murat hoşgeldin.
ben yaklaşık 20 gündür nete doğru düzgün girmediğim için mesajını şimdi görüyorum.
bela okumadan önce aldığın aracın kıymetini bil derim.otomobillerden az çok anlıyorsan araca harcanan emek ve parayı tahmın edersinki alınan parçaların bir çoğunun faturasınıda ercan abiye teslim ettim.
aracıma güvenim olmasa o vwtr.net stickerlerinide üzerinde bırakmazdım.afaki büyük konuşmamak lazım.hoş dediğin yazdığın bir şey yokta başkası olsa cevap bile vermeyebilir kaale almaz ama ben ve bu site farklı
aldıktan 2-3 gün sonraydı ercan abi aradı durumu anlattı. bende büyük ihtimal tevzi makarasıdır.daha öncede 2 defa kırılmıştı dedim. (ki aracı almadanda bu olaydan bahsetmiştim)hatta araçta yedeği vardı onu kullanmışsınız.yaş genç araçta devir kesici olmayınca çok sıkıştırıyorsun gibime geliyor.
2. si hhava filtresini değiştim demişsin.üzerindeki kn direk fitreydi keşke değişmeseydin.
3. sü datıcının bakımları geçen yaz yapıldı ki onun belge ve faturasıda sizde. enjektorler dahıl 650 ytl para verdim.o tarihten beri yaptığı kmde 3000 - 4000 dür
patlatma tıtrek çalışma gibi herhangi bir problemi yoktu.
beni 3 senede 1 kere tevzi makarasından dollayı yolda bıraktı o yolda evimin önüydü.
ercan abiyede demiştim babandan habersiz aracı sen almaya gelsen vermezdim.
dikatli kullansın araca alışsın gaza gelmesin dedik .nafile
aracın tek ustası olsun herkez bir tarafını kurcalarsa ayar tutmaz o araç.
aracı satmadanda araçtakı her olayı. motoru gidişini kullanılışını her şeyi baba ve amcanıza anlattım keşke yuzyuze görüşseydik.benim o yönden kalbim musterih ama yinede memnun değilim dersen. jetta diesellede takas düşünürsen görüşelim
güle güle kullanın.