Merhaba arkadaşlar, sitenizi bir haftadır takip etmeye başladım, hepinizin ellerine sağlık harika paylaşımlar var sitede gerçektende gönülden kutluyorum hepinizi teker teker. Umarım hepinizle tanışma fırsatım olur ve güzel dostluklar kurabiliriz.
Bende sizlerle aynı duyguları yaşayan geceleri bu sevda uğruna uyuyamayan yada projeyi düşünürken uyuya kalan birisiyim. Bunun bir heves olmadığını, fantastic bir tutku olduğunu gönül rahatlığıyla söyliyebilirim şimdiden.
Araç projeme gelince; henüz bir mk1 aracım yok ama uzun zamandır arayış içerisindeyim ve benimde sizler gibi 70's ve 80's model araçlarla bir geçmişim var, bu araçlar benim hayal dünyam... daha açıklayıcı başka bir cümle kuramıyorum bunun için... Daha önce vw aracım olmadı babamın gençliğindeki vw T1, T2 ve 1302 hariç. Forumdaki çoğu başlıkları yaklaşık bir haftadır okuyorum çok güzel gerekli olan her türlü bilgi ve birikimlerinizi anlatmışsınız ve herkesede sorunlarında yardımcı olmaya çalışıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, bu arada çokda güzel dostluklar kurmuşsunuz aranızda umarım bende aranızda yerimi alırım.
Şimdik kullanmak istedğim araca gelince öncelikle orjinal olması en önemli nokta benim için, kısa stop benim favorimdi fakat 81-83 galvanizli ve daha dayanıklı demişsiniz ki haklısınız bu tarafa yöneldim bunuda küçük stopa çevirmek abesle iştigal edeceğinden hella stoplarla devam diyoruz... Motorlar hakkında geniş bir bilgiye ihtiyacım var ve Tr'de bulabileceğim parçalar hakkında ön bilgi istiyorum sizden. Parçalar orjinal ve sıfır olarak kullanacağım en ayrıntılı ince noktasına kadar parça ihtiyacım olacak. Düşündüğüm proje 1-2 ayda toplanıp bitecek tarzda olmayacak tabii bunu belirteyimen az 1 yıl diyorum ben neyse diğer ayrıntıları ve projemi sizilerle tanıştıktan sonra daha detaylı paylaşacağım, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum saygılar... Bu arada unutmadan ismim Serhat Bursa Mudanya'dan