Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: WOLFSBURG EDİTİON - 14 Şubat 2010, 02:40:45
-
Merhaba arkadaşlar, sitenizi bir haftadır takip etmeye başladım, hepinizin ellerine sağlık harika paylaşımlar var sitede gerçektende gönülden kutluyorum hepinizi teker teker. Umarım hepinizle tanışma fırsatım olur ve güzel dostluklar kurabiliriz.
Bende sizlerle aynı duyguları yaşayan geceleri bu sevda uğruna uyuyamayan yada projeyi düşünürken uyuya kalan birisiyim. Bunun bir heves olmadığını, fantastic bir tutku olduğunu gönül rahatlığıyla söyliyebilirim şimdiden.
Araç projeme gelince; henüz bir mk1 aracım yok ama uzun zamandır arayış içerisindeyim ve benimde sizler gibi 70's ve 80's model araçlarla bir geçmişim var, bu araçlar benim hayal dünyam... daha açıklayıcı başka bir cümle kuramıyorum bunun için... Daha önce vw aracım olmadı babamın gençliğindeki vw T1, T2 ve 1302 hariç. Forumdaki çoğu başlıkları yaklaşık bir haftadır okuyorum çok güzel gerekli olan her türlü bilgi ve birikimlerinizi anlatmışsınız ve herkesede sorunlarında yardımcı olmaya çalışıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, bu arada çokda güzel dostluklar kurmuşsunuz aranızda umarım bende aranızda yerimi alırım.
Şimdik kullanmak istedğim araca gelince öncelikle orjinal olması en önemli nokta benim için, kısa stop benim favorimdi fakat 81-83 galvanizli ve daha dayanıklı demişsiniz ki haklısınız bu tarafa yöneldim bunuda küçük stopa çevirmek abesle iştigal edeceğinden hella stoplarla devam diyoruz... Motorlar hakkında geniş bir bilgiye ihtiyacım var ve Tr'de bulabileceğim parçalar hakkında ön bilgi istiyorum sizden. Parçalar orjinal ve sıfır olarak kullanacağım en ayrıntılı ince noktasına kadar parça ihtiyacım olacak. Düşündüğüm proje 1-2 ayda toplanıp bitecek tarzda olmayacak tabii bunu belirteyimen az 1 yıl diyorum ben neyse diğer ayrıntıları ve projemi sizilerle tanıştıktan sonra daha detaylı paylaşacağım, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum saygılar... Bu arada unutmadan ismim Serhat Bursa Mudanya'dan ;)
-
hoşgeldin patron, umarım muradına erersin, türkçe bilgiler açısından, doğru yerdesin, yabancı siteleri de takip etmeni tavsiye ederim, yardımcı olabilirsek ne ala...
hele bir makinayı görelim bakalım, hayırlısı şimdiden
-
Hoşbulduk arkadaşım sağolasın, gecenin bu saatinde bile bir cevap alabildiysem kesinlikle doğru yerdeyim. Almanyadaki stelerin çoğunu inceledim ön bilgi olarak bir avantajımda zaten orda doğup büyümüş olmam, almanca ve araçların açısından oldukça faydalı oluyor. Umarım istediğim aracı bir an evvel bulur ve projemize en kısa zamanda başlarız... Bu arada tüm arkadaşların msn adreslerinide kaydetmek istiyorum, bilmiyorum site açısından bir sakıncası varmıdır yada yokmudur bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Görüşmek dileği ile...
-
Aramıza hoşgeldin Serhat 5 sene oldu ben hâla aracıma yapacağım şeyleri düşünerek uykumun kaçtığı geceleri yaşıyorum bu sevda bitmez her şey gönlünce olur umarım .
Parça konusunda pek bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
İyi forumlar dilerim :tamamdir
-
Hoşbulduk Ercihan, seninde projeni baştan sona okudum gerçekten eline emeğine sağlık çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsın, en önemlisi sabır bu işte... ama sonunda o marşa basmayı hayal etmek bile yetiyorda artıyor insana değilmi. İnan arabaya binmekten çok seyretmesi bile yetiyor... En kısa zamanda proje ile ilgili hazırladığım notları toparlayıp sizlerin görüşüne sunacağım, şimdiden teşekkürler...
-
Çok haklısın ama bir proje bitiyor üstünden zaman geçiyor ve yenisini yapasın geliyor buda ölene dek sürüyor yada sürecek :D
Binmesi ayrı bir zevk yarım satte , 1 saatte bir camdan bakıp onu izlemek yatmadan önce iyi haldemi diye seyretmek bir başka zevk benim sevgilim oğlum kanım gibi görüyorum bir makine gibi değil buda onun bana hissettiği hazın ilk başta vermiş olduğu sıcaklıktan oluştu sanırım ilk aldığım zaman çok sabırsızdım hemen her şey olsun istedim ama kesinlikle hemen olmuyor foruma ilk konu açtığımda bana acele etme geç olsun güç olmasın dediler ama ben acele ettim belkide bu benim yapmış olduğum eksiklikleri daha iyi anlamamı sağladı şimdi daha ince eleyip sık dokuyorum sıradaki projem maddi koşullar çerçevesinde çok çok daha iyi olacak buna inanıyorum kesinlikle sabır çok önemli ve araştırmacı ruh :sevgi:
Edit= Bu arada kullanıcıların kimisinin msn adresleri profillerinde mevcut oradan ekleyebilirsin :tamamdir
-
aramıza hoşgeldin serhat :) doğru yerdesin... :tamamdir mk1 sevgisi bi başkadır :) ))
-
Hoşbulduk Burak, msn adresini ekledim, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... MK1 anlatılmaz, yaşanır... :saygılar
-
Serhat hoş geldin kesinlikle doğru yerdesin inşlh diledigin gibi olur ve hayali ile yaşadıgın bir araba (AŞK) bulursun :) Ben tam iki yıl baktım ensonunda buldum ama ilk görüşte aşktı bu :sevgi:
-
Hoşgeldin,Bursa'da sana yardımcı olabilecek Golf kullanıcı ve üyelerimiz.
gokhanficici
TARGET
-
Aramıza hoşgeldin Serhat kesinlikle doğru yerdesin bende Bursa:Nilüfer/Ertuğrulkentteyim ve Golf GT Mk1 Cabrio aracım var.Mudanyada'da bir tane beyaz cabrio vardı oda orjinaldi sanırım görmüşsündür en kısa zamanda yeni bir araç alman dileğiyle,yalnız 81-83modeller dediğin gibi galvanizlidir yalnız uzun stopluyu kısa stopa çevirmek bence iyi bir proje sayılmaz herşeyiyle sağlam yapıldıktan sonra kısa stoplularda çok dayanıklıdır benim hayalimdeki proje 79model kısa stoplu nikelaj tampon GTI Mk1 var yada uzun stoplu 83model DX 1.8 GTI tabiki cabriomu hiç saymıyorum onun yeri kesinlikle başkadır :sevgi: MSN adresimi alabilirsin hiç sorun olmaz Oktay abininde dediği gibi ben ve Turgut(TARGET)abim sana yardımcı olmaya çalışırız örnek:dün akşam mini buluşma yaptık diyebilirim ;)
-
Bu arada benim araç 80 model ve maşallahı var galvanizli sac kullanılmış muhtemelen ama tam emin değilim ve kısa stop :sevgi:
-
aramıza hoşgeldin eminim tüm sorularının cevaplarını burda alacaksın çünkü buradaki deneyimli VW hayranları hep dayanışma içerisindedir
:sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:
-
hos geldin serhat. umarım istedigin arabayı bulup projeye hemen baslarsın :tamamdir
-
hoşgeldin, umarım istediğin gibi olur herşey..
araba aldın mı, alacak mısın? eğer projeye 0 dan başlamak için araç arıyorsan aracım satılık, şu an için malum, proje için nakit sıkıntısından dolayı olduğum için, başkası toplarsa veririm :(
-
Merhaba arkadaşlar hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda alcağım arabaya sizlerle birlikte karar verip projeye başlarız.
Sizlere nasıl bir araç toplamak istediğimi kısaca anlatmak istiyorum ama burada sizin fikirleriniz ve eleştirilerinizde benim için çok önemli tabii, kafamdaki araç kısa stoplu ve tek kapılı bir araç, bu araçlarda hangi motor seçenekleri daha kullanışlı ve +hp almaya müsaittir bilmiyorum. Aracı orjinal chrom aksesuarlı düşünüyorum (Tamponlar, aynalar, yan çıtalar, kapı kolları vs.). Yürüyen dede spor yaylar ve amartisör. Aracın orjinalinden çıkmayı düşünmüyorum ufak ayrıntılar hariç. Ama aldığım notlarda yaklaşık 50 maddeyi buldu yapılacak işler, fazlası olur azı olmaz zannediyorum. Parça konusunda bilmiyorum burada ne kadar orjinal parçalar bulabilirim ama bulamadıklarımızıda almanyadan getirtireceğiz sanırım. Şimdik sizlerle modeli ve motor seçeneklerini tartışalım ve karar verelim olurmu?
-
hoşgeldin serhat doğru yerdesin... keyifli forumlar :saygılar
-
Teşekkürler Turgut sağolasın, msn adresini ekledim bilgin olsun. Bu arada diğer arkadaşlarda beni [email protected] adresinden msn'lerine ekliyebilirler.
-
yaş kaç bu arada ?
-
İlker 32 olmuşum ama bana hiç öyle gelmiyor ;D :tamamdir
-
uuh :) sen geç kalmışın bi mk1 edinmede :)
-
uuh :) sen geç kalmışın bi mk1 edinmede :)
Ben ? :D
-
Aşkın yaşı olmaz ilkercim ;)
-
İlker 32 olmuşum ama bana hiç öyle gelmiyor ;D :tamamdir
Hoşgeldin.. Sevdanın yaşı olmaz bende 33 yaşındayım hala köstekleniyoz...
İlk başta sana hangi motor ve kasanın hitab edeceğinne karar vermen lazım... Kasa olarak tek kapımı 4 kapımı.. Sonra motor olarak ekonomi mi yoksa performansmı gelecek ama mk1 lerin hepsi ekonomik araçlardır en ekonomilkeri ise GTI ve Dizel serileri söylenebilir.. GTI ekonomik mi yahu dersen evet karburatörlü modellere göre özellik ile uzun yolda en ekonomik seçenek GTI dır mk1 de.. Dizel i ekonomide yazmıyorum benzincinin yolunu unutursun onda..
-
Aşkın yaşı olmaz ilkercim ;)
şş çaktırma, hatunları aldattığımız çıkmasın ortaya :)
-
şş çaktırma, hatunları aldattığımız çıkmasın ortaya :)
Allah belanı versin ilker hanım yanımdayken yazdığın oldumu şimdi..
-
:) iyimiş bu güldüm vallahi
-
:D :D :D :D
-
Mk1GTI senin mesajını nasıl cvp vereceğimi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim( yani senden sonrada ilker yazdı ama ben senin yazına cvp veröek istiyorum) bilmem anlatabildimmi ?
-
sen onla elifin neler konuştuklarını bi duysaaaan :o :D
-
Mk1GTI senin mesajını nasıl cvp vereceğimi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim( yani senden sonrada ilker yazdı ama ben senin yazına cvp veröek istiyorum) bilmem anlatabildimmi ?
alıntı yap düğmesine tıkladığında sayfanın altındaki mesaj kutusuna alıntı yapmak istedigin mesaj quote etiketleri arasında otomatik yazılır. sen de /quote etiketinden sonra istedigini yazabilirsin.
-
Haha ;D Abi akşam akşam yere serdin beni..
-
Haha ;D Abi akşam akşam yere serdin beni..
ok şimdik oldu bu arada isminiz nedir ?
-
alıntı yap düğmesine tıkladığında sayfanın altındaki mesaj kutusuna alıntı yapmak istedigin mesaj quote etiketleri arasında otomatik yazılır. sen de /quote etiketinden sonra istedigini yazabilirsin.
ok şimdik oldu bu arada isminiz nedir ? bu arada ilker sana yanlış tıkladım ;)
-
ok şimdik oldu bu arada isminiz nedir ? bu arada ilker sana yanlış tıkladım ;)
karıştı ortalık ;D
-
Valla yaz bişeyler serhat anladığın kadarı ile bende ona göre tekrar yazarım... Yoksa ilkere kalırsa salça edecek konuyu :)
-
Valla yaz bişeyler serhat anladığın kadarı ile bende ona göre tekrar yazarım... Yoksa ilkere kalırsa salça edecek konuyu :)
adam adını sordu sen ne yazıyon yau :D
-
ok şimdik oldu bu arada isminiz nedir ?
İsmim Birkan bu arada hoşgeldini doğru yersiniz..
-
Benim favorim coupe ve performanlı bir araç oldu her zaman ama bu golflerdeki gözüme çarpan bir özelliğide 4 kapılısıda yapılınca coupeden hiç bir görüntü farkı olmaması bilmiyorum yanılıyormuyum. Arabanın kesinlikle yürümesi gerekiyor, en son aracım 155hp HGT'ydi ama maalesef satmak zorunda kaldım. Neyse araçta motor dediğim gibi oynamaya müsait olması gerekiyor zaten restorasyon aşamasında motor yürüyen ve kaporta komple elden geçecek, bu arada weberde düşünüyorum bunlara cevap verebilen motor her zaman tercihimdir.
-
16 V . :)
-
Mk1 kasa standarttır zaten 2 kapı 4 kapı herhangi bir ölçü farkı yok sadece kapı adeti... Performans ve üzerinde oynama için kasanın 81 model ve üzeri GTI olmasına özen göstereceksin ozaman... İnternette birçok GTI olarak satılan araç var ama bitane 1800cc DX olan var ilk önce ona bakmanı tavsiye ederim... Tahminimce bikaç sorunu olabilir ama aracı canlı görmek lazım.. Resimlerinde Aracın kasa hatları düzgün gözüküyor ama dediğim gibi canlısı makbul resimler hoş olsada..
-
Mk1 kasa standarttır zaten 2 kapı 4 kapı herhangi bir ölçü farkı yok sadece kapı adeti... Performans ve üzerinde oynama için kasanın 81 model ve üzeri GTI olmasına özen göstereceksin ozaman... İnternette birçok GTI olarak satılan araç var ama bitane 1800cc DX olan var ilk önce ona bakmanı tavsiye ederim... Tahminimce bikaç sorunu olabilir ama aracı canlı görmek lazım.. Resimlerinde Aracın kasa hatları düzgün gözüküyor ama dediğim gibi canlısı makbul resimler hoş olsada..
leylek gti mi abi? ;D
-
Evet erci... O araçla ilgilenmek lazım herkez bi laflar etmişti zamanında ama aracın safkan 1800cc GTI olduğunu öğrendik sonradan... DX DX diye yırtınanlar ilgilenmeli o araçla... GTI isteyen arkadaşlar gidip bakmalı bence..
-
Evet erci... O araçla ilgilenmek lazım herkez bi laflar etmişti zamanında ama aracın safkan 1800cc GTI olduğunu öğrendik sonradan... DX DX diye yırtınanlar ilgilenmeli o araçla... GTI isteyen arkadaşlar gidip bakmalı bence..
abi ben arabamı satsam direkt alıcam o arabayı süper bir araç her şeyini az çok bilirm :D
gti istemiyorsanız benim arabayıda göz önüne alınız hahaha ;D
Edit= araç sahibi arkadaşımdır (leylek gti)
-
Madem yaş okadar fazla büyümüzsün demektir SERHAT ABİ tekrar hoşgeldin :tamamdir
-
Abi hangi arabaymış bu DX ne renk hani Bursa'da vardı kırmızı üzerinde ATS Cup vardı kazalı ondanmı bahsediyorsun ???
-
Abi hangi arabaymış bu DX ne renk hani Bursa'da vardı kırmızı üzerinde ATS Cup vardı kazalı ondanmı bahsediyorsun ???
Yok yeşil Mk1 GTI Leyletir kendileri biraz..
-
Yok yeşil Mk1 GTI Leyletir kendileri biraz..
Hangisiydi o ya çıkartamadım ???
-
Madem yaş okadar fazla büyümüzsün demektir SERHAT ABİ tekrar hoşgeldin :tamamdir
Hoşbulduk tekrar "ABİCİM" :D :saygılar
-
Selçuk aracın ilanı varsa link atabilirmisin, baktım sahibindende ama çözemedim aracı...
-
Birde orjinal sıfır parça bulmakta zorlanırmıyız, tamamını burdan temin edebileceğimi zannetmiyorum. Bir arkadaş Burcan ticaretin siparişle chrom tampon yapacağını yazmış 150 TL'ye eğer gerçekten aynı görüntüde yapılacaksa tamponlar ve kulaklarıda içindeyse fiyat bedava bence kimse kaçırmasın, hatta ben arabayı almadan önce tamponlarını bile almaya hazırım ;D
-
Tamponları bilmemde, Kulakların 4 ü artık 80 Lira olmuş arkadaşlar...
Bende o fiyata aldım.. son kalan takımı..
-
Selçuk aracın ilanı varsa link atabilirmisin, baktım sahibindende ama çözemedim aracı...
Adım selçuk değil Erşan karışıklı olmasın..
ilanı bu Volkswagen > Golf > 1.8 GTi > VW GoLF GTI MK1 1, 8 120 Hp JJ motor.. #8199011 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/vw_golf_gti_mk1_1_8_120_hp_jj_motor_-50WQQaXQQ8199011WQQpXQQdisplayitem) JJ motor bildiğimiz 1800cc DX motordur bunu sonradan öğrendik aracın VW deki adı Golf GTI Trophy..
-
Adım selçuk değil Erşan karışıklı olmasın..
ilanı bu Volkswagen > Golf > 1.8 GTi > VW GoLF GTI MK1 1, 8 120 Hp JJ motor.. #8199011 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/vw_golf_gti_mk1_1_8_120_hp_jj_motor_-50WQQaXQQ8199011WQQpXQQdisplayitem) JJ motor bildiğimiz 1800cc DX motordur bunu sonradan öğrendik aracın VW deki adı Golf GTI Trophy..
Gene kaçıracakmıyım bu aracı yoksa :-[ :-X :P hehehe :sevgi:
ben mk1 alacağımda bu aracı alacaktım birkaç günle satılmıştı zamanında muhabbet oradan :D
-
hoş geldin
parça istersen yerli arabaların parçasından daha ucuz ve bol . önemli olan aracın orjinal olsun ç gerisi kolay.
ben aracı toplarken orjinal olmasına rağmen baya uğraştım. yani zamanın ve paran bol olacak..
-
Volkswagen > Golf > 1.8 GTi > VW GoLF GTI MK1 1, 8 120 Hp JJ motor.. #8199011 - sahibinden.com JJ motor bildiğimiz 1800cc DX motordur bunu sonradan öğrendik aracın VW deki adı Golf GTI Trophy..
ama ilan veriliş tarihine bi bakın derim 2008 de koyulmuş bir ilan hem adam askerdeyim diyordu :D :D :D :D
-
ama ilan veriliş tarihine bi bakın derim 2008 de koyulmuş bir ilan hem adam askerdeyim diyordu :D :D :D :D
askerliği bitti şimdi istanbulda ilan daha da eski sanırım ;)
-
Biliyorum bu aracı ama jantlar her resimde farklı arabada leylek gibi havada falan pek dikkat etmemiştim :-[
-
İlan 2008 olsada güncelemek zorunda koyan kişi.. En fazla 2 ay duruyor ilanlar sonra pasif oluyor..
-
ilandaki araç gerçekten güzel vakit ve para sıkıntısı var yoksa bende düşünüyorum mk1 yada mk2 kısmet birgün
olur inşallah 8) belki 2. araç olarak
-
İlan 2008 olsada güncelemek zorunda koyan kişi.. En fazla 2 ay duruyor ilanlar sonra pasif oluyor..
sahibinden.com dediğin gibi 2 ayda bir güncelleniyor ama bu sitedeki ilk ilanlardan bildiğiniz gibi böyle siteler belli bir sürede değişiyor
kullanım açışından bu da eski bir ilan olduğundan yeni yaptıkları sisteme dahil deil oda öle kalır çünkü bnm opeli satarken ben güncelleyince
tarih'te değişiyordu ve 2 ay sonra güncelleyemiyordum :) :) :) :)
-
Serhat aramıza hoşgeldin.Adım murat.Doğru yerdesin bundan hiç kuşkun olmasın.İşlerimin yoğunluğundan dolayı siteye giremiyorum bu ara.msn de eklemişsin benide.Parça konusunu hiç düşünme bu araçlarda.Yerli araçlardan daha ucuz ve bol miktarda bulursun.keyifli forumlar.
-
hoşgeldin keyifli forumlar
-
Arkadaşlar araç arayışındayımmm, vw GOLF MK 1 coupe 1.6 -1.8 Kasası orginal olması önemli... Çevrenizde görürseniz duyarsanız bilgi verin lütfen. Sahibindende takip ediyorum varsa tanıdığınız araç tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada fiyatta önemli hesaplı araç arıyoruz proje için çünkü ciddi anlamda para harcanacak zaten ;)
-
Arkadaşlar araç arayışındayımmm, vw GOLF MK 1 coupe 1.6 -1.8 Kasası orginal olması önemli... Çevrenizde görürseniz duyarsanız bilgi verin lütfen. Sahibindende takip ediyorum varsa tanıdığınız araç tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada fiyatta önemli hesaplı araç arıyoruz proje için çünkü ciddi anlamda para harcanacak zaten ;)
kaç lira aralığında birşey arıyorsun bir aralık ver ona göre bakalım ben devamlı takipteyim sahibindende ;)
Gti mı arıyorsun yoksa başka modellerde olabilirmi?
sanırım hatchback olacak
yıl aralığı 80-83 mü olacak varmı aklında bir yıl?
ve son olarak fiyat aralığı ne kadarlık bir mk1 düşünüyorsun?
-
bende aynı hastalıga kapılmış 2 haftalık biri olarak hoşgeldin ama sanırım ben senin kadar bile hızlı davranamıyacağım proje biraz uzun vadeye yayılacak buradan mümkün oldugunca sizleri izleyip takip edeceğim artık
-
Cabrio olmazmı Serhat abi ;) Bursa'da çok güzel cabriolar var :sevgi:
-
Projelik bir Karman cabrio var alsında 87 model 1,8cc DX (2E değil) 2500TL nakite alınıp 2000 de borcu harcı var toplamda 5000 e gelir sonra proje ile 10 numara olur.. Şahsen elimde araç olmasa ben çoktan almıştım o aracı.
-
Projelik bir Karman cabrio var alsında 87 model 1,8cc DX (2E değil) 2500TL nakite alınıp 2000 de borcu harcı var toplamda 5000 e gelir sonra proje ile 10 numara olur.. Şahsen elimde araç olmasa ben çoktan almıştım o aracı.
:t :bekleriz:
-
:t :bekleriz:
Senin araban var sen sus ve elindekinin kıymetini bil ve bızıklatma.. Sok projeye...
-
Bursa'danda kırmızı var üzerinde KAMEİ'nin tamponları falan var 79model jetta konsolu falan var üzerinde aslında oda çok güzel tam projelik bayağı toplu duruyo araba 1.6mış benim çok hoşuma gitti :sevgi:
-
Cabrio dediğin 1.8 olur :D
-
Araç hakkında nasıl bilgi alabilirim, ulaşabileceğimiz bir telefon numarası varsa yollarsanız sevinirim. Araç hangi ilde?
-
Bursa'danda kırmızı var üzerinde KAMEİ'nin tamponları falan var 79model jetta konsolu falan var üzerinde aslında oda çok güzel tam projelik bayağı toplu duruyo araba 1.6mış benim çok hoşuma gitti :sevgi:
gökhan senin araç hakkında bilgin varmı bursada nerede araç satılıkmı?
-
Cabrio olmazmı Serhat abi ;) Bursa'da çok güzel cabriolar var :sevgi:
Gökhan bir tanede Mudanyada burnumun dibnde var beyaz cabrio içim gidiyor geçtikçe çokda orjinal bi makina :sevgi:
-
Araç hakkında nasıl bilgi alabilirim, ulaşabileceğimiz bir telefon numarası varsa yollarsanız sevinirim. Araç hangi ilde?
araba biga da. sahibini tanıyorum. şahsen geçen gün gittim gördüm, tam toplanmalık. eğer vergi borcu olmasaydı ben aracımla takas edicektim de, altından kalkamayacağım için vazgeçtim. eğer gidecek olursanız yardımcı olurum.
telefonu da var.
-
gökhan senin araç hakkında bilgin varmı bursada nerede araç satılıkmı?
Abi şahsen ben ilk defa benimkisinden sonra Bursa'da kırmızı cabrio gördüm yaklaşık 5tane beyaz senin mudanyada gördüğünde buna dahil 1tane benim kırmızı var 1 tane daha sahibindende gördüm smoked stop vardı ilk defa gördüm bu aracı hiç haberini falanda almadım sanırım Bursa'ya yeni gelmiş yoksa haberini kesin alırdım sahibindende ilanı var senin gördüğün beyaz cabrionun arka camında FURKAN yazıyo balon tamponlar falan var demi siyah tenteli biliyorum sanayide denk geldik çok temiz Bursa'daki bütün cabriolar temiz ve bakımlı :sevgi:
-
Cabrio dediğin 1.8 olur :D
Benimki neden 1.6 acaba bide GTI hmm düşündürücü ::)
-
Benimki neden 1.6 acaba bide GTI hmm düşündürücü ::)
cabriolar 1.8 olur gökhan bende anlamadım seninki neden oyle doktor bey bilir :D :sevgi:
-
cabriolar 1.8 olur gökhan bende anlamadım seninki neden oyle doktor bey bilir :D :sevgi:
yok yok yok sorma doktora o hakikaten bilir çünki niye 1.5 cabriolarda var GTI cabriolarda var ;)
-
araba biga da. sahibini tanıyorum. şahsen geçen gün gittim gördüm, tam toplanmalık. eğer vergi borcu olmasaydı ben aracımla takas edicektim de, altından kalkamayacağım için vazgeçtim. eğer gidecek olursanız yardımcı olurum.
telefonu da var.
Aracın internette resimleri falan varmı acaba? Yada arac sahibinin tel nosunu özelden atabilirsen sevinirim. Görüşmekte her zaman fayda var dimi ;)
-
Abi şahsen ben ilk defa benimkisinden sonra Bursa'da kırmızı cabrio gördüm yaklaşık 5tane beyaz senin mudanyada gördüğünde buna dahil 1tane benim kırmızı var 1 tane daha sahibindende gördüm smoked stop vardı ilk defa gördüm bu aracı hiç haberini falanda almadım sanırım Bursa'ya yeni gelmiş yoksa haberini kesin alırdım sahibindende ilanı var senin gördüğün beyaz cabrionun arka camında FURKAN yazıyo balon tamponlar falan var demi siyah tenteli biliyorum sanayide denk geldik çok temiz Bursa'daki bütün cabriolar temiz ve bakımlı :sevgi:
Gökhan bu gördüğün araç satılıkmı kırmızı 1.6 olan?
-
Tavsiyelere tam gaz devam arkadaşlar... Bu makinayı beraber bulup beraber restolucaz... Ve emin olunki FİRST CLASS olacak MK I denince TR'de Akla ilk gelen bu araç olacak !!! Ve Bu olayı Tr'de daha uç noktalara taşıyacaz hep birlikte... :tamamdir :sevgi: FOLLOW ME ;)
-
Tavsiyelere tam gaz devam arkadaşlar... Bu makinayı beraber bulup beraber restolucaz... Ve emin olunki FİRST CLASS olacak MK I denince TR'de Akla ilk gelen bu araç olacak !!! Ve Bu olayı Tr'de daha uç noktalara taşıyacaz hep birlikte... :tamamdir :sevgi: FOLLOW ME ;)
:sevgi: :tamamdir :sevgi:
-
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...
süper asla sevmezdi bence ama ikinci hanım oalrak alırdı leylayı :hahaha: ;D ;D ;D
-
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...
süper asla sevmezdi bence ama ikinci hanım oalrak alırdı leylayı :hahaha: ;D ;D ;D
eee arasıra şarjda lazım dimi ercicim :saygılar :tamamdir
-
eee arasıra şarjda lazım dimi ercicim :saygılar :tamamdir
;D ;D ;D alemsin :D
-
;D ;D ;D alemsin :D
uyumadınmı sen daha :bekleriz: :D
-
Evet kırmızı 1.6 satılık 5000TL istiyodu bugün beyaz cabrioyu gördüm tenteside beyaz olanı yok böyle bi makina içine bindim sahibiyle muhabbet falan ettim acaip temiz bi araç :sevgi:
-
Evet kırmızı 1.6 satılık 5000TL istiyodu bugün beyaz cabrioyu gördüm tenteside beyaz olanı yok böyle bi makina içine bindim sahibiyle muhabbet falan ettim acaip temiz bi araç :sevgi:
Gökhancım benimde bugün mudanyadaki beyaz cabrio 2 sefer önümden geçti gerçekten orjinal bir makina arkasında rabbit yazıyor ;)
-
Volkswagen > Golf > 1.8 Cabriolet > Volkswagen Golf 1.6 Cabriolet #21780145 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/volkswagen_golf_1_6_cabriolet-52WQQaXQQ21780145WQQpXQQdisplayitem)
Sözünü ettiğim araba bu Bursa'dailk defa gördüm bunu güzel bi restodan sonra deli makina olur :tamamdir
-
he yau ben buna da takas teklif ettim, kabul etmedi... :-[
-
Volkswagen > Golf > 1.8 Cabriolet > Volkswagen Golf 1.6 Cabriolet #21780145 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/volkswagen_golf_1_6_cabriolet-52WQQaXQQ21780145WQQpXQQdisplayitem)
Sözünü ettiğim araba bu Bursa'dailk defa gördüm bunu güzel bi restodan sonra deli makina olur :tamamdir
Gökhan dün gördüm bende bu ilanı, 1.8 motor yazıyor ilanda, ama cabrio işi biraz riskli gibi TR'de, orjinal sıfır tente olmadan olmaz gibi geliyor bana, ama yinede aracı bir bilenle yakından görüp incelemek lazım;) Şimdik saat geç oldu yarın arar bir görüşürüm araç sahibinle. Bunların motor değerlerini bilytorsanız beni bilgilendirirmisiniz?
-
Gökhan dün gördüm bende bu ilanı, 1.8 motor yazıyor ilanda, ama cabrio işi biraz riskli gibi TR'de, orjinal sıfır tente olmadan olmaz gibi geliyor bana, ama yinede aracı bir bilenle yakından görüp incelemek lazım;) Şimdik saat geç oldu yarın arar bir görüşürüm araç sahibinle. Bunların motor değerlerini bilytorsanız beni bilgilendirirmisiniz?
Yok 1.6 yazıyo ilan başlığında abi tabi tente şart ama araba temiz oldumu tente devede kulak hesabı benim konuma gir otomobilim bölümüne oraya beyaz bir cabrio fotosu yükledim ordaki cabrionun tenteside Almanya'dan geldi mükemmel bişey çok sağlam eğer cabrio konusunda yardım istersen seve seve yardım ederim :tamamdir
-
ARkadaşlar bugün çok güzel bir şeyle karşılaştım sizlerle paylaşmak istiyorum, bildiğiniz gibi coupe, sunrooflu ve orjinal bir Golf Mk I arıyordum. Bugün bizim dükkanın önünde sigara içerken kafamı sahile doğru çevirdim bi baktım otoparkta bitane MK I duruyor, hemen hızlı adımlarla yanına yaklaştım ve başladım arabayı incelemeye, tam istediğim gibiydi coupe, sunrooflu çift farlı uzun stop bir MK I. Araba o kadar orjinal ve temiz duruyorduki başladım resimlerini çekmeye. Otoparkçıya sordum sahibini gördünmü diye oda yaşlı bir çift olduğunu ve sahile doğru yürüdüğünü söyledi bu arada amcamda arbanın parklarını açık unutmuş, bekledim gelmelerini ve en sonunda geldiler. 65 yaşlarında cool bir delikanlı saçlarını arkadan toplamış yanında eşiyle birlikte hemen merhaba dedim ve başladık sohbete, amcamda hiç beklemeden başladı arabayı anlatmaya. Aracı 3,5 ay aramadan sonra Bodrumda bulmuş (sanki sahibindende aracı hatırlıyor gibiyim) araba 82 model GLD, araç hiç restorasyon görmemiş boyası dahi orjinal, orjinal elektrikli camlar, elektrikli cam sunroof mevcut, arabada hiç çürük yok. 35 Litre mazotla 770 Km yaptığını söyledi. Aracı 7.250 TL'ye almış.Aracın hiçbir yerinde göze batan bişey bulamadım ben, iç döşemeler ve torpido dahi tertemizdi. Yani tam benim aradığım kriterlerde bir araçtı gerçi ben benzinli düşünüyordum ama böyle bir zamanda 35 litreyle 770 km yapmak hiçde fena bir fiikir değil bence. Amcam arabanın gereken bakımlarının hepsini yaptırmış, pazartesi günü cam kaldırma modüllerine baktıracakmış ve gerekli bakımlarını yaptıracakmış biraz ağır kalkıyormuş camlar. Araçta çalışmayan hiç bir aksam yok her şey orjinalinde olduğu gibi faal durumda. Aracı satmayı düşünüyormusun sorusunu size hiç sormak istemem aslında dedim ama yinede bi görüşünüzü alabilirim dedim bu konuda, arabayı 7.250 TL'ye aldığını ve 8.000'e verebileceğini söyledi. Bende teşekkür ederim dedim fiyat tabiiki çok temiz ve orjinal olsada araç yüksek geldi bana ama ben yinede ulaşabileceğim bir numara aldım amcamdan ve en azından kendilerini tanıma fırsatı buldum bu bile yetiyor bazen insana. Şimdik aracın resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum ve görüşlerinizi bekliyorum belki aracı daha önceden tanıyanlarınız vardır aranızda. Bu arada resim yükleme hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar daha önce forumda denemdin... ;) :D :tamamdir
-
Abi www.imageshack.us gir fotonu aç yükle fotoğraf yüklenince sayfa değişicek alt tarafta FORUM KODU yazan bi bölme var onun yanındaki yazıları kopyala ve bu mesaj yazma bölümüne yapıştır Gönder de yüklenir ama unutma sadece FORUM KODU yazan yerin yazılarını kopyalıycaksın ben çok merak ettim şu arabayı belki tanıdıktır ;)
-
Her zaman dediğimiz bir laf var düzgün mk1 i 5000bin den aşağı bulmak çok zor.. Orjinalliğin bedeli yüksek oluyor tabi kelepirde çıkabiliyor ama şahsen kelepir olarak buzaman kadar bulduklarımın hepsinin bir masrafı muhakkak vardı en belasıda temiz evrak sorunu... Araba çil çil 150bin km yok ama bunun bedeli 3bin TL artı bi okadar vergi ceza...
Benim burdada var bi yaşlı çiftte 82 model GLD metalik gök mavisi orjinal boyası üzerinde çürük yok parça boya yok ilk sahipleri TR ye dönüşte gelirken getirmişler araçlarını kamplarda huzurlu bir ev ortamında yuvarlanıp gidiyorlar her gördüğümde hadi daha vermiyonmu aracı derim oda ben mezara girmeden benden çıkmaz diyor :D 8000bin teklif ettim araca banamısın demiyor :D
-
Ağırlığınca masraf yesin isterse umrumda olmaz mk1.O kadar klasik aracım oldu harcadığım para ve verdiğim emeğe karşılık veren tek araç mk1 :sevgi:
Serhat sahibinden de adıyamanda metalik mavi bir mk1 vardı coupe araç çok diri duruyordu fiyat olarakta 2990 yazmışlardı.Hala duruyormu bilmiyorum hatları düzgün bi araçtı tam projelikti.Ama adıyamanda işte.Yükleyecen kamyonun birine getircen 500 tlya:)kayınçoya düşünmüştük aracı sonra caydı kayınço.ufak ufak bursada projeni gerçekleştirirdin.
-
Ağırlığınca masraf yesin isterse umrumda olmaz mk1.O kadar klasik aracım oldu harcadığım para ve verdiğim emeğe karşılık veren tek araç mk1 :sevgi:
Serhat sahibinden de adıyamanda metalik mavi bir mk1 vardı coupe araç çok diri duruyordu fiyat olarakta 2990 yazmışlardı.Hala duruyormu bilmiyorum hatları düzgün bi araçtı tam projelikti.Ama adıyamanda işte.Yükleyecen kamyonun birine getircen 500 tlya:)kayınçoya düşünmüştük aracı sonra caydı kayınço.ufak ufak bursada projeni gerçekleştirirdin.
Murat araç satılmış sanırım ilanlarda göremedim. Bu arada resim nasıl yükleyebilirim? Acil yardım please
-
Dosya indirme-Resim yükleme (http://www.vwtr.net/forum/sohbet/dosya-indirmeresim-yukleme-t95.0.html;wap2=)
-
ilk onre imageshack vb. sıteye gırıyosun Browseye tıklıyıp resmını secıyorsun
sonra yukle dıon yukledıkten sonra bır ekran cıkacak ordanda forums lınkı kopyalıyıp yapıştırıyosun
:) :) :) :) :) :)
-
Dosya indirme-Resim yükleme (http://www.vwtr.net/forum/sohbet/dosya-indirmeresim-yukleme-t95.0.html;wap2=)
Nen nası copy paste ettin theme siz çıkıyo bu :)
Dosya indirme-Resim yükleme (http://www.vwtr.net/forum/sohbet/dosya-indirmeresim-yukleme-t95.0.html)
-
imageshack yaz google'a.Browse tıklayıp pc deki resmi ekleyip yüklüyorsun.15-20 saniye sonra resmin yüklenmiş oluyor imageshacke.alt kısımda sana linkler verecek.forum linkini kopyala diyorsun vwtr deki sayfaya gelip mesaj yazdığın kısmın sol üst tarafında site adresi ekle nin üstüne tıklayıp kopyala dediğin yapıştırıyorsun.resim yüklenmiş oluyor.
-
imageshack yaz google'a.Browse tıklayıp pc deki resmi ekleyip yüklüyorsun.15-20 saniye sonra resmin yüklenmiş oluyor imageshacke.alt kısımda sana linkler verecek.forum linkini kopyala diyorsun vwtr deki sayfaya gelip mesaj yazdığın kısmın sol üst tarafında site adresi ekle nin üstüne tıklayıp kopyala dediğin yapıştırıyorsun.resim yüklenmiş oluyor.
olmuyor ya sinir oldummmmm >:(
-
imageshack mı açılmıyor :)
-
http://img151.imageshack.us/img151/742/dsc07110.jpg
-
http://img708.imageshack.us/img708/2935/dsc07111h.jpg
-
http://img535.imageshack.us/img535/7236/dsc07112k.jpg
-
http://img412.imageshack.us/img412/7318/dsc07113c.jpg
-
http://img163.imageshack.us/img163/6231/dsc07114f.jpg
-
google a resim yükle yaz ilk başta hızlıresim.com çıkacak.Tıkla üstüne gözat butonuna tıkla açılan sayfada.Pc inde nerdeyse resmin onu bul gözatın hemen altında yükle var.yükle deyip biraz bekle.resmin üstte çıkacak alt kısımdada sana linkler verecek yine.forum3 yazan linki kopyala deyip gel vwtr deki sayfaya yine sol üst te dünya resmi olan resim ekle nin üstüne tıkla.kopyaladığın forum3 yazan linki ortasına yapıştır.
-
oldu sonunda heheheheh.arabadan çok mudanyayı seyrediyorum zevkten dört köşe:)çok vermiş bu araca 7250.diri duruyor ama bence çok.
-
oldu sonunda heheheheh.arabadan çok mudanyayı seyrediyorum zevkten dört köşe:)çok vermiş bu araca 7250.diri duruyor ama bence çok.
Sen mudanya resmi iste bende muratcım :) burası iskeledeki eski denizatının önü. Arabaya gerçekten çok vermiş... Mk 2 parası abi... ama harbiden güzel makina...
-
geleceğim yakın zamanda kısmet olursa.Ama iş,ev istanbulda memleketim orada.ancak cumartesi akşamüstü çıkabiliyorum bide hastalık varya arabaya direk karadan:)mudanyaya gelene kadar akşam oluyor hava kararıyor.babamlarla biraz sohbet pazar sabahıda geç kalkılıyor ister istemez.öğleden sonra saat 2-3 gibi yine yollara.neyse geldiğimde bulurum seni zaten bu sefer:)Çok değerli arkadaşlarımız Gökhan ve Targette var bursada.Tanıştın mı onlarla?
-
araç diri görünüyor, ama sanırım kaporta boya yapılmış buna. sunroof orjinal değil. ya orjinal sunroof u değiştirdiler, yada sonradan taktılar heralde.
-
geleceğim yakın zamanda kısmet olursa.Ama iş,ev istanbulda memleketim orada.ancak cumartesi akşamüstü çıkabiliyorum bide hastalık varya arabaya direk karadan:)mudanyaya gelene kadar akşam oluyor hava kararıyor.babamlarla biraz sohbet pazar sabahıda geç kalkılıyor ister istemez.öğleden sonra saat 2-3 gibi yine yollara.neyse geldiğimde bulurum seni zaten bu sefer:)Çok değerli arkadaşlarımız Gökhan ve Targette var bursada.Tanıştın mı onlarla?
abi yeni kapıdan bin 1.15 dakika biliosun, forumdan taniştık ama yüzyüze en kısa zamanda inşallah
-
araç diri görünüyor, ama sanırım kaporta boya yapılmış buna. sunroof orjinal değil. ya orjinal sunroof u değiştirdiler, yada sonradan taktılar heralde.
Abi el değmemiş arabaya, gel gör anlarsın....
-
abi yeni kapıdan bin 1.15 dakika biliosun, forumdan taniştık ama yüzyüze en kısa zamanda inşallah
İnş. Serhat.Bindirmem ben böcüğümü öle yüzen tenekelere tekerlekleri asfalta basmadığı zaman rahat etmiyor o >:D karadan en güzeli ;D ;D ;D
-
Serhat daha güzeli sana nasip olsun inş.O zaman inan bana kendi aracından başkası yalan görünür gözüne.Bu aşk anlatılmaz yaşanır en kısa zamanda senide mk1 ile görmek istiyoruz :)
-
ARkadaşlar bugün çok güzel bir şeyle karşılaştım sizlerle paylaşmak istiyorum, bildiğiniz gibi coupe, sunrooflu ve orjinal bir Golf Mk I arıyordum. Bugün bizim dükkanın önünde sigara içerken kafamı sahile doğru çevirdim bi baktım otoparkta bitane MK I duruyor, hemen hızlı adımlarla yanına yaklaştım ve başladım arabayı incelemeye, tam istediğim gibiydi coupe, sunrooflu çift farlı uzun stop bir MK I. Araba o kadar orjinal ve temiz duruyorduki başladım resimlerini çekmeye. Otoparkçıya sordum sahibini gördünmü diye oda yaşlı bir çift olduğunu ve sahile doğru yürüdüğünü söyledi bu arada amcamda arbanın parklarını açık unutmuş, bekledim gelmelerini ve en sonunda geldiler. 65 yaşlarında cool bir delikanlı saçlarını arkadan toplamış yanında eşiyle birlikte hemen merhaba dedim ve başladık sohbete, amcamda hiç beklemeden başladı arabayı anlatmaya. Aracı 3,5 ay aramadan sonra Bodrumda bulmuş (sanki sahibindende aracı hatırlıyor gibiyim) araba 82 model GLD, araç hiç restorasyon görmemiş boyası dahi orjinal, orjinal elektrikli camlar, elektrikli cam sunroof mevcut, arabada hiç çürük yok. 35 Litre mazotla 770 Km yaptığını söyledi. Aracı 7.250 TL'ye almış.Aracın hiçbir yerinde göze batan bişey bulamadım ben, iç döşemeler ve torpido dahi tertemizdi. Yani tam benim aradığım kriterlerde bir araçtı gerçi ben benzinli düşünüyordum ama böyle bir zamanda 35 litreyle 770 km yapmak hiçde fena bir fiikir değil bence. Amcam arabanın gereken bakımlarının hepsini yaptırmış, pazartesi günü cam kaldırma modüllerine baktıracakmış ve gerekli bakımlarını yaptıracakmış biraz ağır kalkıyormuş camlar. Araçta çalışmayan hiç bir aksam yok her şey orjinalinde olduğu gibi faal durumda. Aracı satmayı düşünüyormusun sorusunu size hiç sormak istemem aslında dedim ama yinede bi görüşünüzü alabilirim dedim bu konuda, arabayı 7.250 TL'ye aldığını ve 8.000'e verebileceğini söyledi. Bende teşekkür ederim dedim fiyat tabiiki çok temiz ve orjinal olsada araç yüksek geldi bana ama ben yinede ulaşabileceğim bir numara aldım amcamdan ve en azından kendilerini tanıma fırsatı buldum bu bile yetiyor bazen insana. Şimdik aracın resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum ve görüşlerinizi bekliyorum belki aracı daha önceden tanıyanlarınız vardır aranızda. Bu arada resim yükleme hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar daha önce forumda denemdin... ;) :D :tamamdir
Benim araç 650 km yol yapıyor 35lt ile dizelin daha da fazla yapması gerekmezmi??
-
Valla onu Erşan'la Selçuk'a sormak lazım erci... Onlar her ikisinide mutlaka kullanma fırsatı bulmuşlardır ve aralarındaki değer farklarını bizimle paylaşırlarsa seviniriz ;) :tamamdir :sevgi:
-
Aracı ben çok beğendim coupe hemde yalnız bide GTI veya GTD olsaydı çok süper olurdu :sevgi: Ercihan abi bunun anteni seninkisindende uzun :)
-
sunroof sonradan açma araç tüplü galba pek göremedim ama sağ altta birşey var :tamamdir
-
çok güzel el değdirmişler :)
ben araba almadan önce 6 ay sahibinden i gezdim erşan abiyle beraber, ne arabalara gittik baktık :) forumda bi çok kişi de bilir zaten. tabi erşan abi kadar tecrübeli olamam ama, bazı konularda bilgi sahibiyiz artık. mk1 lerin hiçbirinde ne elektrikli, ne manuel CAM sunroof yoktur. orjinal olması için SAC olması, ve açıldıgında tavanın içine girmesi gerekir. kapıların camları da elektrikli dedin. orjinalde elektrikli camlar da yok, ya kaporta yapıldıktan sonra, yada kişinin isteğine bağlı olarak takmışlar. ha, kaporta yapılmıssa eğer, tabi güzel toplanmıştır, orasına bişi diyemem.
-
Araba güzel toplanmış gibi gözüküyor belki ilkerin araba gibi alındı, En az 2-3 yıl kadar önce komple elden geçirilmiş... Dediğimiz gibi ilk kez boyanacak otomobil nekadar kötü ustaya düşsede güzel sonuçla ortaya çıkar..
Araca resimlerden dıştan bakılınca sonradan Sunroof, marşbiyel ve spoiler uydurulmuş... Ama derli toplu duruyor araç çok, 7000 den aşağı fiyata ayıp olur bu araca..
-
Araba güzel toplanmış gibi gözüküyor belki ilkerin araba gibi alındı, En az 2-3 yıl kadar önce komple elden geçirilmiş... Dediğimiz gibi ilk kez boyanacak otomobil nekadar kötü ustaya düşsede güzel sonuçla ortaya çıkar..
Araca resimlerden dıştan bakılınca sonradan Sunroof, marşbiyel ve spoiler uydurulmuş... Ama derli toplu duruyor araç çok, 7000 den aşağı fiyata ayıp olur bu araca..
Geri aldım lafımı Erşan fiyat biçtiyse ederi odur.
-
Arkadaşlar valla daha sizden neler öğrenicem bakalım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış, bende araç sahibinin dediklerini aktardım size ona güvenerek, sunroofun orjinalinde cam olmadığını bilmiyordum ve öğrendim artık, ama camlara özellikle baktım düğmeleri torpidodo kaloriferin yanında orjinal düğme gibi duruyorlar. Arabanın kasası gerçekten çok diri gözüküyor daha önce hiç toplanmamış dedi bende onun yalancısıyım valla ne diyeyim, sizler çok daha fazla tecrübelisiniz söylenecek söz yok onun için... ama bir bursa buluşmasında sizlerde aramızda olabilirseniz araç sahibi Ahmet Bey'ide davet etmek istiyorum eminimki oda bize katılacaktır, o zaman aracı hep beraber değerlendirme fırstı bulabiliriz.
-
erşan abiyi getirebilirsem, geliriz. de çok var o zamana daha kesin bişi diyemeyiz şimdiden.
-
erşan abiyi getirebilirsem, geliriz. de çok var o zamana daha kesin bişi diyemeyiz şimdiden.
İlker mart ayı içerisinde ayın 14 yada 21'inde bir buluşma düşünülüyor, kesinleşince zaten sizlerinde haberi olur. Sizde aramızda olabilirseniz kendi adıma sevinirim, sizleri tanıma fırsatım olur.
-
Volkswagen > Golf > 1.6 > 1981 model volkswagen golf 1 dizel #22197992 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/1981_model_volkswagen_golf_1_dizel-17WQQaXQQ22197992WQQpXQQdisplayitem)
Serhat bu aracı bir incelesene.Ne düşünürsün böyle bir araca?alt blok çatlamış istediği rakamdan aşağı alınır bu araç.
-
Volkswagen > Golf > 1.6 > 1981 model volkswagen golf 1 dizel #22197992 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/1981_model_volkswagen_golf_1_dizel-17WQQaXQQ22197992WQQpXQQdisplayitem)
Serhat bu aracı bir incelesene.Ne düşünürsün böyle bir araca?alt blok çatlamış istediği rakamdan aşağı alınır bu araç.
Murat bende az önce inceledim bu ilanı, abi şimdik teknik olarak arkadaşların görüşünü almamız lazım bu konuda... motor bize ne kadara mal olur ve ne kadar sağlıklı olur? Kasa temizse düşünebilirim güzel bir pazarlıkla ;)
-
Serhat ortaokulu nerede okudun bu arada?Bursa erkek lisesi deme sakın bana:)
-
Serhat ortaokulu nerede okudun bu arada?Bursa erkek lisesi deme sakın bana:)
Orta Çelebi Mehmette murat, lisede Tophane E.M.L . Evimiz Setbaşı Çobanbeyde Bursada ama ben 93'ten beri Mudanyadayım.
-
Volkswagen > Golf > 1.3 > SATILIK CİVCİV ....YER FÜZESİ... #22210374 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/satilik_civciv_yer_fuzesi_-63WQQaXQQ22210374WQQpXQQdisplayitem)
Restore için bu çok güzel bir araç trde sayılı araçlardandır belki..
2.0 Rabbit GTI dır bu..
-
Volkswagen > Golf > 1.3 > SATILIK CİVCİV ....YER FÜZESİ... #22210374 - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/satilik_civciv_yer_fuzesi_-63WQQaXQQ22210374WQQpXQQdisplayitem)
Restore için bu çok güzel bir araç trde sayılı araçlardandır belki..
2.0 Rabbit GTI dır bu..
Bu araba Mustafa abinindi üzerinde çok aksesuar vardıda çoğunu sökmüşler satmıştır belki askere giderken satılığa çıkartmıştı...
-
Orta Çelebi Mehmette murat, lisede Tophane E.M.L . Evimiz Setbaşı Çobanbeyde Bursada ama ben 93'ten beri Mudanyadayım.
Liseyi bende Tophanede okudum elektrik bölümü 91 mezunuyum.ilkokul setbaşı i.ö.o.Aslen ipekçilikliyiz.Serhat külah hiç yabancı gelmedi ondan sordum.Akraba çıkarız bu gidişle:)
-
Murat abi gelicenmi buluşmaya
-
Liseyi bende Tophanede okudum elektrik bölümü 91 mezunuyum.ilkokul setbaşı i.ö.o.Aslen ipekçilikliyiz.Serhat külah hiç yabancı gelmedi ondan sordum.Akraba çıkarız bu gidişle:)
Murat gel sen msn'e ;)
-
İlker mart ayı içerisinde ayın 14 yada 21'inde bir buluşma düşünülüyor, kesinleşince zaten sizlerinde haberi olur. Sizde aramızda olabilirseniz kendi adıma sevinirim, sizleri tanıma fırsatım olur.
Kesinleştirin şu tarihi bende geleceğim bir aksilik olmazsa :)
-
Kesinleştirin şu tarihi bende geleceğim bir aksilik olmazsa :)
TamamKesinleştirin şu tarihi bende geleceğim bir aksilik olmazsa :)
Tamamdır abi, arkadaşlarla en kısa zamanda organize olup sana haber veriyoruz ok :tamamdir :sevgi:
-
14 veya 21 mart pazar gününden seçim yapalım. yer belirleyelim. yakın civardaki herkeze kapımız açıktır. :tamamdir
-
Benim araç 650 km yol yapıyor 35lt ile dizelin daha da fazla yapması gerekmezmi??
Yok deve 35TL ye 650km yapman imkansız erci, 200Km en fazla yaparsın :S
-
Yok deve 35TL ye 650km yapman imkansız erci, 200Km en fazla yaparsın :S
35 litre abi TL değil haha ;D ;D
-
Abi ben 21 marta daha sıcak bakıyorum havalar daha sıcak olur ::) Hemde misi köyündeki go kart pisti süper olur bakalım babayı kandırabilirsek cabrioyla kandıramazsak turgut abnin Mk1le gelicem :sevgi:
-
cabriosuz olmaz gerekirse babadan beraber izin kopartalım senin cabrioyu incelemem lazım ;D ;D ;D
-
cabriosuz olmaz gerekirse babadan beraber izin kopartalım senin cabrioyu incelemem lazım ;D ;D ;D
Abi tamamda 1.si garajdayken fren boşalmış 2.si sigorta yok 3.sü muayene yok Halledilecekler:1.si freni hallederim 2.si sigortayıda belki halledebilirim durumlar biraz sıkışık şuan :-\ 3.sü İmkansız :D Ama nabıcaz bi yolunu bulmaya çalışıcaz 21 mart olursa ihtimal daha yüksek olur :tamamdir
-
Sizin garajın orda toplanın ozaman illa cabby olsun diyosanız.. Sen garaja büyük bi masa bikaç sandalye atıver gelende bagajına nevale koysun :)
-
Sizin garajın orda toplanın ozaman illa cabby olsun diyosanız.. Sen garaja büyük bi masa bikaç sandalye atıver gelende bagajına nevale koysun :)
Garaj bizim iş yerindeki ustanın garajı çekirgede duruyo :'( İnşallah babamı ikna edebilirim edersem zaten babamla gelirimde hayır derse sonuçta babamızdır Turgut abiyle gelirim her türlü Mk1'e binicem :sevgi:
-
35 litre abi TL değil haha ;D ;D
Yuh ben bu doktoru dövcem yeni gözlük aldım bide ha, numarayı tutturamamış gene.. 35LT ile ben hayatta gidemem okadar KM, hele bide otobansa anca 350-400Km giderim ama kadran hep 160-200 giderim...
-
Abi tamamda 1.si garajdayken fren boşalmış 2.si sigorta yok 3.sü muayene yok Halledilecekler:1.si freni hallederim 2.si sigortayıda belki halledebilirim durumlar biraz sıkışık şuan :-\ 3.sü İmkansız :D Ama nabıcaz bi yolunu bulmaya çalışıcaz 21 mart olursa ihtimal daha yüksek olur :tamamdir
bendede yok trafik sigortası,muayene ta istanbuldan gelecem sen bursada sigorta ve muayene düşünüyorsun :bekleriz:
Bende 21 ine kadar trafik sigortasını hallederim muayeneyi bakacaz artık
-
Yuh ben bu doktoru dövcem yeni gözlük aldım bide ha, numarayı tutturamamış gene.. 35LT ile ben hayatta gidemem okadar KM, hele bide otobansa anca 350-400Km giderim ama kadran hep 160-200 giderim...
100 ila 150 arası gidiyorum ben abi rahat gidiyor :D sanırım karbüratörden kaynaklı :D
-
14 veya 21 mart pazar gününden seçim yapalım. yer belirleyelim. yakın civardaki herkeze kapımız açıktır. :tamamdir
Arkadaşlar bencede ayın 21'i daha mantıklı gibi geliyor havalar açısından, güneşli olma ihtimali daha yüksek. Yer olarak hava güzel olursa denize yakın bir yer daha hoş olmazmı sizce:) (Mudanyalıyım diye söylemiyorum yanlış anlamayın;)) Aslında pazar günü o kadar ters günki benim için en yoğun iş günümüz... kaçmam imkansız... ama mk I sevgisi insana her şeyi yaptırır onu biliyorum... inşallah bir aksilik çıkmaz ve hep beraber güzel bir buluşma olur. Bu arada benim bir MK I'im bile yok , buluşma yerine göre en yakın olan beni artık bursada bir yerlerden alır ;)
-
Arkadaşlar bencede ayın 21'i daha mantıklı gibi geliyor havalar açısından, güneşli olma ihtimali daha yüksek. Yer olarak hava güzel olursa denize yakın bir yer daha hoş olmazmı sizce:) (Mudanyalıyım diye söylemiyorum yanlış anlamayın;)) Aslında pazar günü o kadar ters günki benim için en yoğun iş günümüz... kaçmam imkansız... ama mk I sevgisi insana her şeyi yaptırır onu biliyorum... inşallah bir aksilik çıkmaz ve hep beraber güzel bir buluşma olur. Bu arada benim bir MK I'im bile yok , buluşma yerine göre en yakın olan beni artık bursada bir yerlerden alır ;)
merak etme benim külüstürde herkese yer var ;D :D ;)
-
Eyvallah turgut'cum eksik olma...
-
merak etme benim külüstürde herkese yer var ;D :D ;)
O külüstürün bi gidişi var bide gökhanın cabrio ya bi tokat atışı var olmaz öğle bişey :D
-
Bende bir aksilik olmazsa mudanyaya geleceğim bende alabilirim seni yer çok :)
-
Bende bir aksilik olmazsa mudanyaya geleceğim bende alabilirim seni yer çok :)
Tamamdır abim çok daha iyi olur öyle...
-
Öyle yapalım Turgut bildiğim kadarıyla merkezde kalıyor.Mudanyadan birlikte çıkar gideriz buluşma yerine :tamamdir
-
Foto çekimi için havayı karartmayın yanlız, gene baykuş gibi kalmasın arabalar :)
-
Tarih ve yer bile belli değil daha 21 i olsun arkadaşlar huuu 14 ü benim için biraz sakat.
-
Benim içinde arkadaşlar 21'i en uygun gün... Lütfen hep beraber haberleşip birlikte karar verirsek hepimizin açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ;) :tamamdir :sevgi:
-
Bende 21 daha iyi olur diyorum hem havalar biraz dah açılmış olur hemde muayene işini halletmiş olurum 14 marta halledemem büyük ihtimallede cabrioyla gelemem :-[ En güzeli 21 mart söyliyelim Oktay abiye :tamamdir
-
O külüstürün bi gidişi var bide gökhanın cabrio ya bi tokat atışı var olmaz öğle bişey :D
Ben tokatlandığımı neden hatırlamıyorum acaba :bekleriz: Ben yol verdim baktım bizim yolumuzdan gelince hepinize birden makas yaptım 4 makas ardı ardına :D Bi video olsaydıda sakın yolda kaldığınız videoyu yüklemeyin ama arada sırada izleyip gülüyorum İlker abi sürekli öndeki Gökhanın araba diyip duruyo ;D
-
kanka koy sen o videoyu :) gökhan bu aralar çok havalanmaya başladı azcık indirmek gerek :)
-
14 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması (http://www.vwtr.net/forum/organizasyonlar-ve-bulusmalar/14-mart-pazar-bursa-misi-koyu-bulusmasi-t14205.0.html)
Abilerim söyliyelim Oktay abiye 21 Marta alsın çoğu kişi için daha hayırlı olucak :tamamdir
-
kanka koy sen o videoyu :) gökhan bu aralar çok havalanmaya başladı azcık indirmek gerek :)
Abi koyma rezillik hem benim suçum yokki pederin suçu var baba GTI kullanmayı bilmiyosa ben nabıyım arabanın farlarını dahi yakamamışlar araba bana gelince tık yok sahibi tanıyo yavrum :sevgi:
-
Abilerim Bursa buluşması 21 marta alınmıştır hayırlı uğurlu olsun :tamamdir Detaylar için Organizasyonlar konusunun Bursa başlığından bakabilirsiniz ;)
-
abi sen aradın mı ceyhun u_?
-
abi sen aradın mı ceyhun u_?
İlker aramadım daha akşama arayacağım ;)
-
İlker aramadım daha akşama arayacağım ;)
Beyaz cabrioyuda çağır :sevgi:
-
Beyaz cabrioyuda çağır :sevgi:
Şimdik onu aklımdan geçiriyordum valla bende, arkadaşı tanımıyorum ama evini bulup tanışırız ;) birde size bahsettiğim Ahmet amcamada haber vermeyi düşünüyorum oda tam kafa adam hem arabasını doktorla inceleme fırsatımız olmuş olur ;) :tamamdir :sevgi:
-
ya benim bi gün önceden gelmem gerek. cumartesi işlerim var :) o akşam beni misafir edebilecek vwdaş arıyorum :)
-
Oteldaş var ilker :D
-
Erşan sağmısın dostum hiç sesin soluğun çıkmıyor bu aralar :D :D :D
-
Forumdayım devamlı yazıyom :)
-
serhat bak sana ne buldum :sevgi:
Volkswagen / Golf / 1.8 GTi / 1987 VW Scirocco Scala 1.8GTi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-1987-vw-scirocco-scala-1-8gti/detay)
-
serhat bak sana ne buldum :sevgi:
Volkswagen / Golf / 1.8 GTi / 1987 VW Scirocco Scala 1.8GTi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-1987-vw-scirocco-scala-1-8gti/detay)
sitede volbull nickli arkadasın arabası değil mi bu ?