buda kendi videom mk3 gti 4.vites...

Başlatan erdem2179, 19 Mart 2009, 14:47:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem2179

Mk3 gti

Ouzoo

Stock olarak harika ivmeleniyor yahu..
bizim 5. vitesler sende 4 nerdeyse :)
Maşallah Erdem ağabey :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

erdem2179

teşekkürler oğuz ne egoist,im dimi zorla yorum yaptırıyorum :):)
Mk3 gti

Bugia35

erdem maşallah dıyelım yanı ama benzın ıbresıde gözümden kaçmadı xD

erdem2179

eyüp abi evet zorladım mı 16 -17 leri görüyo ama bu lpg,de ;D
Mk3 gti

Ouzoo

Heee evet bende onuı dicektim unuttum lpg demek :P
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

erdem2179

Mk3 gti

G60

Maaşallah, o hızda zaten benzin bitse hoş şeyler olmaz. :)
Havalar düzelsin bende 5. vites çekeyim, 4 çok kısa. :saskin:
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

erdem2179

5 de ibreyi 1 2 kere dayamıştım osman...
Mk3 gti

G60

4.24 ayna mahruti taktım ben, ondan erken bitiyo vitesler. 4 çok kısa dedim o yüzden. Yanlış anlaşılma olmasın Erdem. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

erdem2179

Alıntı yapılan: G60 - 20 Mart 2009, 00:47:09
4.24 ayna mahruti taktım ben, ondan erken bitiyo vitesler. 4 çok kısa dedim o yüzden. Yanlış anlaşılma olmasın Erdem. :)
yok yok asla yanlış anlamam ben osman...
Mk3 gti

erdem2179

son hız video da varda tire deki pc,de kaldı tireye gideyim bi onuda koyayım upload edilmedi
Mk3 gti

kesik44

Erdem abi yeni gördüm bu videoyu abi maşallah diyelim öncelikle allah nazardan esirgesin starexciyle bir ara tansiyon yükseliyor sanki ama problem kolay aşılıyor belli. ;D ;D