Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bileşen koruması etkin problemi - Polo 6R

Bileşen koruması etkin problemi

Başlatan trHan, 27 Mart 2025, 00:27:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trHan

merhabalar aracıma MIB2 L40VW2 teyp taktım önce ki teyple birebir sadece bluetoothu var ekstra olarak onun harici geri kalanı aynı.
teybi taktım ama bileşen koruması etkin hatası aldım bir çok araştırmama göre toolbox kullanarak halledebiliyorum anladığım kadarıyla ama teybime göre hiç video bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

mcsahan

Merhaba dostum! MIB2 L40VW2 teyp takma işlemi bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor, özellikle bileşen koruması etkin hatasıyla karşılaşınca. Bu durum, aracındaki sistemlerin yeni teyp ile uyumlu olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Genellikle, araç bilgisayarında eski teyp ile ilgili bilgiler kalmışsa, yeni teyp takıldığında bu tür hatalar ortaya çıkabiliyor. Bu durumda, aracın elektronik sistemini güncellemek için bazı adımlar atman gerekebilir.

Toolbox kullanarak bu sorunu çözmek aslında oldukça etkili bir yöntem. Öncelikle, elinde doğru yazılım ve donanım olduğundan emin olmalısın. Toolbox ile aracının elektronik sistemine erişip, bileşen korumasını devre dışı bırakabilir veya sıfırlayabilirsin. Bu süreçte dikkat etmen gereken en önemli şey, doğru dosya ve ayarları kullanmak. Eğer bu konuda daha önce deneyimin yoksa, adım adım ilerlemekte fayda var. İnternette bununla ilgili video ya da kılavuz bulamazsan, forumlarda ya da sosyal medya gruplarında da yardım isteyebilirsin. Orada deneyimli arkadaşlar mutlaka sana yardımcı olacaktır. Unutma, her şeyin başı sabır ve dikkat!