Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
gördüğünüz en yüksek hız ? - Sayfa 4

gördüğünüz en yüksek hız ?

Başlatan cgty.ank, 03 Aralık 2011, 22:09:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

birde passat 1.9 tdi 2001 vardı + olarak chip vardı 260 km kadran bitmişti

suskun

H.G WORKS

STAK67

Alıntı yapılan: suskun81 - 04 Aralık 2011, 21:56:17
mercedes benz S600 L 255km

8) işte bunu bekliyordum :) benimde vento ile 180 en son :)

suskun

H.G WORKS

freegane

Opel Calibra 4x4 Turbo Phase 3 ile 290 (hiç tavsiye etmiyorum,ben sağ koltuktaydım bir ara sileceklerin yukarı kalktığını gördüm otoban tek şerit gibi görünüyordu)
Opel Berone 2.0 Turbo Vmax 280'lik setup ile 270 km (düz yolda,oldukça zevkliydi tabi yanımızda ki diğer 450'lik setupta yürüyen Bertone'nin de etkisi ile o gözden kaybolana kadar 270 ile gittiğimizi  algılayamadık :) )
Golf Mk3 GTI 16V ile 250 (aşağı eğimli yolda)

cgty.ank

calibrayı iyi biliyorum da bertone okadar gidiyomu ya şaşırdımm  :o :o

white quattro

quattro

freegane

450'lik setupa sahip Bertone asfaltta hızlanırken gerçekten bir yaratığa benziyor. Ne yaparsan yap o yine hızlanmaya devam ediyor,yok öyle bir güç... Sahibi arkadaş niyeti iyice bozdu 760'lık setupa geçmeyi düşünüyor,onu yaparsa işte o zaman Türkiye'de tek olacak.

white quattro

quattro

freegane

Mk4'ün o hızı görebileceği iki yer biliyorum.
1- Bolu'dan Ankara'ya gelirken Cankurtaran'dan aşağı inerken. (orada da pilot ister 250 ile o virajları dönmek)
2- Lifte kaldırıp vitesi 5'e takıp basarsan olabilir  :D

cgty.ank

valla resmi ben cekmedim ama bilmiyorum netde gördüm paylaşıyım dedim düz oldugunu hiçç zannetmıyorum ama

golf 3 vr6 68

hiç aklıma gelmedi km resmini cekmek otobana düşersem  cekeyim :D :D :D :D

mustklc

1100 km gördüm. thy kopenhag uçağı.
kendi aracımla da denemedim açıkçası 140dan sonraki 2 haneli anlık tüketimi görünce vazgeçiyorum her seferinde. 20 lira mazot atsın biri  onun hatırına deneyeceğim.
Araba binmek içindir..

5ani5 mk2

280 km/h motorda gördüm dahasına gözüm yemedi.:) 240km\h golf3 gtı da gördüm.
Exclusive Garage