Air Süpansiyon USA Yellow mk2 Jetta

Başlatan welovetoride, 11 Aralık 2012, 19:36:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

welovetoride

Mrb Arakdaşlar. Alalı nerdeyse 20 gün oldu ama uğraşlar falan ancak bugünü buldu paylaşmam.

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

welovetoride

Eyvallah Bro ,

safakaksu90

hayırlı olsun değerli bir araç son 2 foto nerde cekildiğini cıkartamadım :D bizim buralar ama neresi  maltepe dicem maltepede böle bir yol yok kartal tarafımı acaba esenkentde  olabilir  :D

servet_volt

hayırlısı olsun gule gule kullan dostum :)

aracın tek eksıgı sarı bbs ler arkaya kamber bıde tepeye taksı lambası :D

ondan sonra ızle eglenceyı :D
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

yılmazdmrz

Hayırlı olsun gülegüle binmek nasip olur inşallah  :)
Alıntı yapılan: safakaksu90 - 11 Aralık 2012, 20:39:24
hayırlı olsun değerli bir araç son 2 foto nerde cekildiğini cıkartamadım :D bizim buralar ama neresi  maltepe dicem maltepede böle bir yol yok kartal tarafımı acaba esenkentde  olabilir  :D
Bana bizim buralar gibi geldi manzaranın görünüşüne bakılırsa adalar aynen bizim tepelerden bakınca böyle görünüyor uğurmumcu yada daha çok yakacığın üst kısımlarına benziyor ama olmayadabilir tabi  ;D

safakaksu90

MeTHea35

hayırlısı olsun dostum hoşgeldin sorunları hallettiysen ne mutlu yapıcagın yenilikleri merakla bekliyorum kolay gelsin :)

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

welovetoride

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 11 Aralık 2012, 20:39:24
Teşekkür ederim kardeşim. :) son 2 fotonun çekildiği yer DRAGOS Tepesi :)

welovetoride

Alıntı yapılan: servet_volt - 11 Aralık 2012, 21:14:29
hayırlısı olsun gule gule kullan dostum :)

aracın tek eksıgı sarı bbs ler arkaya kamber bıde tepeye taksı lambası :D

ondan sonra ızle eglenceyı :D
sAğolun. Sıkı Projelerimiz var , Zaman gösterecek :)

welovetoride

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 11 Aralık 2012, 22:05:53
hayırlısı olsun dostum hoşgeldin sorunları hallettiysen ne mutlu yapıcagın yenilikleri merakla bekliyorum kolay gelsin :)
Sağolun teşekkür ederim. LPG işletme, proje işi , muayene falan hallettik, sadece Ruhsat almak kaldı şimdilik.Sonrası genel bakımlar falan. Bakalım yavaş yavaş halletmeye çalışcaz.

safakaksu90

tabi ya dragos  dediğim doğru cıktı maltepe çünki kınalı ada maltepeyle karşılıklı  :D :D

welovetoride

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 11 Aralık 2012, 22:21:34
tabi ya dragos  dediğim doğru cıktı maltepe çünki kınalı ada maltepeyle karşılıklı  :D :D
Sahile giderken minibüs yolundan gittim ordan dedim tepeye gidip adalara karşı fotoğraflayalım , İlerde projeler bitince BEFORE/AFTER yaparız  :)