Arkadaşlar ankara da buluşma ne zaman oluyor
bence de olsun ama bu aralar ceviz büyüklüğünde dolular var :)
Dikkat etmek lazım
havalar dueldı aslında guzel bırseyler yapılabılır
Yaparız yakında... Temmuz gibi...
temmuzda bnde dahıl cogu ınsan tatıle gıdıyor....bu hafta ıcınde olsa iyi olur:D
Alıntı yapılan: 10-UR - 20 Haziran 2010, 20:36:06
temmuzda bnde dahıl cogu ınsan tatıle gıdıyor....bu hafta ıcınde olsa iyi olur:D
+1
bencede zaten organize olalım diyene kadar bu ayın sonu gelir
bu cumartesi nasıl arkadaşlar?
nerde saat kacta oglenden sonra uyar bana ...,
pazar daha uygun değilmi +3 olur kırmızı mk 2 lerle gelirim
Ben gelemem, ondan sonraki hafta pazar olsa
Bu hafta Cumartesi-Pazar ben de gelemem çok büyük olasılıkla Ankara dışında olacağım ama ondan sonraki hafta bana şu an için uygun görünüyor.
ben de gelebilirm haftaya, o zamana kadar araba satılırsa o başka tabi
ortak bir pazar olur
4 temmuz pazara +1 mk1 :tamamdir
Hadi Grımızı Mk2 çetesi bekliyoruz fotoları tüm VW leri bekliyoruz hadi :sevgi:
3-4 temmuz ben kesinlikle katılamam, belkisi yok malesef :'(
Bana her turlu uyar o zaman bırı organıze etsın arkadaslar su işi.. nerde ne zaman ??
o zaman pazar gunu 4 temmuz gunu herkese uyarsa ok???
biri organize edecek mi?? ???
bana uymuyor 4 temmuz :'(
yeni gelişmelerle 4 temmuz bana uyuyor gibi, yer ve zaman önerim var, Yeni Hipodrom (geniş park yeri mevcut, yanyana dizilir foto çekeriz, isteyenlerle go-kart kapışması yaparız, mangal yakmaya müsade ediyolar mı bilmiyorum ama mangal yakılabilecek bir arazi de mevcut) saat olarak da akşam 5?
Alıntı yapılan: d3n1s - 27 Haziran 2010, 22:25:17
yeni gelişmelerle 4 temmuz bana uyuyor gibi, yer ve zaman önerim var, Yeni Hipodrom (geniş park yeri mevcut, yanyana dizilir foto çekeriz, isteyenlerle go-kart kapışması yaparız, mangal yakmaya müsade ediyolar mı bilmiyorum ama mangal yakılabilecek bir arazi de mevcut) saat olarak da akşam 5?
Yine kanı kıpır kıpır maşallah Deniz'in ;D
bana her türlü uyar...
4 temmuz bana uymuyor ya :( dün falan olsaydı 3 4 temmuz bana çok zor :(
Alıntı yapılan: freegane - 27 Haziran 2010, 22:32:28
Yine kanı kıpır kıpır maşallah Deniz'in ;D
eh birilerinin işin ucundan tutması lazım, dedim neden ben olmuyorum bu "birileri" :D teşekkür ederim Gani, bak aktif oldum Ankara kıpırdandı, buluşma fln :tamamdir dur daha büyük organizasyonlara da imza atarız elbette, bekleyin :saygılar
arkadaşlar bu işi ramazanda yani ağustos ayında yapsak olmaz mı herkes zaten ağustosta ankaraya döner bu sıralar herkes şehir dışına çıkma hazırlığı yapıyor ve bazı arkadaşlarımız çıktı bile
uyanlarla şimdi buluşalım, ağustosta bi daha buluşuruz, olmaz mı?
neden olmasın =)
Alıntı yapılan: d3n1s - 27 Haziran 2010, 22:25:17
Asfaltta yakarız mangalı :D Bizim buraya çok yakın, haftada 2-3 kez arabayı denemek için oraları kullanıyorum :)
arkadaşlar işin adını koyalım o zaman, yeni konu açıyorum, oradan takip edelim buluşmayı olmaz mı?
Yeni konunun linki:
4 Temmuz Saat 17:00 Ankara Buluşma @ Yeni Hipodrom (http://www.vwtr.net/forum/sohbet/4-temmuz-saat-1700-ankara-bulusma-yeni-hipodrom-t16325.0.html;new#new)