Öncelikle şunu diyeyim tam istediğim montaj gerçekleşmedi geçici bir anfi ve geçici bi woofer takıldı, şu an polonun bagajına göre özel bi kabin yapıyorlar salı günü araç tekrardan montaja gidicek.
Teyip hakkında yorumlara gelirsek; hafta sonu her özelliğini denedim,
Ekran kalitesi, ses kalitesi, dokunmatik algılama, blutoth tel bağlantısı ve GPS kesinlikle beklentilerimin üstünde.
Mp4 ve avi videolarda çözünürlüğü yüksek kliplerde görüntü duraklama yapabiliyor şimdi çözünürlük ayarlarını teyibe göre düşürüp tekrardan denicez.
Tv çoğu kanalı çekiyor ama pek başarılı olduğu söylenemez.
Geri görüş kamerası, geri vites lambasından alınan tetikleyici elektrik ile problemsiz çalışıyor görüntü kalitesi kamera tercihen değişir ama gecede dahil olmak üzere başarılı buldum.
Radyo büyük şehirde değilseniz sıkıntılı olabilir çok kuvvetli bi alıcısı yok ama kesinlikle kötü denilemez.
Gps navigasyon hiç sıkıntı yaratmadı noktası noktasına aynı yeri gösteriyor kayma yok, hız sınırı uyarıları yapıyor müzik açıkken çalışıyor bi sıkıntı gözlemlemedim.
Bluetooth ile görüşmmeleri çok sevdim teyipten cevaplama yapılabiliyor, direk teyipten arama dahi yapılabiliyor.
Bi DOUBLE DİN TEYİP OLARAK TEK EKSİĞİ DIŞA GÖRÜNTÜ ÇIKIŞI VERMEMİŞ OLMALARI BAŞKA HİÇ BİR EKSİĞİ YOK.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar