Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: hunteronur - 13 Mart 2014, 13:06:44
-
arkadaşlar 2-3 gün sonra muayenem var.aracımın tavanında folyom var sökülmesi gerek nasıl sökerim.farlar mercekli xenon değişmesimi lazım? çamurluk sinyalleri direk yanıyo düzeltmek gerekir mi? arka sileceğim bozuk yaptırmam gerekirmi? önerileriniz nelerdir bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Arka silecek agir kusur diye biliyorum. Forumda muayene ilgili maddeler var. Bir arat istersen
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
-
arkadaşlar 2-3 gün sonra muayenem var.aracımın tavanında folyom var sökülmesi gerek nasıl sökerim.farlar mercekli xenon değişmesimi lazım? çamurluk sinyalleri direk yanıyo düzeltmek gerekir mi? arka sileceğim bozuk yaptırmam gerekirmi? önerileriniz nelerdir bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tavan folyosuna hafif kusur yazabilirler ağırda olabilir bölgeye göre değişiyor bence.Mercekli xenon hafif kusur yazılır varsa orjinalleri tak xenon iptal et muayene sonrası tekrar takarsın.Sebebi ise aracımızda far yükseklik alçaklık ışık ayarı olmadığından mercekli bile olsa xenon yasak.fabrikasyon bixenon olmalı ayarlı.Çamurluk sinyallerin sanırım amerikan park modülü olduğundan sabit yanıyor o da hafif kusur olur imkanın varsa iptal ettir.Arka silecekte ağır kusur yazılabilir.Ben ilk muayeneye girdiğimde benim arka silecek yoktu ama hiç kusur yazmadılar.Yerine göre değişiyor bana göre.
-
folyonun sıkıntı olacağını sanmıyorum ama muayene öncesi yer yakınsa git bir görüş.
-
10 ay once folyoyla gectim sikinti olmaz herhalde
-
sinyaller amerikan geçmez diye biliyorum tek çamurluk sinyaline ağır kusur yazdılar arkadaşımın arabasına
semih abinin dediği gibi yukseklik ayarı ve far yıkama istiyolar xenon farda geçmez o şekilde yani orj ampulu tak gir
-
1 ay once antalyada bozuk arka silecek ve amerikan parkla ben gectim
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
ankarada amerıkan parklar ıle arka sılecek agır kusur olarak yazdılar , farları degıstır oda agır kusur. ama folyo ıcın bırsey dıyemem hıc duymadımda ! bunları sokmende fayda var gıt gel ugrastırırlar
-
sen en iyisi şansını bi dene nede olsa 2. hakkın var. ne eksiği varsa söylesinler 2. sefere onları yaptırıp gidersin
-
sen en iyisi şansını bi dene nede olsa 2. hakkın var. ne eksiği varsa söylesinler 2. sefere onları yaptırıp gidersin
o da bi seçenek +1 :)
-
Arkadaşlar istanbul-şilede girdim muayeneye. Folyoya taktılar. Farlarımdaki xenon ları söktüm angellar beyaz yanıyodu sıkıntı olmadı.arka sileceğimide yaptırdım. İkinci seferde geçtim tavan folyomu söktüm.
-
sevgili kardeşim
araçta çalışmayan arka silecek ağır kusurdur muayne de bu yüzden su fiskiyesi dahil arka silceği yaptırmadan gitmeyin
araçta zenon far beyaz ampul ağır kusur
sinyallerin parklarla birlikte veya sürekli yanması kusur ama ağır kusurmu bilmiyorum
tavan folyosu içinse her yerde bellı olmuyor
ben olsam arka silecek ve eletrik far sınyal vs işlerini düzeltirim folyoyla giderım karar senın
-
sevgili kardeşim
araçta çalışmayan arka silecek ağır kusurdur muayne de bu yüzden su fiskiyesi dahil arka silceği yaptırmadan gitmeyin
sinyallerin parklarla birlikte veya sürekli yanması kusur ama ağır kusurmu bilmiyorum
Arka silecek çalışmaması hafif kusur
ben olsam arka silecek ve eletrik far sınyal vs işlerini düzeltirim folyoyla giderım karar senın
-
sevgili kardeşim
Arkadaşım aynen dediğin gibi yaptım zaten.tavanı çıkartmadım öle gittim fakat takıldım. bende aldım arabayı dışarı söktüm orda. Bilginiz olsun diye söyledim.
-
teşekkürler bir tek folyo yuzundenmı kaldı araç muayneden