VW bu VR6 motoru üzerinde oynanması ve modifiye edilmesi için üretmiş bence; yorumların içerisinde, turbo takılsa şu kadar güç Süpercharcer takılsa bu kaddar güç elde edilir deniliyor. kaldıki uzunda bahsedilen VTEC-GTI-VTI vs. gibi motorların hepsinin eline verir. zaten normalde üzeride OYNANMAMIŞ 1.4 cc bir motor 1.6 cc bir motordan daima seridir.
valla kardeşim ben senin gibi düşünmüyorum standart bir 106 gti bile 220 km hıza çok rahat ulaşıyor. vr6 nın max hızı 225 km. biraz yüklü olsa atıyorum chip vede dereceli egzantirik felan uzunda da vr6 nın canını alır. vti a gelince standartı bence vr6 ile kafa kafaya gider diye düşünüyorum. ama altını çiziyim hiç vr6 ya binmedim ama dediğim araçlara bindim. vr6 nın teknik verileri ile bindiğim araçların gözümle gördüğüm verilerini kıyaslıyorum. bide 1,4 cc motor 1,6 ya göre daha seridir demişsin arkadaşım bu kural çoğu zaman havada kalır. en basit örnek 1,4 benzinli 206 ile 1,6 benzinli 206 standartta geçme şansı sıfır denedi onaylandı. hatta 1,4 ü ben de kullandım ama ne kalkışta nede uzun yolda gelemiyor. farklı marka araçlar için bişey diyemem ama aynı araçların 1,4 ve 1,6 kıyaslarsak ki mantıklısı da budur bence 1,6 herzaman seridir. haa tutup ta vw 1,4 tsi si ile 206 nın 2.0 gti sini kıyaslasan 1,4 tsi canını alıyor