Air Süpansiyon USA Yellow mk2 Jetta

Başlatan welovetoride, 11 Aralık 2012, 19:36:19

« önceki - sonraki »

welovetoride

Mrb Arakdaşlar. Alalı nerdeyse 20 gün oldu ama uğraşlar falan ancak bugünü buldu paylaşmam.

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

welovetoride

Eyvallah Bro ,

safakaksu90

hayırlı olsun değerli bir araç son 2 foto nerde cekildiğini cıkartamadım :D bizim buralar ama neresi  maltepe dicem maltepede böle bir yol yok kartal tarafımı acaba esenkentde  olabilir  :D

servet_volt

hayırlısı olsun gule gule kullan dostum :)

aracın tek eksıgı sarı bbs ler arkaya kamber bıde tepeye taksı lambası :D

ondan sonra ızle eglenceyı :D
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

yılmazdmrz

Hayırlı olsun gülegüle binmek nasip olur inşallah  :)
Alıntı yapılan: safakaksu90 - 11 Aralık 2012, 20:39:24
hayırlı olsun değerli bir araç son 2 foto nerde cekildiğini cıkartamadım :D bizim buralar ama neresi  maltepe dicem maltepede böle bir yol yok kartal tarafımı acaba esenkentde  olabilir  :D
Bana bizim buralar gibi geldi manzaranın görünüşüne bakılırsa adalar aynen bizim tepelerden bakınca böyle görünüyor uğurmumcu yada daha çok yakacığın üst kısımlarına benziyor ama olmayadabilir tabi  ;D

safakaksu90

MeTHea35

hayırlısı olsun dostum hoşgeldin sorunları hallettiysen ne mutlu yapıcagın yenilikleri merakla bekliyorum kolay gelsin :)

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

welovetoride

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 11 Aralık 2012, 20:39:24
Teşekkür ederim kardeşim. :) son 2 fotonun çekildiği yer DRAGOS Tepesi :)

welovetoride

Alıntı yapılan: servet_volt - 11 Aralık 2012, 21:14:29
hayırlısı olsun gule gule kullan dostum :)

aracın tek eksıgı sarı bbs ler arkaya kamber bıde tepeye taksı lambası :D

ondan sonra ızle eglenceyı :D
sAğolun. Sıkı Projelerimiz var , Zaman gösterecek :)

welovetoride

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 11 Aralık 2012, 22:05:53
hayırlısı olsun dostum hoşgeldin sorunları hallettiysen ne mutlu yapıcagın yenilikleri merakla bekliyorum kolay gelsin :)
Sağolun teşekkür ederim. LPG işletme, proje işi , muayene falan hallettik, sadece Ruhsat almak kaldı şimdilik.Sonrası genel bakımlar falan. Bakalım yavaş yavaş halletmeye çalışcaz.

safakaksu90

tabi ya dragos  dediğim doğru cıktı maltepe çünki kınalı ada maltepeyle karşılıklı  :D :D

welovetoride

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 11 Aralık 2012, 22:21:34
tabi ya dragos  dediğim doğru cıktı maltepe çünki kınalı ada maltepeyle karşılıklı  :D :D
Sahile giderken minibüs yolundan gittim ordan dedim tepeye gidip adalara karşı fotoğraflayalım , İlerde projeler bitince BEFORE/AFTER yaparız  :)