arkadaşlar 2-3 gün sonra muayenem var.aracımın tavanında folyom var sökülmesi gerek nasıl sökerim.farlar mercekli xenon değişmesimi lazım? çamurluk sinyalleri direk yanıyo düzeltmek gerekir mi? arka sileceğim bozuk yaptırmam gerekirmi? önerileriniz nelerdir bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
sen en iyisi şansını bi dene nede olsa 2. hakkın var. ne eksiği varsa söylesinler 2. sefere onları yaptırıp gidersin
sevgili kardeşim araçta çalışmayan arka silecek ağır kusurdur muayne de bu yüzden su fiskiyesi dahil arka silceği yaptırmadan gitmeyinaraçta zenon far beyaz ampul ağır kusursinyallerin parklarla birlikte veya sürekli yanması kusur ama ağır kusurmu bilmiyorum tavan folyosu içinse her yerde bellı olmuyor Arka silecek çalışmaması hafif kusur ben olsam arka silecek ve eletrik far sınyal vs işlerini düzeltirim folyoyla giderım karar senın
sevgili kardeşim araçta çalışmayan arka silecek ağır kusurdur muayne de bu yüzden su fiskiyesi dahil arka silceği yaptırmadan gitmeyinaraçta zenon far beyaz ampul ağır kusursinyallerin parklarla birlikte veya sürekli yanması kusur ama ağır kusurmu bilmiyorum tavan folyosu içinse her yerde bellı olmuyor ben olsam arka silecek ve eletrik far sınyal vs işlerini düzeltirim folyoyla giderım karar senın