağı meğilli bir yol olmadan 250'yi göremiyordum adam dalga geçer gibi 6500 dd 250 km/h yapmış birde o hızda bırakmış direksiyonu kadranı çekmiş ;D
-
1.6 8V 102 hp Golf Mk4 6500 dd'de 250 görsün,sahibi gelsin beni öpsün ;D diyorum başka bişey de demiyorum zaten... arkadaşlar ben ufak tefek oynanmış Mk3 GTI ile (ki benim arabamı bilen herkes nasıl baktığımı ve VYJ'nin nasıl gittiğini bilir) 15 jantla,orjinal ölçüsünde lastikleriyle kadranında sıfır hata varken (teste girmişti oradan biliyorum kadran hatası %0 diyordu) 100 oktan benzinle o up uzun şanzumanla 6800 dd'de falan ancak görüyordum 240 km/h sürati. Aşağı meğilli bir yol olmadan 250'yi göremiyordum adam dalga geçer gibi 6500 dd 250 km/h yapmış birde o hızda bırakmış direksiyonu kadranı çekmiş ;D
vallahi bilemiccem abi adam çekmiş :D
-
ben polo da 175 flan gordum pederin carisma 1.8 gdi ile 240 gordum olsa gidcekti daha
GDI'ler bir acaip zaten..
-
Bacankla bora pasific ile 240 bastık ama bence o araç taş çatlasın 215-220 arası gidiyordu.. buda büyük bir başarı bence.. MK4'lerin şanzıman oranları daha iyii..
-
Ama Arkadaşlar Mercedes ne gösterirse kadranında aynısını basıyor.. Eski bir mersocu olrak konuşuyorum:
-
300 se den bahsedıyorum 87 model kendı arabamızdı 240 + ektrasını bıle cevırıyordu kadranın valla
-
vallaha arkadaşlar aracım 6n2 comf.polo 220 kadran var 200 sıkıntı yasamadan çıktım ama bana yavaş geliyo :( motorumda 270-290 larda dolaşınca arabanın hızına hala alışmış değilim :)
-
:) belirli bi hıza kadar çok yüzel ilerliyo ama daha sonra çook kasıyo nazik nazik ilerliyo çook uzun yollar olması gerekiyo ya yüksek hızları görmek için :-\
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-sierra-2-0-ghia-en-temiz-ford-sierra-34130572/pasif-ilan/
bu araç ile 240 ters dönmüştü :D
-
(http://b1112.hizliresim.com/s/4/x227.jpg) (http://bit.ly/c25MCx) otobanda cumartesi sabah test edildi daha öncede vr6 ve mk1 gti ilede yan yana gidilerek gösterge test edilmişti araç RedRunner mk1 GTİ ff şanzuman :) '' bujleri buji kabloları benzin pompası yeni değişti :D ''
-
devir cubugu daha nerede ya maşallah valla :)
-
hararet + devir göstergesi ?
-
hararette termostatda arza var hareket edince hararet sıfıra düşüyor yağ soğutucusu falan devreye giriyor :D
-
maaşallah makineye :sevgi:
-
maaşallah makineye :sevgi:
eyvallah saolasının zaten nazar deyip duruyor :) kemgözlere şiş olun
-
video nasıl yükleniyor arkadaşlar golf2 min videolarını buldum paylaşayım:)
-
hamit abicim yazsana sende son hızını :D
-
hamit abiye diyosunda sende yazmamışsın ama :)
-
polo 1.6 8v Oto. 170 KM
(Büyüyünce Golf Olacak)
:D ;D
-
golf2 tdİ ile 195 km hız 86 model . videosunu buldum ama ekleyemıyorum :'(
-
pederin araçla 220+ ne kadar gittiyse artık bilmiyorum :D benim araçta en fazla 200 :D ben benim aracı yakayım o zaman 2.4 td 200 :D
-
birde passat 1.9 tdi 2001 vardı + olarak chip vardı 260 km kadran bitmişti
-
mercedes benz S600 L 255km
-
mercedes benz S600 L 255km
8) işte bunu bekliyordum :) benimde vento ile 180 en son :)
-
8) işte bunu bekliyordum :) benimde vento ile 180 en son :)
>:D >:D
-
Opel Calibra 4x4 Turbo Phase 3 ile 290 (hiç tavsiye etmiyorum,ben sağ koltuktaydım bir ara sileceklerin yukarı kalktığını gördüm otoban tek şerit gibi görünüyordu)
Opel Berone 2.0 Turbo Vmax 280'lik setup ile 270 km (düz yolda,oldukça zevkliydi tabi yanımızda ki diğer 450'lik setupta yürüyen Bertone'nin de etkisi ile o gözden kaybolana kadar 270 ile gittiğimizi algılayamadık :) )
Golf Mk3 GTI 16V ile 250 (aşağı eğimli yolda)
-
calibrayı iyi biliyorum da bertone okadar gidiyomu ya şaşırdımm :o :o
-
Hız felakettir! :bekleriz:
-
450'lik setupa sahip Bertone asfaltta hızlanırken gerçekten bir yaratığa benziyor. Ne yaparsan yap o yine hızlanmaya devam ediyor,yok öyle bir güç... Sahibi arkadaş niyeti iyice bozdu 760'lık setupa geçmeyi düşünüyor,onu yaparsa işte o zaman Türkiye'de tek olacak.
-
http://img259.imageshack.us/img259/8520/33747958mbl.jpg
düz yolda golf bu hızı görmez aksini idda eden buyursun gelsin :halazn:
-
Mk4'ün o hızı görebileceği iki yer biliyorum.
1- Bolu'dan Ankara'ya gelirken Cankurtaran'dan aşağı inerken. (orada da pilot ister 250 ile o virajları dönmek)
2- Lifte kaldırıp vitesi 5'e takıp basarsan olabilir :D
-
valla resmi ben cekmedim ama bilmiyorum netde gördüm paylaşıyım dedim düz oldugunu hiçç zannetmıyorum ama
-
hiç aklıma gelmedi km resmini cekmek otobana düşersem cekeyim :D :D :D :D
-
1100 km gördüm. thy kopenhag uçağı.
kendi aracımla da denemedim açıkçası 140dan sonraki 2 haneli anlık tüketimi görünce vazgeçiyorum her seferinde. 20 lira mazot atsın biri onun hatırına deneyeceğim.
-
280 km/h motorda gördüm dahasına gözüm yemedi.:) 240km\h golf3 gtı da gördüm.
-
280 km/h motorda gördüm dahasına gözüm yemedi.:) 240km\h golf3 gtı da gördüm.
Vayy daha neler öğrenicez senin hakkında.. Motoru senmi kullanıyordun bari?
-
benim kilometre teli sıkıntılı :) citroen c 5 ile kafa kafaya gittim yan koltuktaki arkadaşım saolsun baktı 176 yazıyor dedi :)
-
Opel Calibra 4x4 Turbo Phase 3 ile 290 (hiç tavsiye etmiyorum,ben sağ koltuktaydım bir ara sileceklerin yukarı kalktığını gördüm otoban tek şerit gibi görünüyordu)
Opel Berone 2.0 Turbo Vmax 280'lik setup ile 270 km (düz yolda,oldukça zevkliydi tabi yanımızda ki diğer 450'lik setupta yürüyen Bertone'nin de etkisi ile o gözden kaybolana kadar 270 ile gittiğimizi algılayamadık :) )
Golf Mk3 GTI 16V ile 250 (aşağı eğimli yolda)
ciddiye alınacak hızlar bunlar :) tekirdağdan isanbula gelirken ki düzlükleri herkez bilir ben motorumla 170-200 arası sakin bi şekilde giderken yanımdan bişey geçti neolduğunu anlamadğım gibi aniden 3 vites birden düşürüp takıldım peşine araba gırtlağa kadar dolu bellii :) ama ne olduğunu fark demedim yüksek hızlarda sabit biyere bakma gibi bi sansınız yok benim kadran 270 lerdeyken araba hala önümdeydi taki ben +299 yapıştırınca geride kaldı ama elamanda anladı ona sardığımı :) tabiki tasnif etmiyorum hızı ama elimde değil hız yapmıyım diye araba aldım :) ama yok mtora dönüş yapacam sanırım :)
-
ciddiye alınacak hızlar bunlar :) tekirdağdan isanbula gelirken ki düzlükleri herkez bilir ben motorumla 170-200 arası sakin bi şekilde giderken yanımdan bişey geçti neolduğunu anlamadğım gibi aniden 3 vites birden düşürüp takıldım peşine araba gırtlağa kadar dolu bellii :) ama ne olduğunu fark demedim yüksek hızlarda sabit biyere bakma gibi bi sansınız yok benim kadran 270 lerdeyken araba hala önümdeydi taki ben +299 yapıştırınca geride kaldı ama elamanda anladı ona sardığımı :) tabiki tasnif etmiyorum hızı ama elimde değil hız yapmıyım diye araba aldım :) ama yok mtora dönüş yapacam sanırım :)
Motosiklet olayı benimde kanımda kaynıyor.. Askerden beri kapatmıştım o işi evlilik çocuk derken. ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana arabamı motormu deseniz direk motor derim..
-
en yuksek hızları :) gani abıyle gormuşuz heralde motorun ustunde 300 grdum motoru sayarsak ben surmuyodum ama arkadaydm allah tobe bıdaha motora bınmedım ondan sonra buyuk motorlara tovbe otoban harbıden 3 cızgı tek cızgı oluor motorda hava :D heryerınıze ayrı gırıyor aracta surat 260 a kadar zevk verıyor ama ondn snra korkutuyor
-
Motosiklet olayı benimde kanımda kaynıyor.. Askerden beri kapatmıştım o işi evlilik çocuk derken. ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana arabamı motormu deseniz direk motor derim..
henüz bekarım Allah nasip ederse yaza nişanım var bende ev di düğündü çoluktu çocuktu karışmadan ne binersem o kardır diye düşünüyorum bilmiyorum belki evlendikten sonrada binerim :)
-
en yuksek hızları :) gani abıyle gormuşuz heralde motorun ustunde 300 grdum motoru sayarsak ben surmuyodum ama arkadaydm allah tobe bıdaha motora bınmedım ondan sonra buyuk motorlara tovbe otoban harbıden 3 cızgı tek cızgı oluor motorda hava :D heryerınıze ayrı gırıyor aracta surat 260 a kadar zevk verıyor ama ondn snra korkutuyor
motorda iki kişi 300 :) sen arkadan 270 leri ancak tahmin etmişindir :) o süratte bile arkdan kanı dışarı çıkarman çok zor :) ben bunca yıllık motorculuk hayatımda 2 kişi 300 görücem motor görmedim varsa da 2 kişi motorun aerodinamik yapısını bozucaktır yani uzun lafın kısası İMKANSIZ. dediğim gibi sürekli motora binen birisi değilsen sana 240-270 arası hız 300 gibi gelmiştir ;)
-
olaya sadece e benim arabam bilmem kac beygir, adamin arabasi benimkinden 10 beygir dusuk, e nasi olurda o benden daha fazla hiz yapar diye dusunmeyin :)
o kadar basit bi olay degil bu..
bi kere vites oranlari var, son disli var, diferansiyel orani var..
lastik capi var..
arabanin aerodinamisi var..
agirlik var.. (unutmayin fazladan her 7 kilogram aractan 1 beygir goturur..)
millet bu yuzden arabalarini soyup sogana ceviriyor, hatta yeri geliyor depodaki benzinin bile lafi ediliyor.. (bknz: ankara roll nights :D )
bizim golfu gecen bosalttik mesela, stepne, essek olusu gibi bass kabini, anfi, paspaslar, yangin tupu, kriko, bijon anahtari, takim cantasi ot bok pusuruk derken araba resmen leylek oldu :D
inanilmaz fark ediyor..
arabada gereksiz birsey bulundurmamaya bakin..
-
ha bu arada gordugum en yuksek hiz,
mercedes w140 s600 ile 250km/h (elektronik limitli)
6litre v12 48v
boeing ve airbus ilede 990 kusurdu :D :D
-
olaya sadece e benim arabam bilmem kac beygir, adamin arabasi benimkinden 10 beygir dusuk, e nasi olurda o benden daha fazla hiz yapar diye dusunmeyin :)
o kadar basit bi olay degil bu..
bi kere vites oranlari var, son disli var, diferansiyel orani var..
lastik capi var..
arabanin aerodinamisi var..
agirlik var.. (unutmayin fazladan her 7 kilogram aractan 1 beygir goturur..)
millet bu yuzden arabalarini soyup sogana ceviriyor, hatta yeri geliyor depodaki benzinin bile lafi ediliyor.. (bknz: ankara roll nights :D )
bizim golfu gecen bosalttik mesela, stepne, essek olusu gibi bass kabini, anfi, paspaslar, yangin tupu, kriko, bijon anahtari, takim cantasi ot bok pusuruk derken araba resmen leylek oldu :D
inanilmaz fark ediyor..
arabada gereksiz birsey bulundurmamaya bakin..
sonuna kadar katılıyorum çook farketiyo nerede rolng yaptınız yozgatbulvarındamı arabnız boşken son hızınız neydi bide ?
-
motorda iki kişi 300 :) sen arkadan 270 leri ancak tahmin etmişindir :) o süratte bile arkdan kanı dışarı çıkarman çok zor :) ben bunca yıllık motorculuk hayatımda 2 kişi 300 görücem motor görmedim varsa da 2 kişi motorun aerodinamik yapısını bozucaktır yani uzun lafın kısası İMKANSIZ. dediğim gibi sürekli motora binen birisi değilsen sana 240-270 arası hız 300 gibi gelmiştir ;)
valla kardes dedıgın gıbı kafamı cıkaramadıgım ıcın arkadasımn dedıgı 300 u gorduk sadece 210 falan gozumle yola bakıyım dedım hayatımda bıldıgm ne kadar dua var okudum snra sarıldm :) hatırlaması bıle kotu ama o gordugm hızdan snrada aşırı hızlandı sankı yenı kalkmsda hızlanıor gıbı dehset bısey ama bana gore degıl :) motor
-
sonuna kadar katılıyorum çook farketiyo nerede rolng yaptınız yozgatbulvarındamı arabnız boşken son hızınız neydi bide ?
golfle roll yok yau :)
onun daha isi var..
golfu o kadar skstirmadim hic, ama 3 kisi tupte kepekli yokusunda 160 dedigine sahit oldum :D
eski lpg regulatorum iyiydi ya o ustlerde yetistiriyordu, simdiki dandik, zaten emanet..
su an 4k devirden sora sadece bagirmak icin bagiriyor, muhtemelen fakire dusuyordur diye bende skstirmiyorum bayadir..
roll lerde izleyiciyiz suan :)
hele bi yaz gelsinde sora bakalim belki ufaktan disimize gore buldukca boy gosterebiliriz..
-
çok çılgınca oluyo ben bi ara devamlı gidiyodum astra ile kalkmıstımm cesarete bakarmısın 206 gti ile drag yapmıstım bravo ile kalktım :) :) ama son zamanlarda hiç gitme fırsatı bulamadım :)
-
çok çılgınca oluyo ben bi ara devamlı gidiyodum astra ile kalkmıstımm cesarete bakarmısın 206 gti ile drag yapmıstım bravo ile kalktım :) :) ama son zamanlarda hiç gitme fırsatı bulamadım :)
ben salakken, yani cok eskiden ki takribi 2000-2004 arasi falan ivedikteki illegal draglara giderdim :)
tabi yine izleyici spec :D
1973 mercedes ile kalkcak halimiz yok :D
araba olmazsada gecenin 12 sinde 1inde yuruyerek giderdik arkadaslarla yaz kis demeden..
o zamanlar e30 larin hizli zamanlariydi tabi..
325 ciyizya bizde ille gitcez :D
en son yuvada jandarma basti, bildigin ates etti :D
o gunden beridir apaci spec takilmiyorum :D
adam gibi bi roll varsa ki garajda oluyoruz zaten, onlarla cikiyoruz cevre yolunda onlar skyo biz izliyoz donuyoz :)
-
bu arada sizin arac abf mi??
-
yok 1.6 8v :) stok bi araba :D
-
yok 1.6 8v :) stok bi araba :D
hadi ya, abf ler cok guzel yau, kasa biraz agir geliyo ama soyulsa ve o motorla ugrasilsa cok basarili bi motor gercektende..
neyse olsun olsun 8v lerinde alt devirleri daha dolu oluyor :D :D
-
zaten bizde anca kendimizden kucuk arabalra kafa tutuyoruz işte bi 206 gtı tutuk adama bizim elimize verdi yani 6 boydan fazla koydu bide vites kaçırıyorum dıyoo :D :D bidaha deniyelim diyo dedim vites kaçırıyon 6 boy koyuyon kaçırmasan 10 boy mu koycan :D
-
zaten bizde anca kendimizden kucuk arabalra kafa tutuyoruz işte bi 206 gtı tutuk adama bizim elimize verdi yani 6 boydan fazla koydu bide vites kaçırıyorum dıyoo :D :D bidaha deniyelim diyo dedim vites kaçırıyon 6 boy koyuyon kaçırmasan 10 boy mu koycan :D
6 boy iyi :D
araya tir sokar normalde :D :D
onlarin sanzumanlari hem daha kisa, hem cok daha hafifler, hemde ustleri daha dolu bize gore..
normal yani :)
buarada konunun irzina gectim sanki ya, konu sahibi sovmezse iyidir :D
-
sıkıntı yok konuyu ben açmıştım :D
-
sıkıntı yok konuyu ben açmıştım :D
ahahahhahahaha hakkaten ya :D :D
-
:) :)
-
madem konu senin sorayim bari :D
bu abf li mk3 lerin piyasasi ne alemde bilgin varmi?
swap falan dusunuyoduk onuda rafa kaldirdik, gozum kaldi o motorda :D
yoksa hondaci olacam vtec mitec acacaz :D :D
-
valla bilmıyorum ki ama ben yürücem o rol bu drag gezcem diyosan al bi bravo hgt keyfine bak fiyatı ugun ve motorda V5 2,000cc 155hp :)
-
valla bilmıyorum ki ama ben yürücem o rol bu drag gezcem diyosan al bi bravo hgt keyfine bak fiyatı ugun ve motorda V5 2,000cc 155hp :)
hgt ile ugrasamam ben ya..
aftermarket parcasi falan cok yokki..
yurunulcek arabanin parcasi olacak..
bide yakitlari hakkinda hic hos seyler soylenmiyo o meretlerin :)
tamam yaksin ama hakkini yaksin, hakkindan fazla yaktimi delleniyorum :)
abf de 150 hp..
abf ye ms beyin yapilsa biraz daha devir cevrilse avans falan derken 175-180 ler zorlanir gibi..
bide kilo dustunmu tamam iste daha ne olsun :) :)
-
oda doğru onların fiyatlarıda uygun mu ki ama ama ben bravo seviyorum önceden kullanmıstım bide etlik de var bitane GLT90 plaka o çok hoşuma gidiyordu turbo felan var dıyolardı o arabada ama 16 istiyodu Orhan diye birindeydi araba
-
oda doğru onların fiyatlarıda uygun mu ki ama ama ben bravo seviyorum önceden kullanmıstım bide etlik de var bitane GLT90 plaka o çok hoşuma gidiyordu turbo felan var dıyolardı o arabada ama 16 istiyodu Orhan diye birindeydi araba
dogrudur..
zevk meselesi bi yerde :)
benim pek italyanla fransizla aram yok :)
almanla japon yetiyor :D
-
ital olurda fransız bana göre de değil :) tabi subaru bi aşk yani o ayrı :D
-
ital olurda fransız bana göre de değil :) tabi subaru bi aşk yani o ayrı :D
subaru cok para yiyo namussuz :D
aslinda alcan bi 190 2.3 16v
ms le bi beyin, yara yara gezcen en guzeli :D
hem can guvenligi hem konfor..
vergiyle yakit olmasa ah bir de :D
-
subarunun motoruu yer ya 190 ii olur ama babamın sene 96 daki arabası sanroof bile vardı ya ama o 2.0 dı :)
-
valla bizde 1973 var :D
20 senedir bizde..
yildiz bambaska..
-
aynen :)
-
gordugum en temız gtılardan bırı gıtmıs takıbımdeydı kırmızı gtı antalyada 16 bucuk pazarlıklıydı cok guzel arabaydı
-
gordugum en temız gtılardan bırı gıtmıs takıbımdeydı kırmızı gtı antalyada 16 bucuk pazarlıklıydı cok guzel arabaydı
bende gördüm izzet abinin aracı forumdan biri mi aldı acabba:) msj attım izzet abiye hayırlı olsun diye:=)
hgt ile ugrasamam ben ya..
aftermarket parcasi falan cok yokki..
yurunulcek arabanin parcasi olacak..
bide yakitlari hakkinda hic hos seyler soylenmiyo o meretlerin :)
tamam yaksin ama hakkini yaksin, hakkindan fazla yaktimi delleniyorum :)
abf de 150 hp..
abf ye ms beyin yapilsa biraz daha devir cevrilse avans falan derken 175-180 ler zorlanir gibi..
bide kilo dustunmu tamam iste daha ne olsun :) :)
ABF iyidir:) ms e filan gerek yok:=) sen yürütmek iste abf yürür orjinal beyini bile yeter:=)
-
Arabayla gördüğüm en yüksek hız, mitsubishi grandis ile (mpv türü aile otomobili, türkiyede birkaç tane var, 2.0 140 hp), 210 km/h. Almanya A3 otobanı (frankfurt köln arası). R8 sollamıştık heheyt bee
-
bende gördüm izzet abinin aracı forumdan biri mi aldı acabba:) msj attım izzet abiye hayırlı olsun diye:=)
ABF iyidir:) ms e filan gerek yok:=) sen yürütmek iste abf yürür orjinal beyini bile yeter:=)
yurur tabi yurumez olurmu ama ms ile ateslemeyede el atildimi tadindan yenmez :D
-
Arkadaşlar golf 4 için bu bahsedilen 220-230 gibi hızlar bana biraz sallamasyon gibi geldi.aracın teknik verilerinde fabrika çıkışı 192 yazıyor.hadi bunu siz 200 e getirin 220-230 nereye yapıyonuz?
golf 4 ün hem 8 valfine hem de 16 valfine sahip olmuştum ve 195 i geçemedim bu zamana kadar.şu an ki golf 5'de otobanda 5 kişi giderken 18 jant,lpg ve 5 kişi gibi olumsuzluklarla beraber 185 yapmıştım.
bu zamana kadarki en yüksek hızımı 1.8 Passat ile 220 yapmıştım.garip bir duyguydu. :D
-
valla golf 4 leri bilmem ama benim gercek hızım 260 ibreyi dayadım sonuna kadar arkadaşın yalvarması yüzünden cektim ayağımı işin aslı bende ürperdim ;D ;D ;D
-
birde bileniniz varmı? benim amacım biri söyledi bana vr6 lar ibre 260 son 260 ibresini gecire biliyosun dedi ama arkadaşın yalvarması yüzüne bıraktım asıl benim amacım 260 gecmekti tekrar basmakta istemiyorum işin aslı :) :)
-
birde bileniniz varmı? benim amacım biri söyledi bana vr6 lar ibre 260 son 260 ibresini gecire biliyosun dedi ama arkadaşın yalvarması yüzüne bıraktım asıl benim amacım 260 gecmekti tekrar basmakta istemiyorum işin aslı :) :)
vites oranlarinizi, son dislinizi diff oraninizi ve lastik ebatini biliyorsaniz hangi viteste hangi devirde yapmaniz gereken hizi hesaplayabilirsiniz..
nette ararsaniz bulursunuz ;)
-
valla kardes dedıgın gıbı kafamı cıkaramadıgım ıcın arkadasımn dedıgı 300 u gorduk sadece 210 falan gozumle yola bakıyım dedım hayatımda bıldıgm ne kadar dua var okudum snra sarıldm :) hatırlaması bıle kotu ama o gordugm hızdan snrada aşırı hızlandı sankı yenı kalkmsda hızlanıor gıbı dehset bısey ama bana gore degıl :) motor
zaten motor olayını herkez yapamaz zaten herkez herkez herşeyi yapabiliyo olsaydı hepimiz.pilot,kaptan,vs.. şeyleri otomatikman yapardık :) ama dediğim gibi 300 olmasada tahmini max270 dir ;) fena hız değil.ben her motora bindiğimde devir saatini en sola yasladığım zaman (ki bu çok seri oluyo :) ) sanki macınıkla fırlatıyolar gibi hissediyoırum yaa yazarken bile kan akışım hızlanıyo özledim motorumu :'(
-
zaten motor olayını herkez yapamaz zaten herkez herkez herşeyi yapabiliyo olsaydı hepimiz.pilot,kaptan,vs.. şeyleri otomatikman yapardık :) ama dediğim gibi 300 olmasada tahmini max270 dir ;) fena hız değil.ben her motora bindiğimde devir saatini en sola yasladığım zaman (ki bu çok seri oluyo :) ) sanki macınıkla fırlatıyolar gibi hissediyoırum yaa yazarken bile kan akışım hızlanıyo özledim motorumu :'(
bıdaha bınmem :) aracta hızdan korkmamda motor korkutuor ya