Gönderen Konu: Double din hakkında  (Okunma sayısı 77596 defa)

Çevrimdışı lakiska

• Profili Görüntüle
Ynt: Double din hakkında
« Yanıtla #154 : 06 Haziran 2012, 15:33:01 »
hocam bey ebay da ne begensem satıcı Türkiyeye göndermiyor tavsiye ettiğiniz gönderim yapan satıcılar varsa paylaşırmısın

Hocam Çinli tüm satıcılar Türkiye gönderimi yapıyor. Gönderim yapmayan satıcılarla irtibata geçerseniz size özel shipping açabilirler.
Bazen shipping (kargo) ücreti üründen bile pahalı olabiliyor. Fast shipping seçeneği ile trafik kayıt cihazı 3 günde elime ulaşmıştı ama neredeyse cihaz fiyatı kadar kargo ödedim.

Aradığınız bir cihaz varsa sizinle birlikte ben de araştırayım. Belki daha ucuzu veya daha hızlı shipping bulabilirim.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #155 : 06 Haziran 2012, 23:31:55 »
Hocam Çinli tüm satıcılar Türkiye gönderimi yapıyor. Gönderim yapmayan satıcılarla irtibata geçerseniz size özel shipping açabilirler.
Bazen shipping (kargo) ücreti üründen bile pahalı olabiliyor. Fast shipping seçeneği ile trafik kayıt cihazı 3 günde elime ulaşmıştı ama neredeyse cihaz fiyatı kadar kargo ödedim.

Aradığınız bir cihaz varsa sizinle birlikte ben de araştırayım. Belki daha ucuzu veya daha hızlı shipping bulabilirim.

hocam aradığım ürün alttaki ebay.de bu örnek açısından verdim.

b.5.5 Passat W8 in Tepe lambası kırmızı ledli Sunroof yok.

http://www.ebay.de/itm/VW-Passat-B5-3B-3BG-W8-LED-original-Innenleuchte-Adapter-Golf-4-Seat-Leon-/250936645323?pt=Konsolen_Halter&hash=item3a6cfd56cb#ht_500wt_969
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2012, 23:32:24 Gönderen: rene »

Çevrimdışı lakiska

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #156 : 07 Haziran 2012, 09:13:05 »
hocam aradığım ürün alttaki ebay.de bu örnek açısından verdim.

b.5.5 Passat W8 in Tepe lambası kırmızı ledli Sunroof yok.

http://www.ebay.de/itm/VW-Passat-B5-3B-3BG-W8-LED-original-Innenleuchte-Adapter-Golf-4-Seat-Leon-/250936645323?pt=Konsolen_Halter&hash=item3a6cfd56cb#ht_500wt_969

Hocam alttaki linkte 14 $kargo ile birlikte toplam 82 $'a satın alabilirsin.
Ürünü, 108000 satış yapmış %99,7 oranında olumlu yorum almış bir Alman satıyor.

Ürün Hamburg'dan geleceği için çabuk gelir.

http://www.ebay.com/itm/Original-OEM-VW-W8-Interior-Ambient-Light-RED-LED-Passat-3B-3BG-B5-Touran-1T-T5-/130689934732?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e6dba258c&vxp=mtr

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #157 : 07 Haziran 2012, 10:36:10 »
Ve tabiki trafik kayıt kamerası. Aman çok mu gerekli demeyin. Ne zaman lazım olacağı hiç belli olmaz.

Merhaba bu ürün dikkatimi çekti. Kendi hafızasına kayıt yapıyor sanırım. Ne kadar süre kayıt yapabiliyor? Elektriği tam olarak nereden aldınız? İçindeki verileri almak için bilgisayara bağlanabilir mi? Aklıma ne geldi. Bu kamerayı aracın içinde görenler radar aracı falan sanırlar  ;D Bence çok gerekli bir ürün. Rusyadaki araçlarda falan görüyorum video izlerken zaten izlediğim videolarda o kameralardan ekleniyor. Allah korusun herhangi bir kazada vs kendimiz haklı çıkaramadığımız, birilerinin çarpıp kaçtığı zaman vs. çok çok işe yarar. Hatta bir tane de arka kısma almak lazım :)

Çevrimdışı lakiska

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #158 : 07 Haziran 2012, 13:09:52 »

Merhaba bu ürün dikkatimi çekti. Kendi hafızasına kayıt yapıyor sanırım. Ne kadar süre kayıt yapabiliyor? Elektriği tam olarak nereden aldınız? İçindeki verileri almak için bilgisayara bağlanabilir mi? Aklıma ne geldi. Bu kamerayı aracın içinde görenler radar aracı falan sanırlar  ;D Bence çok gerekli bir ürün. Rusyadaki araçlarda falan görüyorum video izlerken zaten izlediğim videolarda o kameralardan ekleniyor. Allah korusun herhangi bir kazada vs kendimiz haklı çıkaramadığımız, birilerinin çarpıp kaçtığı zaman vs. çok çok işe yarar. Hatta bir tane de arka kısma almak lazım :)

Hocam cihaza 16 gb micro sd kart takılı ve kaydını bu karta yapıyor. Cihazın içindeki menüden kaç dakikalık görüntü kaydı istiyorsan ayarlıyorsun.
Ben 5 dakikalık görüntüler halinde kaydediyorum.
5 dakika bittiği zaman otomatik olarak yeni bir görüntü kaydına başlıyor. Hafızası dolduğu zaman otomaik olarak ilk kayıt yaptığı dosyayı silerek kayda devam ediyor.
Cihazın özelliği kontak açıldığı zaman otomatik olarak kayda başlıyor. Kontak kapandığı zaman 5 saniye içinde kaydı durduruyor.
Cihaza gelen elektriği kontak açıldığı zaman 12 volt gelen bir kablodan aldım.
Normalde cihazla birlikte çakmak soketi geliyor. Ben ortalarda kablo istemediğim için torpidonun arka tarafına sakladım.

Cihazı alma sebebim gezdiğim yerleri görüntülemek değil tabiki. Herhangi bir kaza anında haklı olduğumu istap edebilmek.
Kasko ücreti olarak 1400 TL istedikleri için aracın kaskosu yok.  :-[

Cihazın çift kameralı olanları da mevcut hem gidiş güzergahını hem de aracın içi ve arka tarafı çekebiliyorsun.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #159 : 07 Haziran 2012, 13:20:29 »
Hocam alttaki linkte 14 $kargo ile birlikte toplam 82 $'a satın alabilirsin.
Ürünü, 108000 satış yapmış %99,7 oranında olumlu yorum almış bir Alman satıyor.

Ürün Hamburg'dan geleceği için çabuk gelir.

http://www.ebay.com/itm/Original-OEM-VW-W8-Interior-Ambient-Light-RED-LED-Passat-3B-3BG-B5-Touran-1T-T5-/130689934732?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e6dba258c&vxp=mtr

Çok teşekkürler üstat aradıgım buydu işte :tamamdir

Çevrimdışı lakiska

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #160 : 07 Haziran 2012, 13:27:25 »
Çok teşekkürler üstat aradıgım buydu işte :tamamdir

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Güle güle kullanın.

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #161 : 07 Haziran 2012, 13:31:06 »
İsminizi bilmiyorum lakiska bey diyeyim. Bence bu kamerayı araç çalışmadığı zamanlarda da aktif halde tutmalısınız kaskom yok demişsiniz herhangi bir mahlukat çarpıp kaçarsa işte o zaman daha önemli hale gelir ki Ankara gibi riskli biryerdesiniz bunu göz önünde bulundurmalısınız. Aküyü bitirecek kadar elektrik harcarmı bilmiyorum ama bunuda düşünmek gerek.

Bu arada kaskonuz haddinden fazla yüksek çıkmış. Geçen sene 1200 liraya yaptırmıştım 2004 Pacific bu sene 3 bin liralık ekstrası ile 23500 kasko bedeli ile 1125 lira tuttu. Bence sigorta şirketleri ile yüz yüze görüşüp teklif alın. Netten aldığım teklifler ile sigortacılardan aldıklarım arasında uçurum var. Öğretmen indirimi falan eklediler...

Çevrimdışı lakiska

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #162 : 07 Haziran 2012, 14:25:07 »
İsminizi bilmiyorum lakiska bey diyeyim. Bence bu kamerayı araç çalışmadığı zamanlarda da aktif halde tutmalısınız kaskom yok demişsiniz herhangi bir mahlukat çarpıp kaçarsa işte o zaman daha önemli hale gelir ki Ankara gibi riskli biryerdesiniz bunu göz önünde bulundurmalısınız. Aküyü bitirecek kadar elektrik harcarmı bilmiyorum ama bunuda düşünmek gerek.

Bu arada kaskonuz haddinden fazla yüksek çıkmış. Geçen sene 1200 liraya yaptırmıştım 2004 Pacific bu sene 3 bin liralık ekstrası ile 23500 kasko bedeli ile 1125 lira tuttu. Bence sigorta şirketleri ile yüz yüze görüşüp teklif alın. Netten aldığım teklifler ile sigortacılardan aldıklarım arasında uçurum var. Öğretmen indirimi falan eklediler...

Öneriniz için teşekkürler. Araç kapalı garajda olduğu için çarpıp kaçma riski pek yok.
Cihazın başka bir özelliği de kamerasını içeri bakacak şekle getirip hareket olduğu anda kayıt seçeneğiyle kayıt yapabiliyorsunuz.
Hırsız girerse hırsızı görüntülemek için. Ama hırsız tutup da kamerayı götürürse yapacak bir şey yok.  ;D

Kasko meselesine gelince maalesef birkaç yerden aldığım fiyatlar içinde en uygunu 1380 TL idi. Hafta da birkaç kez bindiğim araç için o kadar para bana biraz fazla geldi.
Şimdilik kaskosuz bineceğiz.
Bu arada adım Levent.

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #163 : 07 Haziran 2012, 14:57:10 »
Uzun yola falanda çıkmıyorsanız kaskoya çok başvurmazsınız sanırım. Ama Ankara trafiğini görünce açıkcası kaskosuz yola çıkmam :) Kazasız belasız inşallah...

Çevrimdışı lakiska

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #164 : 07 Haziran 2012, 15:07:10 »
Uzun yola falanda çıkmıyorsanız kaskoya çok başvurmazsınız sanırım. Ama Ankara trafiğini görünce açıkcası kaskosuz yola çıkmam :) Kazasız belasız inşallah...

Teşekkür ederim.

Çevrimdışı plaiNSpoken

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Touran 1.6 FSI
« Yanıtla #165 : 07 Haziran 2012, 16:15:50 »
Hocam yurtdışından getirttim. Ebay'den 23 dolara maloldu.

Linki aşağıda:  :)

http://www.ebay.com/itm/Dummy-Security-Faceplate-Panel-Cover-for-Double-2-Din-Car-Radio-/170778859436?pt=Car_Audio_Video&hash=item27c33697ac&vxp=mtr

Çok teşekkür ederim ancak bu yabancı sitelerden hiç alışveriş yapmadım, daha doğrusu internet alışverişini pek sevmiyorum. Sizden rica etsem veya bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşdan benim adıma alsa ben ücreti ne ise havale yapsam olabilirmi acaba, tekrar ilginize teşekkür ederim, saygılarımla..

Çevrimdışı plaiNSpoken

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Touran 1.6 FSI
« Yanıtla #166 : 14 Haziran 2012, 12:41:58 »
lakiska kardeşim bana özel mesaj göndermişsin ancak ben cevaplayamıyorum, özel mesaj gönderemezsiniz diyor, sana nasıl ulaşabilirim mail adresini veya telefonunu özel mesajla gönderebilirmisin.

Çevrimdışı lakiska

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #167 : 16 Haziran 2012, 10:09:20 »
lakiska kardeşim bana özel mesaj göndermişsin ancak ben cevaplayamıyorum, özel mesaj gönderemezsiniz diyor, sana nasıl ulaşabilirim mail adresini veya telefonunu özel mesajla gönderebilirmisin.

Hocam mail attım. Belki ulaşmaz diye tekrar veriyorum.

[email protected]