gittim bugün good year ultra grip 8 aldım
lastik olculerini bilmiyorum ama, kararini cok dogru yapmissin. Bende 195/65/15 aldim good year ug8 karda kedi gibi yapisiyor. Bu olcude continentalden bile daha iyi sonuclar vermis kuru zemin haric, ki kuru zemin lazim degil kis gunu
1 haftadir kuru ve islak zeminde deneme firsatim oldu cok yumusak ve cok iyi lastik gercekten. Yol tutusu donusler v.s hissettiyor kendini ben burdayim diyor. Arac resmen yumusadi, hatta bugun karda da deneme sansim oldu gercekten cok iyi cok asiri gaza basmadigin surece ani hizlanmalar yapmadigin surece kayma soz konusu bile degil. Ben deneme amacli ani frenler filan yaptim dedigim gibi cok etkili kisa mesafade yapistiriyor araci.
Sadece tavsiyem karlar eridikten sonra artik sicakliklar yukselmeye basladiginda hemen lastiklerini degistirmen yazliklara gecmen. Yumusak oldugu icin sicak asvaltta cabuk tukenir ozelligi gider.
Bu arada NOKIAN gercekten iyi lastiktir, ama continental ve good yearin yanina yanasamaz bence. Eskiden belki yanisirdi lakin bakiyorum nokiancilar artik birakmaya basladilar ya continental ya da good yeara geciyorlar.