iyi güzel soyluyosunda geçen yıl bir varil benzin 150 usd iken benzin 3200 tl idi ..3.400 oldu kriz var falan filan hemen bindirdiler eyvallah..o sıra dolar 1.800 gordu bunu anladık ..dunyada akaryakıt fiyatları arttı boyle oldu devletimizde hemen yansıttı ..eeee sonra dolar 1450 ye ,akaryakıtın varılıde 1o7 usd ye geriledi peki benzin fiyatları geriledimi?çıktımı anında yapıstıryorlar dustumu çıt yok ..suan benzinin varil fiyatı nerdeyse geçen yılkıyle eşit bu neyın zammı o zaman ..bak nerdeyse dıyorum sonra bana 1-2 dolarlık farkı soyleme oda bir ıkı aylık mevzu daha varil fiyatıda yenı arttı ..ama zamlar kaç aydır devam edıyor.
ayrıca bu hükümet geldıgınde benzin kaç liraydı biliyormusun acaba,ben soyleyım 1.5 tl..ecevit ozaman bir lt benzin 1 usd olacak dedıgınde kıyamet kopmustu ...eee ne olduda bu kadar kısa zamanda 3 e katladı..
devletin ekonomi politikası sadece özelleştirmeye ve vergiye dayalı hale geldi hal oyle oluncasa vur halka kırbacı baska bır sey degıl
birde sunu soyleyım 2011 yılının ilk gunu devlet benzinden alınan ötv yi 20 kuruş artırdı ..bunu geçtıgımız 3 yıldada yaptı ..kısa adı yılbası zammı
2008 Petrol Varil Fiyatı 142Dolar
benzin 3,36
Dizel 3,07
2011 Petrol Varil Fiyatı 117dolar
Benzin 4,08
Dizel 3.65
HALA ZAMLARIN PETROL VARİL FİYATLARINDAKİ ARTIŞTAN KAYNAKLANDIĞINI SAVUNAN VAR MI?