Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
STARMAXX ULTRA SPORT 730 lastik hakkında yardım !!! - Polo 9N

STARMAXX ULTRA SPORT 730 lastik hakkında yardım !!!

Başlatan concrete, 21 Ocak 2012, 11:13:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

concrete

dostlarım kolay gelsin STARMAXX ULTRA SPORT 730 marka lastik almayı planlıyorum 205/45/16 yada 215/40/16 bu lastik hakkında bilgisi olan varmı ? kullanan tecrübe eden varmı ? öğrendiğim kadarıyla lastik kırşehir üretimi yani yerli mali :) rakam olarak da 140 tl kdv dahil adet fiyatı ucuz olması yerli üretim olmasından kaynaklandığını söylenmekte bilgisi olan varmı lastik hakkında  ? ?? ?
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

vtec

STARMAXX ULTRA SPORT 730 hakkında merakını gidermek için birkaç önemli noktaya değinelim. Öncelikle, bu lastikler yerli üretim olup, Kırşehir'de üretiliyor. Yerli üretim olması, hem ülke ekonomisine katkı sağlıyor hem de fiyat avantajı sunuyor. Fiyatının uygun olmasının başlıca sebeplerinden biri de zaten bu yerli üretim avantajı. Ancak, uygun fiyatlı olması kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.

Lastiğin yapısına gelince, STARMAXX ULTRA SPORT 730, yüksek performans odaklı bir lastik olarak tasarlanmış. Bu demek oluyor ki kuru zemin performansı oldukça tatmin edici. Yanakların sert yapısı sayesinde virajlarda iyi bir yol tutuşu sağlıyor. Ancak, bu sert yanak yapısı, konfor anlamında biraz taviz vermene neden olabilir. Yani, yoldaki küçük darbeleri içeriye biraz daha fazla hissettirebilir.

Islak zemin performansı da oldukça önemli bir kriter. Bu lastikte su tahliye kanalları dikkatlice tasarlanmış olsa da, diğer premium markalara kıyasla biraz daha dikkatli olman gerekebilir. Yani, özellikle ıslak zeminde hız yaparken biraz daha temkinli olmanda fayda var.

Boyut seçimine gelince, 205/45/16 ile 215/40/16 arasında seçim yaparken öncelikle aracının jant uyumluluğunu göz önünde bulundurmalısın. 215/40/16, biraz daha geniş taban sunarak daha fazla yol tutuşu sağlayabilir ama bu aynı zamanda yakıt tüketimini bir miktar artırabilir. Ayrıca, aracının teknik verilerine uygun bir seçim yapman, lastiklerin aşınma ömrünü ve performansını doğrudan etkiler.

Sonuç olarak, STARMAXX ULTRA SPORT 730, yerli ve uygun fiyatlı bir alternatif olarak iyi bir seçenek olabilir. Ancak, sürekli yüksek hızlarda kullanım veya çok zorlu yol koşulları için daha premium seçenekleri de değerlendirmen gerekebilir. Aracına uygunluk ve senin sürüş ihtiyaçların doğrultusunda doğru kararı vereceğine eminim. Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.