benim bildiğim 3 kişi vardı genç demek ki daha fazla varmış bakmayın üni.de okuyom diye gece herkezin konusunu dikkatlice okuyorum ama mesaj yazmıyorum snn pek bisey yapmana gerek yok logosuz panjur far kası smoked farlar vr6 karlık tatlıdan bir jant takmak he bide cıft cıkıs egzoz ama ilk işin ehliyet alman ben 18 girdiğim gün gittim yazıldım cok rahatım sıkıntı yok yıllarca ehliyetsiz kullandıktan sonra
logosoz panjur ve far kaşında hem fikiriz ama vr6 değilde mk2 gtı lip i takmayı düşünüyorum vr6 da kanallar ortada ve tadilat gerekiyo takmak için gtı lipinde ise kanallar köşelerde ve direk uyuyor diye biliyorum eksoz işini halletcem ama üniye hazırlandığım için vakit yok malesef:) a2 ehliyetim var ama b yok polis amcalarla sıkıntıdayız bu ara elimde 4 adet mk2 orj jantlar var daha önce görmedim bu jantlardan ama orjinali arabanın onları ve 4 ileri yedek şanzumanımı satarsam baya bişeyler yapacam bakalım hayırlısı
ne yap ne et iyi hazırlan benim gibi yapma allahtan iyi yere geldim hayatımda calışmadığım kadar calısıyorum burda inş. dönem sonu eskisehire gecmeyi planlıyorum ehliyette ben cok cektim çektim derken arabayı altımdan alması ceza kesmesi değil ceviriyordu arac bozuldu vurduralım diyor polis amca yardım ediyorum ehliyet sormadan gönderiyorlardı gerçi beni gören cocuğum var zannediyor büyük gösteriyorum birazcık
ben aracı ilk aldığımda bi görseydin eve getirirken gülmekten catlardın yürümesi bile sakaydı tercih konusundada iyi düşün gurbette adama cok koyuyor ilk gittiğinde ama sonra alışıyorsun türkiyenin farklı yerinden insanlar tanıyacan kıskananlar olacak olay cıkarıcaklar dün aksam ki olayı anlatayım diyarbakırlı arkadaşım gece bana gider yaptı yapma etme dedim cocukca hareketler yapıyor sonra iş ciddiye bindi bu ranzanın üstünde atıstık ve üstüme atladı bende cekildim o sırada benim yerde duran kupaya bastı kupa kırıldı ayagını kesti 20-25 dikis atıldı tabi kestiği gibi ben buna girdim öldürecektim sonuç ne oldu aldım hastaneye gütürdüm baş parmağı kopucak derecedeydi bırak parmağı adamın bağırışları tüylerini diken diken ediyordu neden bunu anlattım bende bilmiom ama dikkatli olmak gerekiyor