Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
merhaba ben alptekin (güncel fotoğraflar sayfa 6'da) - Sayfa 6

merhaba ben alptekin (güncel fotoğraflar sayfa 6'da)

Başlatan alptekin, 20 Mart 2007, 16:29:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srcglb

güsell güsell 10 numara bi caddy..jantlar bbs galiba..hakkaten güsell toprağım başarılı:)kazasız belasız kullan güle güle inşallah...

34 vn 9477

Mete35MkII

bence araba herseyiyle hos gule gule kullan kazasız belasız
,...,,,

oguz oktay

arac genelde pasabahce ssk hastanesinin orda duruyo  belki bu konuyu hortlastırmıs olcam ama aracı genelde görüyorum hatta gecende tekel fabrikasının karsısındaki yokustan inerken gördüm aman abi dikkat ön tamponu bırakcan die içim gitmişti ;D

TuningLINE

Evet araba gündüzleri orda beyaz eşya bayisi var arkadaşın orda o yüzden gündüzleri sıkça oralarda. O araç dahada alçaktıda yükseltilmiş hali o. Merak etme hiç bir yeri değmez onun çok güzel coilover var üstünde. Alptekin' in arabası çok keyifle kullandığım bir Caddy.
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

efe06xxx

baba araban süper muhteşem olmuş arkadaşlar da beliritmiş ama bende fikrimi yazmak istedim.kazasız belasız bin.yalnız arabanın son halindeki fotoğraf çekimlerini beğenmedim kadrajı tam yakalayamamışın böyle güzel bi araca yakıştıramadım.

alptekin

Herkeze tekrardan merhaba
Güncel fotoğraflarımla tekrar aranızdayım.

car wolf

çok güzel olmuş  rengide çok hoş kazaız belasız
My Cars Audi & Vw Germany Style

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

etikettt

34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP

SNCKTR

masallah rengı cok guzel resimdekı RS yı tanıyom rallide gormustum sag arka jant vuruktu  :)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

STAK67

oha ben bunu niye hiç görmemişim mükemmel duruyo maşallah