Losty 's Mk2 :)

Başlatan lostys, 01 Ocak 2011, 16:15:29

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: nizam - 03 Ocak 2011, 12:00:41
biraz daha detaylı foto isterük ilkerim kazasız belasız kullanırsın inş.

nisan gibi oralara gezmek amaçlı gelesim var
Ben ehliyeti alam yazın gidicem Nizam abim binecem Mk2'ye vurucam kırbacı vurucam kırbacı  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Ocak 2011, 12:04:42
Ben ehliyeti alam yazın gidicem Nizam abim binecem Mk2'ye vurucam kırbacı vurucam kırbacı  >:D

şakacı seni  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Ocak 2011, 12:04:42

Ben bu lafı hatırlıyorum biyerden ama nerden :S
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 03 Ocak 2011, 18:42:11
Ben bu lafı hatırlıyorum biyerden ama nerden :S
::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

car wolf

hayırlı olsun ilkercim kazasız belasız binersin inşallah güzel seçim yapmışsın ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

lostys

Alıntı yapılan: car wolf - 03 Ocak 2011, 19:10:55
hayırlı olsun ilkercim kazasız belasız binersin inşallah güzel seçim yapmışsın ;)
eyv sedat ;)

lostys

ihtiyaç listemiz :

Triger kayışı + bilyesi,
Kızdırmalar, Kızdırma Rölesi,
Ön balatalar, Fren Hortumları,
Arka Fren Merkezleri, Fren Hortumları,
4 Tane Kapı Kolu,
Termostat.

bu haftasonu bunları çözümleyebilirsem hoş olucak.. en azından kapı kolları ve hortumlar dışında.

Mk1GTI

:) Bakalım daha nekadar liste oluşacak :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

gültekin77

İlker yeni araban hayırlı olsun,kazasız belasız cezasız bin inş. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

mk1 2.9 vr6

hayırlı olsun  arac cok guzel rengide hos  :sevgi:. kazasız belasız binersin insallah

TARGET

bedavacı ilker çöreklenmiş hemen erşanın jantlarına (şaka şaka)
ilkerciğim hayırlı uğurlu olsun allah tekerini düz bastırsın. keyifli şürüşler :sevgi: :sevgi: :sevgi:
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

arteus

Allah kaza bela göstermesin inşallah

Mk1GTI

Turgut 1 ayı doldursun asılcam money i. Paso geziyo valla Tekerleri o bitirdi ben bitiremedim :D :D :D :D

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 20 Ocak 2011, 18:47:03
Turgut 1 ayı doldursun asılcam money i. Paso geziyo valla Tekerleri o bitirdi ben bitiremedim :D :D :D :D
araba yatıyo len kapıda, nereye gittik  :bekleriz: