Elimdeki yedek çıtalar hangi modelin olduğunu bilmiyorum çıtaların adet fiyatı 20 TL'dir.
Golf 1 için panjur çıtaları komple set tırnaklarında kırık vs yoktur. Fiyat 100 TL'dir. (Arma satılık değil)
Golf 1 Cabrio için arka kapı döşemeleri çok temiz yırtık vs yoktur. Fiyat 80 TL'dir.
Golf MK-I için kule gergisi çatlak-kaynak-yamulma yok Fiyat 12O TL'dir
Tam emin degilim ama Golf MK-I Cabriolarda ve Golf MK-2'lerde görüyorum çatlak-çizik-kırık vs hiç bir şeyi yoktur Fiyat 2OO TL'dir
Golf MK-1 için cam su bidonu her hangi delinme çatlak vs yoktur. Motorsuz 20 TL
Çeşitli VW armaları hepsi orjinaldir ve tırnaklarında en ufak hasar yoktur panjur için DİESEL ambelmi 20 TL bagaj kapağı yazıları 25 TL ve orjinaldir
Golf 1 vites körüğü sadece resimde görülen kısım hasarlıdır başka hiç bir yerinde yanık yırtık yoktur ürün suni deridir fiyat 20 TL'dir.
1976-1980 Model arası kısa stop orjinal HELLA marka kendi MK-1'imden söktüm fiyata duyu dahil değildir. Fiyatı 30 TL'dir.
1980-1983 Model arası uzun stop duyu orjinal HELLA markadır. Tırnaklarında kırık vs yoktur sadece temizlenip takılıcak fiyat 20 TL'dir.
Golf MK-1 orjinal krom bayrak tip ayna. Bulunması çok zor parçalardandır ikiside sağ taraftır elinde sol taraf olan varsa 1 tanesini takas edebilirim. Aynalarda kırık çatlak çizik yoktur tane fiyatı 70 TL ikisi için 130 TL'dir.
Golf MK-1 far camlarda çatlak çizik yoktur FARBA markadır. Far kasalarıyla birlikte vericem tanesi 25 TL çiftini 40 TL'den vericem.
Golf MK-1 Amerikan Parklar orjinal VW armalıdır 1 tane sarı eksiktir tane fiyatı 25'TL 3 tanesi için 70 TL'Dir.
Kapı kolu alt korumalığı boya çizilmesini önlemek amacıyla nikelajdır her hangi çatlak yamuk yok. Çifti 30 TL'dir. MK-2'ye uyar mı bilmiyorum.
Fiyatlar sondur lütfen pazarlık yapmayınız burdan veya özelden mesaj atabilirsiniz. (Teklif etme veresiye dost kalalım ölesiye)