Gönderen Konu: Double din hakkında  (Okunma sayısı 77595 defa)

Çevrimdışı plaiNSpoken

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Touran 1.6 FSI
Ynt: Double din hakkında
« Yanıtla #112 : 16 Mart 2012, 14:02:27 »
Bu arada ürünün kampanyası bitmiş galiba..

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 16 Mart 2012, 14:24:51 »
Bu arada ürünün kampanyası bitmiş galiba..

Evet bitmiş.. Hepsi burada da yok.. Başka bir yerde varmı ki ???

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 16 Mart 2012, 17:21:01 »
Ufuk bey çok geçmiş olsun, iso sket standart olması lazım bildiğim kadarıyla ama dediğin gibi usta daha iyi bilir.
Sağolun  sadettin bey. Ufak caplı bi araştırma yaptım 30lira fark var ama orası bittiyse  en ucuz şimdi bu sanırım
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-xetec-4501-dabil-navigasyon-tv-antenihediye-ful-kapinda-ode-75173211/detay/

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #115 : 16 Mart 2012, 18:18:03 »
aynı dükkanın farklı ilanı 40 tl daha ucuz :   ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-xetec-4501-navigasyonlu-dabil-tv-anteni-hediye-kapinda-ode-76130810/detay

edit : hatta satıcının diğer ilanlarında aynı teyp 499 a da var ne iş anlamadım  ???
« Son Düzenleme: 16 Mart 2012, 18:20:24 Gönderen: salihsefa »
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #116 : 16 Mart 2012, 18:21:28 »
Salih işte vw kardeşliği budur :D  Herkese aldırcaz bu teyipten ha  :D

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #117 : 16 Mart 2012, 18:26:41 »
Salih işte vw kardeşliği budur :D  Herkese aldırcaz bu teyipten ha  :D
artı 1453  :D
arabanın modeli 5 yaş gençleşti resmen :) ben acaip memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum, sen ne yaptın hocam takmadınmı halen? fotolarını göremedik?

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 16 Mart 2012, 18:39:15 »
Dostum cumartesi demiştim ya o mesajı kacırdın sanırım  :D buyuk gun yarın, helejanlıyım  :D 30luk basla aynı araçta 133db di bakalım şimdi 38lik ile kaç db görcez  :D

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #119 : 16 Mart 2012, 20:16:33 »
artı 1453  :D
arabanın modeli 5 yaş gençleşti resmen :) ben acaip memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum, sen ne yaptın hocam takmadınmı halen? fotolarını göremedik?

Bende memnunum.. Gayet güzell ..

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #120 : 17 Mart 2012, 00:38:39 »
Dostum cumartesi demiştim ya o mesajı kacırdın sanırım  :D buyuk gun yarın, helejanlıyım  :D 30luk basla aynı araçta 133db di bakalım şimdi 38lik ile kaç db görcez  :D

hımm tarihe dikkat etmemiştim, ben geçtiğimiz cumartesiden bahsediyorsun die algıladım  :tamamdir bakalım bende merakla bekliyorum yorumlarını arabanın kendi hoparlörleriyle anlaşılmıyor kalite  ;)

Çevrimdışı DesignOmeR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 18 Mart 2012, 00:25:17 »
Ufuk abinin teyp montajı yapıldı ben usb belleğe 720p klipler atmıştım format olarak .mp4 oluyor açmaya çalıştığımızda çince veya japonca bir dilde hata veriyor hata ortasında fymain.exe gibi bir hata var mp4 ten xvid e çevirme yaptım fakat ondada tam olmadı ses ve video kalitesi düşmeden en iyi hangi formatta kullanabiliriz ?

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #122 : 19 Mart 2012, 08:55:51 »
Montaj yapildi simdilik tek kare

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 19 Mart 2012, 08:57:18 »
Avi kullanın.. ;) Xilisoft tan convert edebilirsiniz görüntü ve ses kalitesi ayarları yaparak.. Xilisoft tavsiyemdir convert etmek için ;)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #124 : 19 Mart 2012, 08:58:43 »
:):) Sanki orginal gibi olmus ufuk .. güle gülee kullan.. Yorumlarını da yazarasan cok sevinirim.. :):) İstediğin performans beklentisi nasıl.

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #125 : 19 Mart 2012, 10:37:14 »
Öncelikle şunu diyeyim tam istediğim montaj gerçekleşmedi geçici bir anfi ve geçici bi woofer takıldı, şu an polonun bagajına göre özel bi kabin yapıyorlar salı günü araç tekrardan montaja gidicek.

Teyip hakkında yorumlara gelirsek; hafta sonu her özelliğini denedim,
Ekran kalitesi, ses kalitesi, dokunmatik algılama, blutoth tel bağlantısı ve GPS kesinlikle beklentilerimin üstünde.
Mp4 ve avi videolarda çözünürlüğü yüksek kliplerde görüntü duraklama yapabiliyor şimdi çözünürlük ayarlarını teyibe göre düşürüp tekrardan denicez.
Tv çoğu kanalı çekiyor ama pek  başarılı olduğu söylenemez.
Geri görüş kamerası, geri vites lambasından alınan tetikleyici elektrik ile problemsiz çalışıyor görüntü kalitesi kamera tercihen değişir ama gecede dahil olmak üzere başarılı buldum.
Radyo büyük şehirde değilseniz sıkıntılı olabilir çok kuvvetli bi alıcısı yok ama kesinlikle kötü denilemez.
Gps navigasyon hiç sıkıntı yaratmadı noktası noktasına aynı yeri gösteriyor kayma yok, hız sınırı uyarıları yapıyor müzik açıkken çalışıyor bi sıkıntı gözlemlemedim.
Bluetooth ile görüşmmeleri çok sevdim teyipten cevaplama yapılabiliyor, direk teyipten arama dahi yapılabiliyor.
Bi DOUBLE DİN TEYİP OLARAK TEK EKSİĞİ DIŞA GÖRÜNTÜ ÇIKIŞI VERMEMİŞ OLMALARI BAŞKA HİÇ BİR EKSİĞİ YOK.

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar  :D