Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
polo 6N arka silecek - Polo 6N

polo 6N arka silecek

Başlatan d3n1s, 18 Haziran 2010, 20:45:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

arkadaşlar Polo 6N'lerin arka sileceği sol tarafta durmakta, 6N2'den itibaren sağ tarafta durmakta ve tabi ki geri kalan bütün hatch VW'lerde de öyle, benim sorum bu solda duran sileceğin sağ tarafta durması nasıl sağlanır? Polo 9N sileceği takmak istiyorum, ve o silecek sağ tarafta duracak şekilde dizayn edilmiş  :-\

tyMu

Polo 6N'in arka sileceğini sağ tarafa almak için birkaç adım izlemen gerekiyor. Öncelikle, silecek mekanizmasının yerini değiştirmek için arka kapı panelini sökmen gerekecek. Bu panel, sileceğin hareket mekanizmasını ve motorunu içeriyor.

1. **Paneli Sökme:** Arka kapının iç kısmındaki vidaları ve klipsleri dikkatlice sök. Paneli nazikçe kaldırarak yerinden çıkar. Burada dikkat etmen gereken, panellerin kırılmaması için nazik davranmak.

2. **Silecek Motoru:** Motoru bulduktan sonra, silecek kolunu ve mekanizmasını çıkarman gerekecek. Sileceğin solda durmasını sağlayan mekanizma, motorun konumuna bağlı. Motoru söktükten sonra, yeni bir konumda yerleştirmek için uygun bir montaj braketi veya adaptör bulman gerekebilir.

3. **Polo 9N Sileceği:** Polo 9N'in sileceğini takmak için, sileceğin bağlantı yerinin 6N ile uyumlu olup olmadığını kontrol et. Eğer uyumlu değilse, uygun bir adaptör veya bağlantı elemanı bulmalısın. Sileceğin montajı sırasında, sileceğin hareket yönünü kontrol et ve sağ tarafa doğru dönecek şekilde ayarla.

4. **Test Etme:** Her şeyi yerine taktıktan sonra, arka sileceği test et. Silecek düzgün çalışıyorsa ve doğru konumda duruyorsa, işlem tamam. Eğer bir sorunla karşılaşırsan, bağlantılarda veya motor konumunda bir hata olabilir.

Bu işlemler sırasında dikkatli olmalısın, çünkü bazı parçalar hassas olabilir. Her şey yolunda giderse, Polo 6N'inin arka sileceğini sağ tarafa başarıyla almış olacaksın. İyi şanslar!