Losty 's Mk2 :)

Başlatan lostys, 01 Ocak 2011, 16:15:29

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: nizam - 03 Ocak 2011, 12:00:41
biraz daha detaylı foto isterük ilkerim kazasız belasız kullanırsın inş.

nisan gibi oralara gezmek amaçlı gelesim var
Ben ehliyeti alam yazın gidicem Nizam abim binecem Mk2'ye vurucam kırbacı vurucam kırbacı  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Ocak 2011, 12:04:42
Ben ehliyeti alam yazın gidicem Nizam abim binecem Mk2'ye vurucam kırbacı vurucam kırbacı  >:D

şakacı seni  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Ocak 2011, 12:04:42

Ben bu lafı hatırlıyorum biyerden ama nerden :S
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

car wolf

hayırlı olsun ilkercim kazasız belasız binersin inşallah güzel seçim yapmışsın ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

lostys

Alıntı yapılan: car wolf - 03 Ocak 2011, 19:10:55
hayırlı olsun ilkercim kazasız belasız binersin inşallah güzel seçim yapmışsın ;)
eyv sedat ;)

lostys

ihtiyaç listemiz :

Triger kayışı + bilyesi,
Kızdırmalar, Kızdırma Rölesi,
Ön balatalar, Fren Hortumları,
Arka Fren Merkezleri, Fren Hortumları,
4 Tane Kapı Kolu,
Termostat.

bu haftasonu bunları çözümleyebilirsem hoş olucak.. en azından kapı kolları ve hortumlar dışında.

Mk1GTI

:) Bakalım daha nekadar liste oluşacak :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

gültekin77

İlker yeni araban hayırlı olsun,kazasız belasız cezasız bin inş. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

mk1 2.9 vr6

hayırlı olsun  arac cok guzel rengide hos  :sevgi:. kazasız belasız binersin insallah

TARGET

bedavacı ilker çöreklenmiş hemen erşanın jantlarına (şaka şaka)
ilkerciğim hayırlı uğurlu olsun allah tekerini düz bastırsın. keyifli şürüşler :sevgi: :sevgi: :sevgi:
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

arteus

Allah kaza bela göstermesin inşallah

Mk1GTI

Turgut 1 ayı doldursun asılcam money i. Paso geziyo valla Tekerleri o bitirdi ben bitiremedim :D :D :D :D

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 20 Ocak 2011, 18:47:03
Turgut 1 ayı doldursun asılcam money i. Paso geziyo valla Tekerleri o bitirdi ben bitiremedim :D :D :D :D
araba yatıyo len kapıda, nereye gittik  :bekleriz: