Ankara Buluşma

Başlatan Baland, 30 Mayıs 2010, 12:32:19

« önceki - sonraki »

panik

GolfMk1Cabrio

Hadi Grımızı Mk2 çetesi bekliyoruz fotoları tüm VW leri bekliyoruz hadi  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

d3n1s

3-4 temmuz ben kesinlikle katılamam, belkisi yok malesef  :'(

Baland

Bana her turlu uyar o zaman bırı organıze etsın arkadaslar su işi.. nerde ne zaman ??

Baland

o zaman pazar gunu 4 temmuz gunu herkese uyarsa ok???
biri organize edecek mi??  ???

d3n1s

d3n1s

yeni gelişmelerle 4 temmuz bana uyuyor gibi, yer ve zaman önerim var, Yeni Hipodrom (geniş park yeri mevcut, yanyana dizilir foto çekeriz, isteyenlerle go-kart kapışması yaparız, mangal yakmaya müsade ediyolar mı bilmiyorum ama mangal yakılabilecek bir arazi de mevcut) saat olarak da akşam 5?

freegane

Alıntı yapılan: d3n1s - 27 Haziran 2010, 22:25:17
yeni gelişmelerle 4 temmuz bana uyuyor gibi, yer ve zaman önerim var, Yeni Hipodrom (geniş park yeri mevcut, yanyana dizilir foto çekeriz, isteyenlerle go-kart kapışması yaparız, mangal yakmaya müsade ediyolar mı bilmiyorum ama mangal yakılabilecek bir arazi de mevcut) saat olarak da akşam 5?

Yine kanı kıpır kıpır maşallah Deniz'in  ;D

Baland

bana her türlü uyar...

dj_burak

4 temmuz bana uymuyor ya :( dün falan olsaydı 3 4 temmuz bana çok zor :(

d3n1s

Alıntı yapılan: freegane - 27 Haziran 2010, 22:32:28
Yine kanı kıpır kıpır maşallah Deniz'in  ;D

eh birilerinin işin ucundan tutması lazım, dedim neden ben olmuyorum bu "birileri"  :D teşekkür ederim Gani, bak aktif oldum Ankara kıpırdandı, buluşma fln  :tamamdir dur daha büyük organizasyonlara da imza atarız elbette, bekleyin  :saygılar

dj_burak

arkadaşlar bu işi ramazanda yani ağustos ayında yapsak olmaz mı herkes zaten ağustosta ankaraya döner bu sıralar herkes şehir dışına çıkma hazırlığı yapıyor ve bazı arkadaşlarımız çıktı bile

d3n1s

uyanlarla şimdi buluşalım, ağustosta bi daha buluşuruz, olmaz mı?

dj_burak